Bleh.
Meni je inače najveća fora bila što je naša turistička agencija u ponudi za maturalce imala i Transilvaniju. :)
Printable View
Bleh.
Meni je inače najveća fora bila što je naša turistička agencija u ponudi za maturalce imala i Transilvaniju. :)
Ja nisam išao u Španjolsku. Mrzim Španjolsku. I Španjolce.
Išao sam i u Prag i u Barcelonu, nisam požalio nijedan maturalac. Ali Španjolci stvarno jesu gnjusni.
@loo, sve ovisi o dogovoru sa agencijom. Mi smo spavali u Nici, bili 2 dana u Barceloni, 1 u Lloretu (kušanje vina/likera i kupanje) i nekoliko dana u Calelli.
Jesam ja jedini koji misli da nije toliko bitno DI se ide?
Ako je dobro društvo i atmosfera, može se ić i u Čvrljevo.
Baš smo danas raspravljali o tome u školi, zaključili smo da bi najbolje bilo otić u Irsku, Škotsku, Rusiju i Australiju. Diste sad.
Meni je Španjolska bila divna, vidio sam predivne građevine, gradove i umjetnine, zaboli me zbog kojih banalnih razloga ne volite Španjolce, definitivno se ima svačega za iskusiti.
inb4 ekipa i piće starci mi nedaju da budem delikvent i pijem pa moram biti kreten u drugoj državi
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
lololo
Znam ja Sonik zašto je tebi Španjolska bila divna. :eyebrows:
lololo
odjebite
lololo
:'D= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Pazi, tebe poznaje. Ja se nebi tako zajebavao da sam na tvojem mjestu.
Poznam i ja njega, ostaje samo pitanje koga je više trta. :P
Je i to ćete si priuštiti sam tak= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Idu prvo u Austriju, a dalje će se svugdje po mjesec dana kurvat.
On je veći. Intimidation +1= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@Neven
Tru dat, mi smo isto mogli birat Irsku koja je koštala trostruko više.
Eda, Austrija zimi <<<<<<<<<<<<
Pogotovo Beč. Sve smrdi na konjska govna, snijega do koljena (okej ne u gradu) , -30, smrt.
Pa ne sve lol.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Biranje lokacija je laž. Naši su svi htjeli u Španjolsku, al eto, nastavnicima se nije dalo, pa su oni izabrali Češku.
Nijedno od tog= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Brat je sad drugi razred i već je prošle godine njihova razrednica počela priče o maturalnom i o tome kako bi bilo dobro u Irsku.
Super je Irska i sve ali preskupo je. To se nju naravno ne tiče jer ona ništa ne plaća :)
ane nasa raska zapela za pariz/london jer tu jos nije bila nikad :))))))))))))
sad kako nisam bio u skoli imali smo "demokratsko" glasanje izmedju cak DVE opcije, madrid barcelona, venecija - barcelona kruzer.
prejebeno. za cesku ne zeli cut, tunis, malta, nista. jebo te spanjolska wtf.
Nejdi u Španjolsku.
ja sam bio berlin-dresden(par sati)-prag-beč(par sati)... 7-8 dana. totalno jebeno. želim živjeti u berlinu jednoga dana.. skupo je ali je bolesno dobar grad. ^^
Onaj osjećaj razočaranja kad se probudiš nakon sna u kojem si postao milijarder - mrzim ga.
Svejedno di se ide ionako ljudi idu pit 7 dana najskuplja govna svita :wink:
U Češkoj je jeftinije.
Zanemari da su sad tamo zabranili sve sa +20% alkohola.
Jel samo meni retardirano kad kod nas umjesto "pizza" napišu "pica"?
Jer po meni je pica... nešto drugo.
Meni nije :>
To pišu namjerno.
Dap, to je bila hit fora u 7.raz il nešt.
> Ciklus Kurosave na HRT 3 > Nemam HRT3 :'(
nešto je upravo umrlo u meni
Kako nemaš HRT3? :?
Ja sam ih sve fulao, zaboravim svaki put. Nije tv za mene :'(= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Sad ću gledati ovaj Scandal za koji nikad nisam čuo, ali eto valjda valja. :|
I ja isto sve uvijek fulam, ali zato se snimi.
mrzim gledat išta na tv-u, trebam otic udrit govno na 20 min, prode mi film, ovako na kompu mogu zaustavit fino i gledat kad god zelim, u vecoj kvaliteti
To je istina. Najbolje mi je kad naiđe neka pjesma, onda znam da mogu otić na wc.
Ili kad puste blok reklama od 20 minuta dok traje film pa zaboravim sta uopce gledam