-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pogledao konačno Final Fantasy VII: Advent Children CompleteSi mogu reći da je ovo sada stvarno pravo izdanje filma kakav je on i trebao biti. Točno možeš vidjeti koje su scene produžene jer su to obično one koje su bile prenaglo ubačene u original ili su jednostavno bile prekratke. Začudo, osim što je kraj zadnje borbe dobio predobar redizajn (Omnislash FTW), većina dodatnog materijala se ne tiče akcije nego dodatnih likova, primarno Turksa što me nasmijalo do besvijesti jer Reno i Rude dobijaju više screentime-a, a oni su jedni od najjačih likova u filmu, da ne spominjem da vidimo i ostatak ekipe, zajedno sa Rufusom (znam da većini ovo ništa ne znači, ali kao fanu igre ovo je fenomenalan dodatak).
+ Arbiter's pick!
Ajde da si i to konacno pogledao :D Fakat je film sada onakav kakav treba biti. Pravo remek dijelo!
Inace pogledao Miss March, kako sam umro od smijeha, pogotovo na pocetku kad lik dodje pred curu za maturalnu vecer a iz limuzine pici song tipa "i'm gonna f*** a white bitch" a njezini stari zuje, pravi looool :rotfl: :rotfl:
-
-
Crank: High Voltage! Film je jedan veliki LOL! Ono, lik trčkara okolo i puca se strujom da ostane živ i u međuvremenu proživi automobilsku nesreću, pucnjavu u klubu i u autu, cipelarku policajaca .... da sad ne nabrajam! Nerealnost na vrhuncu! No, dobro, to se i očekivalo od ovog filma! Film je dobrim djelom kopija već viđenog u prvom dijelu, a onaj drugi dio je popunjen booty shake-anjem i titty pop-anjem!
-
Star Trek. Jučer u kinu pogledao. Iako nisam osobiti fan, mnogo dobar.
-
= Citat =:
Izvorno postao IgGy
Nisam stigao ovu srijedu to pogledati, sljedeću srijedu gledam Anđele i Demone, srijedu iza toga Proročanstva, a srijedu iza toga se bacam na Star Trek :D
Nakon toga, u srijedu možda Babylon te nakon njega apstinencija do Transformera... Osim ako ima nešto ispred, a mislim da ima Terminator!?
-
Jednom tjedno dat 25kn za kino i nije nešto strašno...
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao IgGy
Nisam stigao ovu srijedu to pogledati, sljedeću srijedu gledam Anđele i Demone, srijedu iza toga Proročanstva, a srijedu iza toga se bacam na Star Trek :D
Nakon toga, u srijedu možda Babylon te nakon njega apstinencija do Transformera... Osim ako ima nešto ispred, a mislim da ima Terminator!?
NEMOJ gledati Babylon A.D. !!!!!
Bar ne u kinu, jer film nevrijedi 25kn!
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao IgGy
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Jednom tjedno dat 25kn za kino i nije nešto strašno...
Osim ako misli na T-Mobile srijeduSu CineStaru, jer onda je 15kn...
Meni je još u planu PushSi Trka do uklete planine, Push je nov. Šta si gledao Trka do uklete planine?
-
Nije 15 nego mozes zamijenit jednu kartu besplatno, tj. ako vas je dvoje. Osim ako si, naravno, dovoljno ocajan da ides sam u kino, onda valjda dobis jeftinije.
Pogledao upravo Andjele i Demone u kinu, prestrasan film! :thumbs2:
-
Hm joj da ja već zaboravio kako to ide lol xD
Ušlo mi u naviku pošto idem samo na tu T-Mobile srijedu s nekim. Recimo nas dvoje, pošaljemo jednu tu poruku i svako da 15kn.
-
Pogledao Babylon A.D.
Pa ono, moglo je to i bolje.
-
The GunfighterSi Gladiator. Oba filma su mi odlična.
-
= Citat =:
Izvorno postao Drugs Bunny
kolko ti novaca daješ na kino?
Prošle godine gotovo 3 soma kuna.
Ove godine smo se opametili pa idemo samo srijedom tako da očekujem duplo manji trošak :D
Uglavnom, u srijedu pošalješ prazan sms na 2288, dobiješ povratni SMS kojega sačuvaš. Kada dođeš na blagajnu kažeš da imaš SMS od "T-Mobile Srijeda" usluge i ženi izdiktiraš broj mobitela s kojega si poslao poruku. Tako da sada više ne plačam 58 kuna dvije karte nego 29 kuna.
