GTFO hejteri, Kuroko, i njeno ponašanje općenito je glavni izvor rofla u Railgunu. :@
Printable View
GTFO hejteri, Kuroko, i njeno ponašanje općenito je glavni izvor rofla u Railgunu. :@
Govorimo o tvojoj ljubavi prema daskama.
E, Raz, davaj link na The Legend of Koizumi.
Evoga
http://www.animetake.com/the-legend-...umi-episode-1/
Doduše, nisam ni nam više siguran jeli to preview ili prava epizoda :/
Nije bitno, zabavno za pogledat.
Očekujte uskoro nekakve pollove u kojem ćemo glasat za anime godine i takve stvari :3
evo i mene :P
napokon skinuo monster, pogledao prve 4 epizode. puno bolje nego sta sam ocekivao, i nekako dosta slicno death noteu.
jedino mi je malo cudna animacija, al naviknuo se vec ^^
idem geldat dalje.
Od Death Note-a je boli meni 10 puta, samo je tezak anime za gledati.= Citat =:
Izvorno postao Norther
nadam se da ce i meni biti ^^= Citat =:
Izvorno postao System
jedino sam se iznenadio sta su vec otkrili ko je "monster" (valjda :D), ali ima razlog za to vjerujem.
Evo nešto zanimljivo za ljubitelje psychologicala;
Nabavlja se ^^ Btw. upravo sam našao prvu sezonu GITS-a od bolesno ludih 18GB-a xD Nabavljam, iako sam prožvakao sve kaj postoji u GITS svemiru uzduž i poprijeko :pray:= Citat =:
Himitsu: The Revelation/Top Secret ~The Revelation~
http://lookpic.com/i/952/kwwBznM.jpeg
Genres:Smystery, psychological, science fiction
Number of episodes:S26
Plot Summary:SThe story takes place five decades from now, when brain scanners have been perfected to the point that the government can retrieve up to five years' worth of memories from people's minds — even if they are dead. The investigators of the National Research Institute of Police Science's 9th Forensics Laboratory must weigh the ethical choices in the ultimate invasion of privacy as they delve into people's minds to solve crimes.
WHAT IS THIS?!!
... Epizoda 14 Railguna neobjašnjivo kasni. :@
Apokalipsa.
Rofl... pogledao 8. epku Sora no Otoshimono.
Dual wielding bakica XD
Inače, počeo gledat Lakista... fora je. Skroz se vidim u Tsukasi :)
Tek si tamo? :( . Ja sam završio čim je izašla nova epka. Mislim da sam bio među prvima koji je downloadao, nije bio niti jedan komentar još :) . Nego, da se malo raspišem. Nyan Koi je završio, dosta dobar, kvalitetan i zabavan anime. Nadam se drugoj sezoni. Kamperf mi nije nešto, ali nije loše za pustiti mozak na pašu. Mislim da će se u drugoj sezoni nastaviti, ovo mi se čini nedovršeno. Yumeiro patissiere nitko ne gleda, meni nije loš. Nije još završio, ali trebao bi. Sora no otoshimono je jedan od najboljih animea sezone, spoj SF-a, ludog humora, perverzije, dobre priče i dobro objašnjenih likova. Definitivno pogledat. Raz, nemoj odustati pri kraju zadnje epizode, znati ćeš kada budeš gledao. Ja sam nekako pretrpio :( . Super da je na kraju happy end :D . Nekako mi se čini da neće biti druge sezone, kao da je sada sve završeno, vidjet ćemo. Fairy Tail mi je najdraži anime ove sezone. Sve mi je odlično u njemu. Mislim da će imati preko 100 epizoda. Me happy :) . Letter Bee je kvalitetan, lijepo