naravno da se nadam...kraj nije bio baš dobar,zanima me što se događa kad sklope taj savez...= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
Printable View
naravno da se nadam...kraj nije bio baš dobar,zanima me što se događa kad sklope taj savez...= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
savez? misliš federaciju? ništa...radnja se nastavlja polagano do početka ratova sa Klingoncima i Kirkom, da bi nastavila sa TNG-om, DS9 i nakon toga Voyagerom...kronološki poredano...
Voyager je prije ds9 (kronološki), jer je Janeway-ica već admiralka kada se ovi fajtaju sa dominionom.= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
si siguran? nekako mi se ne čini baš tako
odvijali su se u isto vrijeme...Voyager je krenuo 2371. i došao natrag na Zemlju 2378., Dominion war se odvijao odkraja 2373. do kraja 2375.
dakle onda je menoguće da je janeway tamo admiralica? opet sam u pravu :)
Gledaj seriju, sad su počeli sa dominionom fajt. Vidjet ćeš da se Sisco u ejdnoj epizodi konzultira sa Janeway-icom koja je postala admiral i na zemlji je.
makes no sense...netko je gadno zeznuo sa timelineom...upravo sam ponovno pogledao memory alpha (službeni ST wiki):
The Dominion War was a two-year (late 2373-late 2375) interstellar conflict between the Dominion and the Federation Alliance that consumed the entire Alpha Quadrant in one of the most destructive and bloody wars in galactic history.
The USS Voyager was constructed at the Utopia Planitia Fleet Yards orbiting Mars and was launched from Earth Station McKinley on stardate 48038.5 in 2371.
2378 - Voyager concludes its trip home by using the Borg transwarp network to return to the Alpha Quadrant, while destroying it with the help of an alternate future-timeline Admiral Kathryn Janeway.
putovanje je trajalo 7 godina (prva misija novog broda je bila da pronađe Makije i tu je odbačen u Deltu) i počelo je odlaskom sa DS9 2371. (2 godine nakon što je Terok Nor postao DS9)
što nije terok nor postao 2371 ds9? barem po ovom
sada počinju najzanimljivije epizode... :D= Citat =:
Izvorno postao Outmind
In 2369, the Cardassians decided to withdraw from Bajor after sixty years of occupation. Unable to move the station across interstellar distances, they were forced to leave the outpost in its high orbit. Before departing, however, Cardassian soldiers rampaged across the station, removing or destroying a large portion of the station's equipment and killing several shop owners.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
da, da, skužio sam i ja da sam krivo napisao, ali mi se nije dalo editirat :)
ali nema smisla ovo sa admiralicom Janeway...memory alpha je službeni ST wiki...imaju informacije bazirane na serijama, filmovima i ostalim sadržajima (memory beta ima i fan fic)...
Ou yeah, akcija konačno počinje. :)
Zanimljivo da DS9 u tek drugoj polovici stvarno postaje odličan.
sisko još nema novu frizuru i bradu, a ja mislio da je onakav već od početka druge sezone, stvarno sam zaboravan...
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Šta je opće i bilo u prošloj epizodi?
Gledao sam do onoga kada ih je Dominion ambushal i drpil O"Braina i Dax
ali što mi je jedino išlo na mozak je ono s prorokom...
Nisam mislio konkretno na današnju epizodu (iako je bilo akcije kad su pucali po Defiantu... vjerojatno više nego sve zajedno do sada). U biti, sad su došli do Odovih pajdaša (tako završava).= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
ah morali su negdje malo zahebat stvar...= Citat =:
Izvorno postao unknown
Jbm ti Tal Shiar i Obsidian Order, cim su romulanci sudjelovali akcija je vec bila osudjena na propast, amaterski su ih napali.
Serija polako postaje sve zanimljivija :P
zato je garak tu :pray: :)
Rats, a ja baš jučer zaspao i propustio seriju. Može u 1-2 crte što je bilo da ne budem danas k'o bedak? :D= Citat =:
Izvorno postao kripton32000
ah ima jos dok serija konačno ne počne bit zanimljiva... mene ubija ovaj suludi termin oko 1 sat u jutro... :-x
Nema veze, pročitao sažetak.
