heavy rain je jedino što znam, no nažalost ekskluziva za ps3 :(
Printable View
heavy rain je jedino što znam, no nažalost ekskluziva za ps3 :(
Still Life i The Longest Journey
Makar Najduze putovanje nisam odigrao, ali sam cuo same pohvale na pricu :thumbs2:
Dreamfall, Sanitarium, Blade Runner
Ajde saad malo meni pomognite please.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Swat 4, C&C Generals, Age of Empires 2, Unreal Tournament, Worms, Diablo, Heroes 3, Micro Machines v4, Serious Sam, Battlefield 1942, Joint Operations
E hvala. Jedno pola od ovih sam imao u vidu, a ostale će biti isprobane.
Rainbow Six - Raven ShieldS= Must Have (co-op naravno)
Starcraft
Jooj, znam, znam, da...ja sam isplakala što neće na pc :hangin:= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
Still Life odigrala oba, volim odavno :D A putovanje probala jednom i nije mi sjela, možda sad bude :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Prvi put čujem za prve dvije, ali nekako imam već povjerenja u tvoj ukus, mislim da se kužimo što se toga tiče, hvala :) ,= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
a Blade Runner :thumbs2: baš sam jučer po treći put pročitala i knjigu, a igra mi se sad ne igra više
hvala, ako se sjetite još, keep 'em coming i hvala
Ja neću nikada preboliti Heavy Rain ako ne izađe na PC. Igra mi izgleda kao kandidat za najbolju igru moga života, osim ako su je ujebali poput Fahrenheita :(
Sanitarium, mogao bih probati to, preporuke dolaze iz mnogih izvora. Opisati ukratko, molim.
What he said.
Btw, jel' mogu ja Dreamfall, Sanitarium i te starije to na win7, šezdest' četr bitnim? :oops:
Dreamfall: The Longest Journey, The Longest Journey i Blade Runner rade 100% na Win7 64bit. Probavao sam prije par mjeseci.
Od avantura si možeš pogledati još:
Syberia 1
Syberia 2
Discworld Noir
Grim Fandango
Ankh
Ankh: Heart of Osiris
Ankh: Battle of the Gods
Sve osim Grim Fandanga provjereno rade na Win7 64bit, a GF se ne sjećam jel radi...
Usputa, jel valja the dig?
i sve redom sa ekšn psiho trilerom nemaju veze. kao ni the longest journey.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
inače, ako nekog zanimaju avanture, a početnik/ca je, nek zaobiđe ankhove. život je ograničen, što da trošiš vreme na govna, a nisi odigrao/la one 273 dobre avanture
Ali imaju dobru pricu :yuck:
Ne znam naziv igre, ali ako vi možete pomoć saznat kako se zove.
Riječ o nekoj horor avanturi (ja mislim), a specifična je po tome što ako glavni lik gleda previše nasilnih situacija poludi ili tako nešto. Znači mora održat neku razinu normalnosti da ne poludi (kako sročeno). Ako znate o čemu je riječ, bit ću zahvalan.
Lol, Fahrenheit, koji je spomenut jedno milijun puta na zadnje tri stranice.
Pa, ono, ukratko...= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Frajer doživi prometnu nesreću, i leži ukomiran u bolnici.
Da bi shvatio što se stvarno dogodilo, proživljava pet(?) najgorih noćnih mora.
Budi se u Sanitariumu (ili ti ludari), gdje pacijenti udaraju glavom u zid...
Za par trenutaka se nalazi u gradu kojeg nastanjuju deformirana djeca koja štuju Majku...
Ne želim previše spoilati, jer se radi o najmorbidnijem igraćem iskustvu ikad.
Call of Cthulu ak se ne varam.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
hvala :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
btw, nisam tražila avanture, ali Grim Fandango još čuvam neizgreban od dana kad je izašao <3 :P
hm...da, ali ne vidim kakve to veze ima samnom jer niti sam početnica niti postoje "igre koje morašSodigrati"= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
poanta je u tome da biraš igru u skladu sa onim koliko dobro sebe poznaješ 8)
Kinže Mortalže,
Furijo,
ja isto pomislih na Cthulu, moguće :wink:
nisam se ni obraćao tebi, lepo piše "neko", nit sam reko da postoje igre koje moraš igrati.
što se tiče ankha, postoji dobar humor i loš humor. postoje različite vrste dobrog humora, neko voli neku vrstu, neko drugu, ali niko ne voli loš humor kakav je u ankhu. pod niko mislim 99% stanovništva zemlje. ako neko smatra da spada u tih 1% ili oće da se smeje nemcima kako su glupi, onda bih preporučio ankh
Ja mislim da su njemci glupi. Jel onda Ankh za mene?
Ja sam rekao:
= Citat =:
Od avantura si možeš pogledati još:
Nigdje ne piše da ih odigra, nego samo da baci oko jel joj se sviđa :P
Lol, Fail. Clap clap.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ja mislim da je isto Call of Cthulu, hvala na pomoći King Mortal i Dania.
Jedino se sjećam tog segmenta, da lik ne smije gledat previše strašne stvari. Što sam starije to više zaboravljam :P
kad smo vec kod avantura, ako je netko igrao bilo sta od ovoga molim komentar
Sinking Island
Dracula Origin
Overclocked
A Vampyre Story
Sherlock Holmes (bilo koji dio)
Nostradamus
Dracula Origins je prilično dobar. Imerzivna priča, raznovrsne lokacije, lagana horror atmosfera, dobre zagonetke i vampiri koji ne blješte po mraku... ako to voliš, igra će ti se vjerojatno svidjeti.
Vampire Story se trudi biti novi Monkey Island no upravo u tom segmentu faila. Humor je predvidljiv i nesmiješan, dijalozi su mlaki, voice acting glavne likuše je pravi ear rape, a ni komični sidekick nije ništa manje iritantan. Grafika i glazbena podloga su dobri, na to nemam zamjerke. Neznam, možda se kasnije poboljša, ali za to malo koliko sam izdržao igrajući je, nisam baš ostao oduševljen.
Jedina stvar koja definira Origins je ta da ima iznimno logične zagonetke bez "the wizard did it" stvari po kojima je P&C žanr poznat.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ako zanemariš to igra je sasvim prosječna, ako ne i ispod prosječna. Uglavnom, vidi se da je B kvaliteta.
@seahawk37:
Morati ćeš biti malo precizniji kad je Sherlock Holmes u pitanju. Većina igara iz serijala je dobra premda osobno preferiram one stare.
Ne znam za vas,ali meni je Scherlock Holmes: The Awakend,bio favorit.U zadnje vreme slabo igram avanture.Igrao sam malo Sam n Max,onako za jedno popodne,kratka ali ok zabava. :D
Koje si još igrao pored Awakened-a :)
E da, ako je tko za sado-mazo uvijek mu ostaje Myst serijal. To će me proganjati do kraja života.
Myst serijal totalno rula. :)