Ako kupiš 2 karte - jedna je besplatna
Ako kupiš 1 kartu - ona ti je u pola cijene (puna cijena je 29 kuna za filmove nakon 17h, a 22 kune za filmove prije 17h).
Također vam studentska kartica ne vrijedi ako koristite T-Mobile uslugu. Znači nemreš još tih 29 kuna smanjiti na 22 kune kao ostale dane. Ali možeš kupovati piče i kokice na studentsku karticu i skupljati bodove...
PS: Niti doma ne gledam sam filmove, a kamoli u kinu :D
-
evo poćeo sam gledat Avatar : The last Windbinder anime neki
predobar za sada, odlićna zamjena za Housa koji je završio u ponedeljak ^^
-
pa gledo sam seven pounds - jako dobar film
gran torino - nisan nista manje ocekivao od naseg Clinta,prejak film
I onaj brzi i zestoki koji mi nije slegao.lose :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
SAli možeš kupovati piče i kokice na studentsku karticu i skupljati bodove...
Također idem samo srijedom :), ali za studentsku karticu nemam pojma.. Do tell
-
Pogledao sam Gladijajatora ( šalim se, Gladijatora ) po n-ti put, i uvijek mi je film predobar.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ako kupiš 1 kartu - ona ti je u pola cijene (puna cijena je 29 kuna za filmove nakon 17h, a 22 kune za filmove prije 17h).
Vidiš onda sam donekle ipak bio u pravu!
-
-
Je ko gledo Angels & Demons da mi rece je li je dobar film, namjeravao sam ga gledati... iluminati... :)
-
Jackie Brown! Mislio sam da sam gledao ovaj film, kad ono, nisam! Ili ga se nesjećam! Uglavnom, Tarantinov film koji je malo lošiji od ostalih njegovih filmova! Tj. nije toliko bolestan i pun krvi što me nekako razočaralo, ali je u redu film, iako je kraj malo loše izveden!
Valkyrie! Malo mi je bio dosadan jer se kraj filma već zna pa nema onog elementa iznenađenja tj. radoznalosti gledatelja! Pored toga, film je jako dobar i svakako ga vrijedi pogledati!
-
= Citat =:
Izvorno postao Frky
[b]
Valkyrie! Malo mi je bio dosadan jer se kraj filma već zna pa nema onog elementa iznenađenja tj. radoznalosti gledatelja! Pored toga, film je jako dobar i svakako ga vrijedi pogledati!
A ne, ono film kao pokušava biti napet, ali već znaš što će se dogoditi, tako da ti je svejedno. :D
-
Wolverine. Bogte, kako je Hugh Jackman nabildan. :pray: :D
A ono, dobar je film, nesretne ljubavi ftw.
-
Push! Filmu nedostaje mojo-a, i to mnogo! Cijeli film sam pogledao bez nekih emocija i entuzijazma! Jedine scene što su mi se dojmile su scene borbe "pushera" (gl. lika, i sporednog negativca) i scena kad se mala Dakota napila!
I setting filma mi je pomalo očajan! Neznam, nije mi sjeo film!
-
Angles & Demons, nije dobar ko Da Vinci Code, ali je film svejedno fenomenalan :) .
-
Babylon A.D.
Zahvaljujem svima što ste me odgovorili od toga da gledam ovo smeće u kinu. Film je GOVNO epskih razmjera. Lošiji film u životu nisam pogledao. Pa film NEMA smisla, film NEMA priče, film NEMA ničega što ima veze sa mozgom.
Jel itko skužio priču u tom faking filmu!?!?!? Stari moj, KATASTROFA :cry:
-1/10
-
Dizel je dovoljna zamjena za sve ostalo... ili tako čujem. :)
-
Krivo čuješ, film je govno :D
-
Urnebesna Pljačka 5/10
Da Vinci Code 6/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Od novih filmova što stižu u kina svakao IZBJEGAVATI Babylon A.D .Vjerovatno jedan od najgorih filmova koje sam ikada gledao...a gledao sam ih mali milion.
Hvala, dobro da si javio, mislio sam da je film OK za pogledati :friends:
A napisao sam ti ovo ima skoro dva mjeseca :rotfl: .