Odigraj parstotinjak i ako budes preko tog ratinga svaka cast....lako je sada kada dobijes +40-50 ratinga. Moraš iskusiti ello hell da bi bio harkor.= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Printable View
Odigraj parstotinjak i ako budes preko tog ratinga svaka cast....lako je sada kada dobijes +40-50 ratinga. Moraš iskusiti ello hell da bi bio harkor.= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
A to si ti znaci danas igro samnom ? :D
ja sam IlluminatedLooky btw.
elo hell, san svakog lol igraca. al ozb, kad se spustis ispod 1200 postane nemoguce se dignit gore jer nemos dobit normalne ljude za igrat...= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Lik iz support teama će mi dati refund na tri championa iako to obično ne rade. Riot <3
koje kretenčine u rankedu, čudo...
= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Kako?
Želim vlada vratiti X(
Malo muljanja čuda radi :)
Znači slagao si problem koji ti je kupio champove tako da si dobio lovu nazad?
Rekao sam liku da sam ostavio komp na par sati i zlocesti buraz se igrao na accountu. No najbolje ti je tražiti refund za champione koje si nedavno kupio tako da lakse povjeruju.
lolwut? što se mene tiče nek me stave na nulu, samo da me ne baca s onakvim debilčinama u ranked...
Kakve su vam to fore sa refundom ? totalno bespotrebno imo.
Igram ja ranked, i super vodimo sve, dođemo do inhibitora, i leava nam carry... I ovi nas pobjede a bili smo od početka mnogo jači i bolji. I dođe noc zadnju minutu i veli da mu je stara net ugasila :-x nemam jebene srece :twisted:
nije da u lolu shen moze carryati tako da nemoj koristiti taj izraz ovdje.
Carrying as Nunu feels great. 8)
Ja nocturna smatram carryom, posto je jedini dobivao killove i imao najveci damage output i uspio pushat turret. Zašto nebih?
Got mah refund! :D
Budem te jos tocno pito na skajpu kako i to...
Nego stiže nam novi heroj
http://www.leagueoflegends.com/news/cha ... ravedigger
OMFG kad ce taj Monkey King !!!??
Ocu njega, bas se veselim tom heroju
Nema novih championa do Season 2. Prvo će Yorick, a MK vjerojatno poslije njega. I na E3u će objavit još par novih heroja iza zatvorenih vrata, ali će valjda procurit nešto na youtube. Ko prvi naiđe, neka posta :)
Kolko sam ja skuzio su napisala da sve što će bit na E3-u da će i oni objavit na njihovom site-u tako da se netrebamo brinut oko toga. Sve budemo saznali.
= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Ono, nisu fora nimalo, najave prvog zanimljivog champa nakon renektona i jarvana i onda pođu štancat gluposti, iako priznajem ovaj jorrick izgleda zanimljivo, neka vrsta necromancera, bar zvuči kao da će imati peta što je dosta zakon :D
http://pc.ign.com/articles/117/1174757p1.html
intredasting
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Zakon tekst!
jedva čekam svo troje, idem si po refound :)
opet unninstall
sviđaju mi se:)
i da, napokon female tank!
Like, kupujem
Yoricka i Ženu-tenka želim! Kupio Gragasa nakon pecto!
TROLOLOLO