Ali da, ovaj termin je stvarno očajan... ili zaspem (ako su dosadni X-files) ili sam sutra na faksu kao zombi neispavan (da, ja sam jedan od onih sretnika koju imaju 3/5 dana faks u 8 sati) jer sam jedva spavao 4 sata.
meni je oke termin, čak mi bolje odgovara nego prošli jer sam ponedjeljkom i utorkom imao fax do 5...
nego, snimam sve epizode DS9 (nešto što sam trebao napraviti i s TNG, al snimao sam samo najbolje), i sve je bilo super, al ja otišao na tekmu i malo popit, i sestra po prvi put uspjela sjebat snimanje, nešto zablokiralo i isključila je dvd iz struje; uspjela je snimit cijelu jučerašnju epizodu, ali nažalost izbrisala je zadnjih 4,5 koje su bile na tom dvd-u, uključujući one 2 jako dobre s enabranom tainom :( :(
mhm...Star Trek pokušaj da provede exterminatus nije dobro prošao...glavno je da će uskoro početi akcija...i drugi po redu uništeni Galaxy class starship je uskoro tu :(
sinoćnja epizoda je bila prejaka...Bajorski solarni brod ispred 3 kardasijska kruzera koji doslovno ispucavaju vatromet u svemir u njihovu čast...prejaka scena :D
Odiseja ce se naci u problemima..
Galaxy je moja najdraza klasa, najljepsa, a onaj most..ma ni jedan ST brod nema takav :pray: ja bi to za dnevnu sobu :P
Garak je jedan od zanimljivijih tipova, uvijek neki tajanstven ali istovremeno ozbiljan, zna sto radi, makar se uvijek pravi lud.
znam kako ti je.... :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Vidim da sam u velikom zaostatku.
Ostalo mi još 6 epizoda iz prošlog i ovog tjedna za pogledat.
Pa sad lijepo za vikend, između 2 tjedna završnih ispita, da malo uživam.
ljudina...po meni najljepše dizajniran spaceship ikad...ogromna moćna mrcina savršeno pogođenih linija...jedini razlog zbog kojeg je Ent-D skršen (nikad nečem prežaliti tu scenu i Datino "Ooooh, shit...") je zato što su smatrali da Galaxy klasa nije dovoljno lijepa za veliko platno pa su dizajnirali onu rugobu od Sovereigna kojeg ne bih ni fotonskim torpedom gađao koliko mi je odvratan...čak sam i u STBC-u uvijek vozao Galaxy klasu...tek toliko da pokažem maminim dečkima u Sovereign gluparijama da mogu dobiti batina :D= Citat =:
Izvorno postao kripton32000
inače, Garak mi je predobar lik...Quark je mutikaša, Dax je hot, Sisko je manijakalan, Odo dosadan, Kyra je well...isto hot, ali Garak ih nadmašuje...nikad ne znaš što će reći i kako će nekog smotati...carski lik
ma glupog li termina
fakat neznam zasto su prebacili
nemogu niti jednu epizodu pogledat jer se ujutro moram dizat u skolu,znaci svaki drugi tjedan mogu pogledat 4 epizode i to je to
Khm, video recorder, khm.
ne mora čak ni to bit :)
Nisam gledao ovaj tjedan, al sam snimio.
Čini mi se da danas počinje četvrta sezona i dolazi Worf. :thumbs2:
jučer :P danas je nastavak
epizoda od preksinoć je bila precarska...
You're too late...we're everywhere...
Meh, jučer je bila bolja... Worf se vratio, a s njim i malo Klingonske politike.
Samo što Gowron uvijek izgleda kao da će mu oči svaki čas ispasti.
http://images2.wikia.nocookie.net/me...O%27Reilly.jpg
izgleda bolje s maskom :D
Predobre su bile ove zadnje 2 epizode.
DS9 i Star Trek u punom sjaju.
sad slijedi pravi DS9 :D= Citat =:
Izvorno postao Windwalker