Da ne ostane iza.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Printable View
Da ne ostane iza.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Serija u kojoj se realno niš ne događa i kraj je onoo.. Nezz... Uglavnom, meni je super serija iako se desi 5 stvari, al ima neku atmosferu i štimung i napetost. Vrijedno gledanja.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Postojala su 2 tipa ljudi koji su pratili seriju: oni koje su zanimali likovi i oni koje su zanimali odgovori na misterije. Prvi su uglavom bili zadovoljni krajem, drugi uglavnom nisu.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Mislim da jeste. Međutim, iako serija ima stvarno nevjerojatnih momenata, dobrih mindfuckova i odličnih likova, isto tako ima i očajnih epizoda, odbačenih storylineova i debilnih karaktera.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ostale mi još dve epizode Supernaturala u zadnjoj sezoni, ajde, zadnjih par epizoda se popravila situacija, ali početak sezone pa do cca 15-16 epizode je bila užasna. Zapravo je serija trebala završiti na petoj, eventualno šestoj sezoni. Od "Litvanaca" je krenulo naglo nizbrdo.
Peta je trebala biti kraj.
Iako je drugi dio osme (od LARP epizode nadalje) bolji od šeste, sedme i prve polovice osme.
Baš tak, od kad prestanu oni flashbackovi, serija počne opet biti OK, to je taman bilo oko te LARP epizode. Kasnije opet počne i neka zajebancija, već me umorilo koliko su bezvoljni u svakoj epizodi i kako su ubili sav humor i bros before hoes mentalitet.
Lol kaj je ovo, svi gledaju Luthera :)= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Meni je zadnja druge sezone odlična. Općenito mi je druga sezona genijalna, bolja od prve sezone. Jedino kaj nema dovoljno Alice.
Treća kreće negdje u 9. mjesecu ak se ne varam.
@Flander - je, i meni odgovara tak manji broj epizoda.
Počea san ga gledati davno i onda stao iz nekog razloga na četvrtoj epizodi prve sezone, neki dan nisan zna šta bi gleda pa sam nastavia i pogleda u par dana ostale epizode.
Pa sigurno možeš sezonu po sezonu posuditi i onda obrisati.
Obično su nekih desetak GB ili manje (osim ako ne želiš nepotrebne visoke rezolucije).
Gotov Supernatural, jebo ih cliffhanger da ih jebo. Sljedeće na listi su mi GoT i Arrow.
Arrow smeće.
GoT isto
Prva epizoda i Karniša još nije gola, 2/10 :D
Završio Orphan BlackS(sa zakašnjenjem od par tjedana).
Odlična, zanimljiva serija. Blagi SF-triler o kloniranju. Ko će sad dočekat drugu sezonu?
Da je ovo pošten svijet, Tatiana bi dobila po jednog Emmya za svaki lik koji je glumila (a glumila ih je sedam).
No, u ovom našem svijetu Emmy će dobit neki priglupi pretty-face kao Emilia Clarke ili slična osoba bez glumačkih sposobnosti.
Emmy. lol
Gledam Fringe i Black adder.
Samo druga epizoda Fringe-a, ali sam već i više nego zadovoljan.
Nakon tolikih godina, Black adder je i dalje zakon.
Iznenadila me serija, a bome me i glumica iznenadila. Good stuff all around. Nešto kao ono govno što se hvalilo na forumu nedavno pod nazivom Utopia, samo kaj ovo ekšli valja i biva gledljivo.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Utopia još uvijek rula 8)
Meni taj Orphan Black zvuči i izgleda dost retardirano.
Orphan Black je dosta trešasto i onako.. pa prd. Jedino je dobro kaj glumi onaj gusar iz Far Crya 3. Stao nakon prve epizode jer je nezanimljivo.
Good for you!
ovaj revolution mi je postao cisto smece od serije, pogotvo kako je zavrsilo
Jel dobar Farscape? Gleda mi se neka sf serija, al ne znan koju bi, ova mi nekako na prvu djeluje potencijalno ok, iako ima puno epizoda.
Jedan od najboljih svemirskih SF-a uz Star Trek, a na neki način i bolji. Sigurno najzabavniji od svih sličnih.
Puno opušteniji i luđi od Star Treka, s odličnim maskama i dobrim efektima.
Gledam u zadnje vrijeme neke svemirske SF-ove (Lexx, Andromeda, novi Red Dwarf), ali nisu na razini Farscapea.
Pa lol, iz trailera se vidjelo da se radi o nečemu što stane u film od 70 minuta.= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ
Nisam gledao Farscape, al sam gledao Stargate SG-1 i Atlantis. Obožavao sam te serije ali ne znam jel bi ih danas mogao više gledat.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Ako to kreneš gledat računaj na ukupno 314 epizoda (214 SG-1 i 100 Atlantis).
Odličan, ali nadam se da voliš stalno bacanje referenci.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Ovaj stari iz Fringe-a bi trebao dobiti neku nagradu za glumu. Šta god već paše. Genijalan je :P
To svi fanovi govore, ali nije dobio ništa.
Pogledao drugu sezonu Grimma. Malo naivan kraj.
Ali sveukupno mi je serija jako zabavna i dobra, a likovi vrlo simpatični.