Jel vrijedi novi peč stavljat?
Jel se poboljša šta bitno?
Printable View
Jel vrijedi novi peč stavljat?
Jel se poboljša šta bitno?
Vrlo koristan follower bi ti bila Aranea Ienith, nju možeš naći ispred Shrine of Azura, ali prvo moraš riješiti njen quest nakon čega ide s tobom besplatno.= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Žena je odlična pošto konstantno baca Summon Fire Atronach, tak da vas je zapravo troje konstantno. A ofenzivni spell joj je uglavnom Lightning koji je relativno precizan i nema AoE efekt.
Ne da mi se okidati SS, ovo sam izgooglo na mapi, nije bog zna što pregledno, ali možda pomogne ako te zanima lokacija Azure...
kak da se rijesim ivory claw (ono za vrata, mislim da sam ga iskoristil, valjda ga treba vratiti il kaj)? i pantea's flute? jer ih nemogu ostavit u kuci, a nigde nema quest za njih...
Taj Ivory Claw je quest item koji ti mislim 2x kroz igru zatreba. Jednom za vrata gdje ga nađeš i onda još jednom kasnije kako bi dovršio Forbidden Legend quest.
Quest itemi nemaju težinu tako da ti ne smetaju.
mislim da sam obavil taj quest... netreba ga nikome vratiti??'= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
nisam skuzil da nemaju tezinu, al me zivcira kaj su uvjek tu... volim se rijesiti nepotrebnih stvari, bar ih u kuci ostaviti...
i zast u markath-u (il kak se vec zove), samo sam jedan put mogel jarl-a pitat za kucu, i od onda samo dobivam bounty questove za sitnu lovu, a o kuci ni k... i rijesil sam abondoned house, i onoj bog il kaj je vec, mi je rekel nek se pobrinem za kucu...
Fixed crash on startup when audio is set to sample rate other than 44100Hz= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Fixed issue where projectiles did not properly fade away
Fixed occasional issue where a guest would arrive to the player's wedding dead
Dragon corpses now clean up properly
Fixed rare issue where dragons would not attack
Fixed rare NPC sleeping animation bug
Fixed rare issue with dead corpses being cleared up prematurely
Skeleton Key will now work properly if player has no lockpicks in their inventory
Fixed rare issue with renaming enchanted weapons and armor
Fixed rare issue with dragons not properly giving souls after death
ESC button can now be used to exit menus
Fixed occasional mouse sensitivity issues
General functionality fixes related to remapping buttons and controls
btw da te upozorim, cuo sam i da patch sjebe duplo vise stvari i da ga se prakticki ne isplati ni stavljat..pa ti sad kak os...
Napravih neku kvazi inquisitor klasu. Two handed (warhammer)+alteration+enchantment+nešto sitno restorationa, i po volji smithing.
Stavio sam na njega Volendrung (zbog stamina drain enchantmenta), Morokei (mana regen), Archmage robe (magicka, regen, cost), i legendary daedric boots (shock resistance) i gauntlets (dmg). Uz to sam još uzeo i gauldur amulet i 15% magic res ring.
Dernem ebonyskin ili dragonhide, zaletim se sa maljem i ubijam.Po potrebi dernem i (mass) paralysis. Začuđujuće efektivno.
Da li sam ja jedini ovdje koji ne koristi followere? :)
Pa i ja sad lijepo idem sam. Kad sam bio na nižem levelu, baš su mi followeri dobro došli, sad mi samo smetaju, jer uz sneak + illusion pobjeđujem gotovo sve.
Ni ja ih ne koristim. Uvijek putujem sam kad mi se da prilika, posebno ako je to RPG ovakvog tipa.= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Followeri dobro dođu kao tegljači tereta. Pogotovo ako ti je klasa lika nekakav "looter" ili "scavanger" kao što je moj lik.
Trenutno mogu nositi 555, no uskoro se nadam 655. Moram još malo podići pickpocket da mogu nositi 100 više (Aditional pockets perk).
Šteta što sam taj perk skužio tek neki dan, teško je nabrzinu ga otključati jer sam već lvl 43, pickpocket mi oko 30 a za perk treba 50.
Inače; Steel Plate Boots of Brawn + The Steed stone = 140 ekstra tereta moguće nosit. Još taj park - 240 više.
Ja sam do sad sve odjebo jer su mi bezveze kad igram sneak likove. Jedino ak ubace neki mod u kojem mozes davat naredbe suputnicima tipa ako sam hidden i 2 su protivnika pa da oznacim koga da on ide zaklat dok ja ubijam drugoga.
E ježiga, sad bi vi neki taktički rpg :P
Ja sam dvaput išao s followerima i prilično su mi brzo poginuli, a i više smetaju nego koristi naprave...aj možda uzmem ovu vješticu što je Bartuc naveo, ta bi čak i mogla bit korisna...= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Nikad nisam dao followeru ni mrvu loota. Nemam potrebe za tim. Par put digneš staminu, ne pokupljaš baš svo smeće na koje naiđeš i nema šanse da si overencumbered. Zapravo bi trebalo malo smanjiti težinu koja se može nositi.
Meni je Lydia vrlo korisna budući da igram na master težini sa stealth/archer likom pa imam problema u close combat okršajima sa više neprijatelja. A i lootam brdo stvari tako da mi dobro dođe da natrpam neke teže iteme u njezin inventory.
jel moguce podic sve skillove na max?
Mene prati ErandurSi lik je fakat zakon.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Jest, ali koliko sam vidio dosta uspori leveliranje kad dođeš na Level 50. Ne možeš pak imati sve postojeće Perkove.= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
50 lvl. je max jel? Kasnije samo polagano rastu skillovi...
Baš pročitao knjigu The Refugees, prva u Skyrimu koja mi se fakat dopala :D
Nije, level cap ti je na 81.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Što se tiče followera, ja ih furam sa sobom pošto mi je zabavnije kad nisam solo. A za sneak lika su dobri magovi pošto dobro sneakaju...
ja bi mogo sad ovaj vikend malo pocet, ic cu solo, tigar arčer
Solitude bi fakat trebao promjeniti svoj grb. Kako da čovjek izdrži bez da ode u skriveno mjesto, pretvori se u vukodlaka i ode počiniti masakar? ^_^;
(nakon čega sam dobio "I know you killed him and I wanted to thank you ~Asulf" i oporuka od jedne osobe koju sam ubio mi je dala 100 Septima XD)
To je knjiga iz OB-a actually. Govori o rođenju vođe Mythic Dawna.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
ni ja ih ne koristim, kad dobijem nekog u questu da ide s menom, vise put njega mlatnem, neg protivnike, lol... a fura two handed i heavy armor...= Citat =:
Izvorno postao Chieftain
Sreo ludu babu koju sam sa staffom koji mi je ostao nakon jednog questa pretvorio u zeca i nedugo nakon toga je postala normalna....... :)
i6mVyi5aNU4&feature
Kako doći do kovanja "Dragon Mammoth" armora?
Navodno je bolje nego Deadric armor...
Odakle ti uopce da postoji takav armor? To je vjerojatno neki mod.
Koliko je zapravo novih knjiga dodano u Skyrim ?
Koliko sam primjetio to su samo The song of the Dragonborn i The Great War.