Da. to samo Pingu označava svoj teritorij. :)
Inače, spoznao da se nisam maknuo iz kuće zbog proklete kiše koja čitav dan pada... i ono, mora da je temperatura bila oko 1 stupanj ili tako nešto.
Printable View
Da. to samo Pingu označava svoj teritorij. :)
Inače, spoznao da se nisam maknuo iz kuće zbog proklete kiše koja čitav dan pada... i ono, mora da je temperatura bila oko 1 stupanj ili tako nešto.
Nisam nigdje spomenuo bisernu ogrlicu :P
Svejedno, da imaš i najzdravije zube boje RGB = 100, 100, 100, moraš ipak 2x godišnje ić zubaru. Ili bar jednom godišnje. I to čim prije, da ne dođe do dodatnih komplikacija.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Spoznala sam da sam spavalica! :P
edit: Medolina moraš zubaru! :P
Spoznao sam da su krvavice svaku godinu sve ukusnije. :fof:
@Medolina- kakav zubar,bol je fora,bol je kewl,nema veze ak ti se inficira ili dobiješ upalu, zubari si glasnici zla
Treba slušati staru i nositi rukavice u školu. Krenuli smo se grudati, ali su mi ruke umrle. Jeboga.
volio bi ovo nabavit
http://www.bezicnebubice.net/index.php
Tako i treba... gruda se golim rukama, nikad rukavicama. 8)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Da, mačo i kul. 8)
Ne. :(
JESI MUŠKO ILI ŠTA? :@
Ne, ali stvarno... puno je lakše napravit grudu sa golim rukama zbog boljeg "osjećaja" a i zbog topline ruku (ali dobro, to sam samo ja :P )
E, ruke su mi osjetljive i zimi ih mažem svaki dan samo da mi ne krvare. :@
Sad bih ubacio neki savjet Courage Wolfa, ali mi se ne da. I da, gotovo je neusporedivo teže radit grude u rukavicama.
Da si muško pustio bi da krv teče, da se stvrde i stvori prirodne rukavice. :eyebrows:= Citat =:
Ali nisam muško.
Wut.
Što te zbunilo, medeni?
Ne dirajte vi sonica,nije on manje muško ako treba da nosi rukavice. 8)
Reci im Sonic. :) :D
Tko je sad ovaj? ;(
Neki novi duplić?S:?
Spoznao sam ovoS :pray:
A da ga neću kupit...
Ehm, samo 139 kn, kupujem i ja. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/bozic_shy.gif= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Sad će uletit Wedran i reć da je Microsoft X360 controller for Windows bolji.
Ne znam koliko, ni zašto, ali iskreno nije me ni briga, jer za 140 kuna Chillstreamu neću gledat u zube :D
rula ti domar :)))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao Domar Slavko
Zakljuceno mi 4 iz fizike :)))))))))))
Meni je 5, a prosjek ocjena iz fizike mi je 5.0= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Rekao bih da je isto i s matematikom, no onda bi ispalo da se samo pravim važan. Isti prosjek mi je i iz matematike.
Praviš se važan ;)
Inače, ja i stari se upravo vratili iz Towera s novim LG teveom :))))))))))))
Da je forum nešto spor :?
EDIT: I da sad sve je u redu :)
http://forum.bodybuilding.com/showthrea ... =120921191= Citat =:
:pray: :pray: :pray:
Spoznao sam da USB na televizoru i nije tako super stvar kao što sam mislio :(
Možda je previše ako bih očekivao da telkač može snimati na neki USB device, ali zar je stvarno previše tražiti da može reproducirati video materijale s istoga? Nekako bi to bilo korisnije na jednom FullHD ekranu od pukog gledanja slika i puštanja muzike...
Dobra stvar kod LH4000 koja mi je odmah upala u oko je jednostavnost. U doslovce pet minuta sam našao kanale i u potpunosti podesio televiziju. Sučelje je lijepo i intuitivno, sad mi samo nije jasno zašto je daljinski neka two-handed mrcina.
Pa sta moze onda s USB-a i obratno.....koja je svrha?