Vježbam gitaru, mrzim F dur.
Printable View
Vježbam gitaru, mrzim F dur.
Prošla je ponoć a ti vježbaš gitaru? :?
Ja sam vampir, remember?
Ти си мени овдје најлуђи на форуму.
Jel bi to trebao biti kompliment ili...?
Све је ствар у интерпретацији :Д
Lol :)= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Imali smo mi i topic za ćirilicu ali je netko lockao.
Inače, kako si Kenane?
Ne bih o tome, ja sam mistican.
Zašto si prestaopisati na ćirilici :(
Nije te valjda CPAM? (see what I did thar)
Nije nego ono, prošla me volja.
Sutra cu mozda nastaviti sa stvaranjem panike i konfuzije.
Svatko ima internetovske dodatke za Chrome i Firefox. Drugi imaju Google translate. A treći (poput mene) i tako i tako znaju ćirilicu ili su na mobile internetu.
Tako da, nije bitno, pisao ti ćirilicom ili latinicom ili glagoljicom ili hijeroglifima ili jezikom Wookieja. >__>
Ne moraš radit cijeli barre na žicama, samo stisni na prvom polju kažiprstom E i B žice, i naravno, 2. polje G žice i 3. polje D žice, ali bi bilo pohvalno da naučiš sa cijelim barreom (poslije ćeš shvatiti zašto).= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Halao half u lanu zadnjih pet sati, već se dugo vremena nismo tak dobro nasmijali uz neku igru :)
[quote=Nee Joe]Ne moraš radit cijeli barre na žicama, samo stisni na prvom polju kažiprstom E i B žice, i naravno, 2. polje G žice i 3. polje D žice, ali bi bilo pohvalno da naučiš sa cijelim barreom (poslije ćeš shvatiti zašto).[/quote:1iyczgje]= Citat =:
Izvorno postao "hrčak":1iyczgje
I cilj mi je odmah sve odjednom, samo me jebe što mi prst ide u koso pa nemogu sve žice stisnut. :D
I osjećam se usamljeno, nema nikoga na forumu.
Lol, zar nemaš prijatelje izvan foruma ?
Imam, al ovo je pisano u 4 ujutro, moraju spavati. :(
Totalno se začetao s nekim likom na Omegle, i slučajno zatvorio tab. Dovraga :(
O cemu ste pricali? :eyebrows:
Onako, o muzici. I pirateriji.
A ovaj mi je dobar :)
:pray: :pray:
I odakle ti sig? Jebeno mi je poznat :'(
Lurkam po forumu i gledim sta ia novog..
Sad sam odigro 9-10 mečeva DM na Matmata na CoD2... od njih 9 u 6 sam bio prvi (ove ostale bio neki lik sa aimbotom -..-) Camping P0W4H!!!11 :D
Idem vježbat gitaru, again, bojim se za svoje plave prste.
Inače, ne trebaš sad forsirat "ZOMGZ0rz vježbat ću xx sata dnevno". Ja svaki dan po sat vremena, nekad i po pola. Jednostavno ponoviš sve što dosad znaš i nešto na internetu nađeš pa vježbaš/sviraš. Probao sam i ja po cijeli dan vježbat pa mi jebiga nema smisla, kad osjetiš da ti je dosta onda ostaviš gitaru i pođeš, neznam, fappat.
Pogotovo akorde (vidim da sad vježbaš to), nema smisla samo učit napamet, kroz pjesmu se sve nauči :D
Probaj Krivo je More, jednostavno je, mislim da su akordi G, Am, C, Em, D i B7. Od svih tih jedino je B7 malo zeznut al je valjda jedanput il dvaput u pjesmi.
Fixed into-= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Tryharderu. Samo da znaš Sonicov sig je iz Max Paynea.
Filozofski razmišljam o prijenosu ljudske svijesti iz jednog tijela u drugo i tako neke spike.
Inače ne znam što bi sa sobom i lagano mi se spava~
^this= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Slucajno sam imao flashback na neke stvari, sad sam jebeno u kurcu
Gledam neki film i pokušavam skontat kako da nabavim ispričnicu koja traje tjedan dana. Osjećam se dosadno.
Urološki problemi nikad ne fejlaju :P