nacrtan, ugodan anime. Priča se stalno mjenja i svaka epizoda pokazuje neki novi događaj. Mislim da bi se ovo mogli svidjeti xarabasu, northeru i ostalima koje ne zanimaju moe, kawaii animeji. Priča je ozbiljna, humora baš i nema, ali kada ga i ima dosta je dobar. DAKLE, XARABAS, NORTHER, BACITE OKO NA OVO. Kiddy Girl-And mi je onako, malo mlitav. Vjerovatno mi se ne sviđa zato jer je nastavak prošlih sezona nekog animeja. Kimi ni todoke... lijepa drama, nije loše, nije loše. Kobato mi je sladak, dopao mi se jako. Neznam što da kažem o njemu :D . Seitokai no Ichizon je onako... solidan. Priča nije nešto, nije baš super, ali je humor dosta dobar. Očito ja volim takav tip. Završio je, ima 12 epizoda. Shin Koihime Musou je anime koji me najviše zaprepastio. Radi se vjerovatno o priči iz neke japanske igre, s kojom nisam upoznat. Ima pun kufer likova, ne stignem ih sve ni zapamtiti sve. Uglavnom, ovome me zaprepastilo. Mislio sam da će biti pun kufer epizoda, preko pedeset. Ali kada ono, odjednom izađe 13. epizoda i ja čitam i nije mi jasno. FINAL :shock: . Uglavnom, nije mi se dopalo što je tako naglo završio, ali hajde, vrijedilo je vremena. Winter sonata i animal tantei kiruminzoo su skroz retardirani. Svidjeli mi se oba dva, ali izađe par epizoda i stane, pa svako mjesec dana nova -.-". Doduše, prošlo je jako puno vremena da nisu vani epizode od jednog i drugog animeja.... Uglavnom, ovako bi poredao ove nove animeje;
1. Fairy tail
2. Letter Bee
3. Nyan Koi
4. Sora no otoshimono
5. Kobato
6. Kimi ni todoke
7. Yumeiro Patissiere
8. Seitokai no ichizon
9. Shin koihime musou
10. Kampfer
11. Winter Sonata
12. Kiddy Girl-And
13. Animal tantei kiruminzoo
To bi bilo to :D . Kada izađu novi, vjerovatno ću sve pogledat, pa ću gledat što mi se svidi.
Hmm... moja lista ovogodišnjih animea ide otprilike ovako:
1. Kemono no Souja ErinS(Anime sa definitivno najboljim main character developemetom kojeg sam ikad vidio... zasluženo na prvome mjestu, ne prihvaćam nikakve primjedbe :eyebrows:.)
2. FMA: BrotherhoodS(Zanimljiv setting i likovi, mnogo akcije, drame i humora. Ima "ono nešto" što vas drži pred ekranom.)
3. Higashi no EdenS(Nisam mnogo očekivao, no ispao je jako zanimljivo... svidjet će se svima koji vole ozbiljnije anime. Sad se treba načekat do filmova koji će se nadovezat na radnju serije.)
4. K-On!S(Moe!)
5. Hatsukoi LimitedS(Odlična romansa/komedija, svidjet će se ljubiteljima žanra)
6. Kuchu BurankoS(Zašto imam osjećaj da su developeri bili pod utjecajem supstanca kod dizajniranja ovoga...)
7. Letter Bee: Light and Blue Night FantasyS(Ovo me impresioniralo više nego sam anime, oči su mi počele suziti :( )
8. Taishou Yakyuu MusumeS(Nisam obožavatelj sporta, no ispalo je odlično. Smješten u setting kad je tek počela modernizacija japana, anime prati skupinu cura koje su odlučile napravit baseball tim bez obzira na kritike društva.)
9. Tokyo Magnitude 8.0S(Realističan anime koji pokušava prikazat realnu situaciju koja bi se desila da se takav potres dogodi. Zadnjih je par epizoda nevjerojatno.)
