Supernatural :pray: :rotfl: jedna od najboljih epizoda dosad
Printable View
Supernatural :pray: :rotfl: jedna od najboljih epizoda dosad
Odustao sam od te loše trakavice.
Zato je Constantine dost dobar za demonsko i slično.
Novi Homeland je bio pre pre, da je Saul napravio ono što je htio,mislim da više nebi gledal seriju :D
Flash je iz svake epizode sve bolji i bolji, zanimljiv je, svaka epizoda je kvalitetna, nije ko Arrow koji je sve više i više dosadan, mislim da je Flash u ovaih 6 epizoda pretekao Arrowa koji vec 3 godine traje, sljedeća epizoda je Arrow vs Flash, to bi moglo bit zanimljivo
Gotham je i dalje neutralan, nit je zanimljiv nit je dosadan, jedino ga izvlači bar za sad što se pojavljuju negativci, u prošloj je bio Victor Zsasz, pa je bio Black Mask aka Sionis Roman itd, al ne vidim neku perveliku akciju ili neki veliki cliffhanger na kraju sezone, a gledali bumo pa cemo vidit ^^
A Marvel's Agents od SHIELD? Druga sezona je 10/10.
Yep, meni je čak trenutno najdraža serija.
Joj, neki dan krenem otpakiravati novu epizodu Grimma i dočeka me interesantan naziv arhive: favorite.show.of.gay.dorks x)
Slažem se za S.H.I.E.L.D.
Nego, upravo pogledao prošlotjedni South Park.
Pregenijalno!
Cijela sezona je odlčna, ali ova epizoda se može mjeriti i s najboljima iz starih dana.
Taj Marvel Shield je tip serije koji se vrti u 10 ujutro kad klinci u vrtiću imaju sat vremena televizije.
Meni je sve od Marvela čisto sranje, sve nekako za djecu (osim xmena njih bi jedino ostavio)
Hell on Wheels, gotova četvrta sezona.
Ova zadnja epizoda je baš imala predivnu scenografiju i pomalo RDR ugođaj.
Serija je već obnovljena za petu sezonu, koja će biti zadnja.
Nevjerojatno da western serija doživi 5 sezona i još završi prirodnim tokom, a ne ukinućem.
Gledam Firefly, za sada pogledao prvu (pilot) epizodu i čini se ok.
Isusati, Homeland, ovo je najbolja sezona dosad, i najbolja serija koja se trenutno prikazuje
Cak bi se i složija s tim.
Koji joj je najbolji album, da poslušam tu izvrsnu glazbenicu.
a lol gremmy, emmy isti kurac
ugl, treba joj dat neku nagradu zato kaj je supač :cool:
Hunted - prva sezona
Odlična špijunska serija, nisam prije nikad čuo za nju i glumci su mi nepoznati, no eto ispalo jako ugodno iznenađenje.
8,5/10
Rizzoli & Isles - treća sezona
Solidna detektivska serija, treća sezona je na razini prve dvije.
7/10
Nemoj se ljutit što pitam, ali daj mi objasni kako stigneš pogledat oko 5 sezona raznih serija, 20 filmova i odigrat par igri tjedno ? Jel uopće spavaš/radiš/studiraš ili si spojen na aparate pred ekranom i živiš od neke ostavštine :D
serije uglavnom pratim na telki, filmove isto tak, povremeno skinem nešto...
pa trenutno sam doma, faks završio krajem 9. mjeseca, tak da imam slobodnog vremena na bacanje
imam obiteljsku mirovinu po tati još godinu dana od završetka faksa ako sam nezaposlen...znači ako se zaposlim gubim penziju, a svi znamo da posla ima jedino za 1600kn što je u usporedbi s penzijom malo...tak da sam sad na godišnjem :)
Ne znam hoće ti se dati vegetirati godinu dana.
Ja sam jednom prilikom tako vegetirao jedno 2 mjeseca i bilo je koma.
sad će mi promocija, pa ovi blagdani...druge godine ću početi pratiti oglase za posao pa ako se nešto nađe (uz neku normalnu plaću)...
Ako ti se ne bude dalo više možeš meni slat mirovinu.
@crnisokol
Nemoj raditi dokle god ne moraš.
Sve te "osjećaš se korisno" spike su notorna glupost.
Kad ga netko za godinu dana bude pitao kaj je radio godinu dana, rekao bu da je primao penziju. S dvadesetkusur godina. Rofl, fakat će dobiti posao.
Naravno, to je druga strana medalje. Uzmi u obzir vrijeme pisanja tog posta :D
Neka kaže da je igrao igrice. Odmah dobija posao.
a čuj, da u ovoj našoj krasnoj državi mogu dobiti posao uz plaću koja bi bila otprilike kao penzija koju dobivam ili čak malo manja, onda bi se zaposlio (s tim da je penzija na mene i mamu, tak da cijela obitelj gubi skoro polovicu prihoda)...no ići radit za 1600kn mi se nikako ne isplati...kolko vidim tek negdje polovica kolega, ili malo više od toga, koji su prošle godine završili faks su se uspjeli zaposliti do danas, i to velika većina za 1600kn, ona manjina koja radi za normalnu plaću je uglavnom preko veze dobila posao - jbg nitko od rodbine mi nema neka tvrtku da me zaposli tak da ništa od toga...
početkom druge godinu ću početi pratiti što se nudi pa ako se pojavi neka dobra prilika budem probao dobit posao, no programi za 1600kn su isključeni do isteka penzije a onda ću morat i to prihvatiti...ili razmislit o inozemstvu, nije ni to isključeno...meh, ništa, vidjet ćemo druge godine...
Tih 1600 bi od 1.1. trebalo biti 2400 i još ak dobiješ cca 500 kuna prijevoza to ni nije tako loše.
To je užasno jer nije adekvatna isplata za uloženi rad, i prljava je taktika kako smanjiti cijenu rada stalno zaposlenima, ili ih čak otpustiti. Zapošljavanje treba poticati poreznim olakšicama. Npr. oslobodiš gazdu poreza na novozaposlenog pet godina. Država ne gubi ništa jer bi ovako sjedio doma a ovako dobiva plaću koju troši i plaća PDV.
Nemoj radit , nemoj postat dio sistema :(
Ajmo rušit vladu.
A jbg sad, pa i ja bih radije da sam dobio stalan posao pa da znam na čemu sam. Ovako kad prođe tih godinu dana sam opet na burzi nadajući se da će to steknuto iskustvo ipak biti od neke koristi. Ali kad nemaš izbora nemaš. Neda mi se baš sjedit po kući i igrat World of Tanks cijeli dan.
Pa umjesto toga igraj nešta dobro.
Budem nakon što uzmem PS4 od prvih par plaća.
Oh pa to je jebeno onda :D Podržavam tvoju odluku, a i ak ne nađeš nešto normalno na burzi tokom tog vremena u godinu dana si stigneš i fino znanje i CV nadogradit s nekim tečajem jezika ili nečim vezanim za struku, sumnjam da će ti se baš dat cijelo to vrijeme vegetirat pred ekranom kad imaš tolko viška vremena. Al svakom svoje :D
Pa ne radiš valjda "standardnih" 8 sati s tin parama? Meni je brat jedno vrime radija za te novce i nije da se pretrga od posla :D. Tu i tamo bi ga pitali da nešto pogleda, napravi, ali većinu dana je tulija od 8 do 4. Čisto da može reć da ima iskustva kad bude tražija pravi posal.
>tin