Ja sam napiso da mislim da počinje 10. GM ustvari nisu još najavili datum to su sve samo nagađanja.
Printable View
Ja sam napiso da mislim da počinje 10. GM ustvari nisu još najavili datum to su sve samo nagađanja.
Visim i ja po MMO sajtovima. :D= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Ma gle, ja sam napravio topic dok još nije ni bilo sigurno da će se igra proširit dalje od Majke Rusije.(tada igra nije bila na nijednom MMO sajtu) :D :D= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Skroz sam slučajno došao do AO, preko JuBitoa.(neki ruski video)
U krivu si ali nema veze.
Da, da, štogod.
: P
Neki free MMO da je inovativan, a ne još jedan RPG s grindom, levelima i sličnim stvarima. Grafika ne mora biti neka uber, važno da je inovativan.
Đ kronike od spelburnaSima inovativan combat sistem i oprema je čisto kozmetička pošto možeš prenosti statse s nje. Ili Allods ima prilično "drukčije" klase od ostalih MMORPGa , a i ja ga igram.
Na koji način to Allods ima "drukčije" klase?
Nisu tolko drukčije kolko ih je puno ima 8 klasa s puno varijacija. Jedina klasa koja je stvarno jedinstvena je psionicist on je nekakv mind controling badass maderfaker i prilično sam siguran da nijedan drugi mmorpg nema takvu klasu.
A kad izlazi open beta za allods, vidim da je još closed?
16.2 znači za 7 dana jako je lako nabavit beta key za CB stigneš još malo isprobat igru vidit koja ti klasa najviše odgovara itd...
allods je majka :)
Krivo.= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Allods je otac ?
Trazim neki (po mogucnosti f2p) MMO kojeg je moguce pokrenuti sa osrednje jakim racunalom.
Bitno mi je da postoji dobar community i da se zivot ne svodi samo na grindanje i borbe. :boohoo: :kill:
P.S: Ne volim fantasy tematiku.
definitivno bi ti preporucio guild wars...atmosfera odlicna..al nije ft2 neg moras kupit igru al neplaca se pretplata
Ima besplatni trial pa se bar moze probati prije nego odlucim kupiti. :wink:
Samo....kad sam spominjao da ne volim fantasy, onda sam mislio i na ovaj gayasti svjetlucavi stil igre.
pa nije ti u guild warsu nikakav gayasti stil igre...
neznam jel ima free trial..
Ima.
ajd definiraj taj gay stle..
Neki dobar besplatni online fps, da se malo opustim raznoseći mozgove.
Hmmm... battlefield heroes je prije bio predobra igra, ali su ga u zadnje vrijeme jako ukvarili sa raznim patchevima. Probaj WolfTeam.
wolfteam je los
lag ubija
probaj crossfire ako ti je star pc
ako imas bolji obavezno probaj a.v.a.
nisam je probao ali svi je hvale a i izgleda odlicno
besplatna verzija mw2
Šta je A.V.A. postala dostupna u Europi? Zadnji put kad sam gledao bila je samo za Ameriku.
sta predlazete od ovih mmorpgova p2p, da je dobar end game i da ima ljudi koji igraju tu igru, da nije prazna
WoW -_-
jesi u wowu sredili pvp tj sad je bolji i ima ga vise?
Nekako se bojim kreniti wow, imam osjecaj da je prestar da ga krecem igrati sad?
mislio sam warhammer sad neznam jesu sredili lagove i kakv je tamo end game?
Kolko cujem i nisu bas, a end game je ono, malo order ubije kralja, malo destruction, i tak par puta dnevno= Citat =:
Izvorno postao zWerR
dostupna je ide preko "ijji-a'= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
http://ava.ijji.com/
Ako trazis p2p MMO s WoWom nemozes pogrijesit . Ima jako puno igraca i trajat ce jos mnogo godina
jel gledo ko south park na temu wow
nije losa epizoda
steta sto je cijeli serijal sad posto fasisticka propaganda
Moja preporuka je Tales of Fantasy... :D
http://tof.igg.com/main.php
Imali išta novo, zadnje dane baš ne pratim MMO portale pa me zanima...?!
Šta je sa Tales of Fantasy, gildom..?
Ne igram ja to. Prvi dan kad je startala sam i leave-ao...= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
..ali..uzdizao si igru, napravio si gild, stranicu, dijelio keyeve, toliko posla..za ništa.= Citat =:
Izvorno postao Joochy
Pa jesi ti igrao Alpha Betu?
[quote=DJ Not Nice]..ali..uzdizao si igru, napravio si gild, stranicu, dijelio keyeve, toliko posla..za ništa.= Citat =:
Izvorno postao Joochy
Pa jesi ti igrao Alpha Betu?[/quote:1o67tqe3]
Jesam. :)
Znam, znam, nikom nije jasno zašto :|
Aion ili Age of Conan????
Neda mi se wow vise.
Hahah...
Onaj warhammer nebi ni izoliranim stapom dirao.
Jedino ove dve.Al conan mi malo usran mislio sam da je maga ok ali nista
Pa od te tri igre warhammer i je najbolji
Meh, s obzirom da si wow igao prebaci se na Aion jer se vidi da ne tražiš rvr igru (war) a i sam aoc ti je bezveze što sumnjam da će se popravit.