10. Kimi ni TodokeS(Počeo je odlično, no Sadako me je s vremenom počela malo iritirat sa svojim nolajferskim monolozima XD. Dobar je, ima potencijala za visoku ocjenu)
11. Hetalia Axis PowersS(Predobro parodiranje povijesti, jedva čekam film ^^)
12. Sengoku BASARAS(PUT YA GUNS ON!!!!)
13. Natsu no Arashi!S(SHAFT... nuff said)
14. Bakemonogatari S(pogledaj gore ^)
15. Aoi HanaS(Yuri bez Y u sebi :P )
16. Valkyria ChroniclesS(Počeo je dobro, no kvaliteta je s vremenom počela opadat. Svejedno... uživao sam u njemu.)
17. Letter BeeS- (Zanimljiv, prilično bajkovit anime)
18. Umineko no Naku Koro niS(Trollovi su me ovdje prevarili previše puta ;[)
19. CANAANS(Must see za ljubitelje akcije)
20. Aoi BungakuS(Nisam još sve epizode pregledao, dosta je dobar)
21. Sora no ManimaniS(Još jedan lagan anime, svidjet će se ljubiteljima žanra)
22. Umi MonogatariS(Ništa strašno posebno, no fora za pogledat ako ne tražite neku duboku radnju već nešto opuštajuće. Također, kandidat za najljepši soundtrack ove godine)
23. Sora no OtoshimonoS(Ecchi anime napravljen kako spada, izričito komično)
24. Sasameki KotoS(Još jedan Yuri anime i još jedan anime sa kojim sam u zaostatku)
25. Nyan KoiS(Generično, no dosta je dobro ispalo... čeka se druga sezona ^^)
26. KobatoS(...zzzzZZZZ)
27. Shangri-LaS(Nije loše, ali taj setting ima previše neiskorištenog potencijala, a oni ga pretvorili u shounen akcić pun rupa u radnji)
28. Fight Ippatsu! Juuden-Chan!!S(Za one koji imaju fetiš na pišanje, lol. Gledljivo, no ništa strašno posebno)
29. KämpferS(Nije mi se svidjelo, a da ne govorim o radnji koja je očajna. Solidno za ubit vrijeme dok vam se ništa drugo ne gleda
30. Seiken no BlacksmithS(Srednji vijek sa nešto fantasy-a... moglo je biti odlično. Ali neee... forsaju se perverzne šale koje nisu ispale smiješne i sve se svodi oko fanservicea i moe elemenata. Čak su se sjetili ubacit radnju u zadnje 3 epizode :( )
To je to valjda... :P (lol, kako mi se samo dalo to sve pisat)
Vidio sam da se moje ime gore spominje a nije mi se dalo citati sve.
Koji anime da pogledam?
Na Letter Bee je vjerojatno mislio... imam dojam da nije sasvim tvoj tip animea, no tko zna, možda ti se svidi.
Od mojeg popisa xarabasu preporučam Higashi no Eden (Eden of the East).
Koji da koji ne?
Ako da, bilo bi pozeljno prioritete da stavite od kojeg da se pocne.
http://img340.imageshack.us/img340/3083/danec.jpg
Samo sam Kemono no Souja Erin od tih gledao... nije za svakoga, no pogledaj ako ti ne smetaju spore anime u kojima se ne događa mnogo toga. Sve skupa tvori jednu lijepu cjelinu i definitivno je jedan od boljih anima ove godine.
Zamolio bih vas da i meni nešto preporučite ako nije problem. Nisam baš u anime svijetu.
Od anima koje pratim su Bleach, FMA Brotherhood, Hellsing OVA. Još sam pogledo prije Valkyria Chronicles, Elfen Lied (meni je remek djelo), Golden Boy... Mislim da je to to.
Kakav je K-on?
Čini mi se tvoj Raz top 4 zanimljivim :roll:
K-On je slice of life koji kroz 13 epizoda prati cure koje su u školi formirale light music club. Osobno mi je dobar, no traži dalje ako očekuješ duboku radnju i likove. :)
Pokušaj sa Ga Rei Zero i Higurashi no Naku Koro ni.
Fak, sad bi ja kao trebao napisati neki popis onog što je izašlo ove godine i što sam gledao?
Ako se sjetim. Ne napraviti, nego koje sam uopće pogledao. Godina nije bila nešto posebno dobra. :(
Bogme da, samo su izlazile moe pizdarije. Ako cu brojat ono kaj sam gledao onda je većina toga izašla između 1980-2000.
