Medal of Honor 2010
Btw. Airborne me iznenadio kratkocom.
Printable View
Medal of Honor 2010
Btw. Airborne me iznenadio kratkocom.
Instaliravam Master of Olympus: Zeus.
Nostalgija i to :D
Dead Space 2
Sword of the Samurai. Kako genijalno, a igra je iz '89, budem napravio topic narednih dana.
Ta igra tako jako treba remake ili nastavak da je to nestvarno :(= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Kakva je to igra? Žanrovski, jel.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sword_o...computer_game)= Citat =:
Sword of the Samurai is an action and strategy computer game developed and published by MicroProse in 1989 for the DOS platform.
Instalirah ponovno SW: Jedi Knight: Jedi Academy, par mjeseci nakon što sam prešao na Windows 7.
Kako sam kopirao sejvove sa Win XP, ostao mi je još jedan ili dva levela... Ali ja se ni kontrola ne sjećam. >_>
World in Conflict
Odlična igra, žao mi je što ju nisam prije probao.
Commandos 3 - valjda najteža strategija u povijesti...
Silent Hunter 3: Grey Wolves - najbolji SH :thumbs2:
Audiosurf
Hitman 2. Zasad ok, malo sam šlampav sa suljanjem i dosta je tesko izvest da sve ispadne kako sam zamisljao ali nesto me privlaci kod nje. Nadam se da necu odustat od nje kao sto radim sa vecinu igara u zadnje vrijeme.
nema se vremena baš za igranje, ali odigram si 1/2 runde League of Legendsa...
zadnjh dana GTA 4 najviše jer mi služi kao dobar test kod OC-anja proca čime se bavim u zadnje vrijeme :D
Odustao od Napoleon Total Wara zbog laga (((((((((((
league of legends, i dow soulstorm
igraj empire totl war :P= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Uff Zeko149, Empire mi još više šteka.
Rome, Medieval, Medieval 2 i Empire Total War, zaželio sam ih se nakon dugog vremena.
i ja san prisa rome i medieval 2 ovo lito :P
empire san pita prijatelja da mi skine, posto meni mater sere da puno skidan a flat je xD
ugl skinia ga je ima 2 miseca, sad se triba sitit donit ga xP
Završio sam originalni World in Conflict. Počinjem Soviet Assault nastavak.
Igra je odlična, baš uživam!
Ne cudi me,slobodno mogu reci da je to olako jedan od najboljih RTS-ova u skorije vreme,odlicna prica,likovi,jedinice,balan.Sve je super.
Ako uzmes Soviet Assault,slobodno ocekuj mnogo odlicnih momenata,naravno,tu su i neizbezne medju-misijske sekvence,koje zaista cine igru posebnom.
Sa sovjetima ces moci da oslobadjas Berlin,lovis americke pobunjenike,komandujes eskadrilom MI24 udarnih helija.
GC II > WiC
Deset puta.
Ne bih se bas slozio,meni iskreno vise pase ta 'Cold War' postava.Nekako mi je mnogo zanimljivije i autenticnije. (nije onaj vulgarni americki klise)
Ukusi su razliciti.
You're right!= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
League of Legends
GC 2 je vec dost star, al igra je legendarna.
WIC je malo drukcija igra.
Posto sam i sam jednim dijelom rus, uzivat cu u soviet kampanji. Posebno se veselim specnazu, t90 i mi24.
Nadam se da ima nest vise opcija i misija od originala.
живела мајчица русија!
Read Dead Redemptiom,Gran Turismo 5 i FIFU 11. Uskoro i GoW 3.
Привет!
Лйепе рийечи. Живио и ти друже!
Штa ниcи ти прийе имaо aцц c више поcтовa?
Zaželio sam se malo rata, probaću zaigrati Sudden Strike.
Jedi Outcast II i Jedi Academy
Prve sam se zaželio, a Akademiju prvi put igram, blokaje nenormalno iako imam dobar komp :(