Kako vam se da pisati te popise jebemu, ja ne znam ni što sam sve gledao ove godine. :(
Inače, lul, konačno je neka manga prestigla Naruto na Mangafox popularity rankingu... Radi se o Gauken Alice, hm, mogao bih to čekirati jednom...
a jebiga Raz, gledao sam i ja preko 20 animeja ove GODINE, ali ja pričam o ovim najnovijim animejima, koji su počeli od 9. mjeseca pa nadalje. Xarabas, preporučio sam ti Letter Bee. Pogledaj barem jednu epizodu, pa ako ti se svidi nastavi gledati.
Fury,nemoj K-on sranje zivo.
Pogledaj Black Lagoon,moja preporuka.
Znaš, treba poštovat tuđa mišljenja....= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Znaš, na Internetovima smo. :>
E usput, Fairy Tail, DO NOT WANT.
Zašto? Anime je predobar. Barem meni.
Blago receno,anime je retardiran.
Cuj ono,klinke koje sviraju gitare i blago lezbejski plot i stajaznam.
Kao ona anime pizdarija koju je Predator linkao o curi koja ima sposobnost uvidjeti kakav donji ves nose cure i daje im savjete.
Ono,koji kurac?
Black Lagoon ti uzmi.
Gle, nemoraš pljuvat samo zato jer ti ne paše žanr i jer ti se ne sviđa japanski humor. Kaže da gleda Hellsing Ultimate, koji ti nemožeš smislit... nemaju svi iste ukuse. ^^= Citat =:
Izvorno postao xarabas
A ovo dokazuje da ga nisi gledao. :(= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Mah... meni samo bilo dosadno pa sam išao napisat kratak osvrt na godinu xD= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
@Hansi
Na prvi pogled ostavlja dojam trakavice, a i poprilično podsjeća na One Piece. Ako pogledaš i mangu izgleda gotovo kao ripoff. Također, ona plavušica mi je još u traileru digla tlak.
Uz to, Raz, koji je duže pratio nego ja kaže da je i megarepetitivan a animacija saka žešće.
Stoga, ponavljam, DO NOT WANT.
@Xarabas
U ponudi ima svega, ali ti bi se mogao tu i tamo sjetiti da tvoji ukusi ipak nisu univerzalno mjerilo kvalitete. :3
Ipak uspio složiti popis, uz pomoć netova. :)
Po meni najbolji animeji 2009. godine, bez nekog posebnog redoslijeda:
- Eden of the EastS(jedan od onih animeja sa najuvjerljivijim i realnim likovima koji ne spadaju pod nijedan stereotip (vjerojatno u istoj kategoriji sa Kure-naiem po tom pitanju) i anime koji istovremeno ima originalnu priču koja te drži u neizvjesnosti... čeka se film)
- The Guin SagaS(konačno jedan ozbiljni fantasy anime koji se shvaća sasvim ozbiljno (OP pjesma, fak yeah) i nema bespotrebnog humora koji nekima smeta, pojava koju nisam vidio od ni sam ne znam od kada)
- Kemono no Souja ErinS(drama i film odrastanja, vjerojatno najjedinstveniji od svih ovogodišnjih animeja, a jedina stvar koja me smeta je ta što ga ne mogu preporučiti svakome zbog same prirode animeja)
- Sengoku BasaraS(Yukimura!!! Oyakata-sama!!! Za ono vrijeme kad nam svima treba bezumna shounen akcija sa epic faktorom i kulnesom "ovah 9 THOUSAAAAAND")
- Higurashi no Naku Koro ni ReiS(OVA serije koje u biti tvore 3. sezonu poznatog Higurashija i dodaju novi "WTH? Oh, hell no!" zaplet na završenu radnju)
Isto tako bi volio spomenuti i počasne animeje koji su dobri, ali iz ovog ili onog razloga po meni nisu "vrh vrha" ove godine: Bakemonogatari, Minami-ke: Okaeri, Munto, Soten Kouro, Spice and Wolf II i The Tower of Druaga: The Sword of Uruk.