Koliko bih trebao cekati da mi kosa bude duza tj ispod ramena da mi bude ako mi sad nije ni do vrata :D,nevjerujem da cu pokusavat ali neznam,mozda ipak odlucim pustat kosu
Printable View
Koliko bih trebao cekati da mi kosa bude duza tj ispod ramena da mi bude ako mi sad nije ni do vrata :D,nevjerujem da cu pokusavat ali neznam,mozda ipak odlucim pustat kosu
Godina, dve.
Manje. Pij vitamine pa će ti za par mjeseci narast :D
Ako je to stvarno istina,onda cu je pustat :)= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Ma narast će ti i bez vitamina za god.
Ako ju ne sijeces, raste cca. 1cm/mjesec.
Ako ju ne budeš kod frizera u međuvremenu sređivao, pripremi se na godinu dana pakla, doduše.
Kad pustiš kosu da ide svojim tokom, nakon prvih par mjeseci to obično izgleda kao neki Beatles-gone-batfuckinsane stil :(
Ovo šta je Aerial reko. Isus bog kako je odvratno prvih 3-4 mjeseca dok ne dodje do dužine kad možeš zavesat u nekakav rep.
Jep. Ali kasnije si prelepi.
Ja san je ima ispod ramena desetak cent, mozda manje, i kad san se osisa to je takvo oslobodjenje bilo
Tako je i meni bilo kad sam je skratio, onak, pola me odjednom nestalo :D
Sad me opet puca da pustim malo kosu... ne dugo, ali onak, srednje dugu, taman da ide preko ušiju :D
Ja bi sve dao da mogu pustit malo duzu kosu. Jednostavno nemoguce. Kurva samo gore ode.
meni je duga
i dugi http://forum.gameplay.hr/images/smilies/2010/hiha.png
Najbolji osjećaj :)= Citat =:
Izvorno postao Falus
Kako funkcionira učenički servis?
Vrlo dobro.
Naprotiv, ovaj u Splitu funkcionira kriminalno loše. Par prijatelja mi nije ugovor moglo dobit uz puste svjedodzbe, potvrde o maturi, potvrde o picki materini, jer oni nekako uvik nadju jedan papir koji ti nemas ali on je KLJUCAN za dobit ugovor.
Osim ako si iz Zagrebačke županije :3= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
[quote=Aerial_51]Osim ako si iz Zagrebačke županije :3[/quote:bgtpvstz]elaborate= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":bgtpvstz
Donešena je neka retardirana odluka po kojoj učenici iz Zagrebačke županije (ne Grada Zagreba) ne mogu koristiti usluge servisa zbog "nekakvih prijašnjih ekploatacija sustava". Pa su sad, da spriječe onih par nepotiziranih kriminalaca, blokirali sustav za učenike iz čitave županije (znači, Samobor, Velika Gorica itd).
danas mi je dotrčo jedan frend koji je reko da želi stavit ionizator na ispušni sustav u auto. znači na cijelu ispušnu granu od izlaza iz mašine do katalizatora. mene zanima bi li to imalo ikakvog efekta na zagađenje okoliša, tj bi li smanjilo štetnost ispušnih plinova?
isto tako, kad bi na usis auta postavili ionizator bi li dobivanjem molekula O3(ozon) i njihovim unošenjem u mašinu umjesto običnog zraka poboljšali kvalitetu izgaranja?
diablo 2 nema problema. igram ga na win7 bez problema i bez patcha= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Saznaj. Ozon definitino je bolji oksidans od kisika, ali je pitanje koliko ti se to isplati zbog potrošnje struje itd. Kako god okreneš, ne možeš dobiti bolje performanse čim stvaraš nešto da bi imao drugačiju kemijsku reakciju. Zakoni o očuvanju energije su bolje napisani od hrvatskih, što ćeš.= Citat =:
Izvorno postao Ogg The Dogg
Po pitanju ispuha - što dobiješ ioniziranjem CO i CO[sub:70dz97nn]2[/sub:70dz97nn]?
na internetu o tome nema bas podataka. pa sam se malo bavio pogađanjem... ak obi ga u malim količinama ubrizgavao u mašinu, s time da u auto postaviš neki manji ionizator kojeg pokreće alternator automobila i taj plin ubrizgaš u mašinu dobio bi neki skok u performansama. iako je moj frend predlago neka drugačija rješenja, nisam ih točno popamtio. a što se tiče ovog sa ionizacijom auspuha, to nema šanse, pošto postoje molekule CO3 ali ih je nemoguće dobit ovom metodom dakle, ne dobivaš apsolutno ništa.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Vjerujem da za ispuh nema smisla, ali gledaj ovako: trebaš količinu energije ESkako bi dobio O3 iz zraka. Razlika energije pri sagorjevanju O[sub:25mmnt1a]3[/sub:25mmnt1a]Sumjesto O[sub:25mmnt1a]2[/sub:25mmnt1a]Sće uvijek biti manja od uložene energije E.
Ne znam, takva mi je nekakva logika. Boz bi mogao više znati.
Redom...
Ioniziranje ispušnog CO[sub:2nsdhber]2[/sub:2nsdhber]Sbi moglo imati dva rezultata.
1. Ukoliko se radi pod velikim pritiskom i ogromnom voltažom (100kV+), auto bi pljuvao van grafit zasićen kisikom. Potencijalno zapaljivo.
2. Ako se radi sa osrednjim vrijednostima kakve bi našli na kraju auspuha, dobili bi CO[sub:2nsdhber]2[/sub:2nsdhber][sup:2nsdhber]+[/sup:2nsdhber], te O[sub:2nsdhber]2[/sub:2nsdhber][sup:2nsdhber]+[/sup:2nsdhber], C[sup:2nsdhber]+[/sup:2nsdhber]Si CO[sup:2nsdhber]+[/sup:2nsdhber]Szbog nestabilnosti održavanja konstantnog tlaka/temperature/voltaže. To bi vjerojatno imalo veći negativan učinak na zagađenje zbog veće reaktivnosti iona u neutralnom okolišu.
Na papiru je jasno da je O[sub:2nsdhber]3[/sub:2nsdhber]Sučinkovitiji za izgaranje nego O[sub:2nsdhber]2[/sub:2nsdhber]. U praksi to nema smisla jer:
1. U uvjetima u kojima voze automobili O[sub:2nsdhber]3[/sub:2nsdhber]Spostoji u jako, jako, jako, jako malim količinama jako privremeno. (Poluraspad od 20ak dana, makar to nije onaj isti poluraspad, ali funkcionira gotovo isto) Trebalo bi ga držati pod pritiskom kao plin, i to u vrlo hladnim (-100[sup:2nsdhber]o[/sup:2nsdhber]C na niže) spremnicima. Ili to, ili imati stvarno užasno jak ionizator, ali ionizator takve snage bi trebao vlastiti generator koji bi trošio gotovo isto ili više goriva od samog automobila. I još k tome bi isti bio bolje iskorišten bez hibridnog pristupa nego kao samostalan ionski motor (valjda, ovo zadnje pogađam samo zato jer su slične cifre u igri, od preko 200kV).
2. Broj okretaja bi se vjerojatno DRASTIČNO povećao, tako da ovo apsolutno nebi bilo primjenivo na standardnom motoru.
3. Niski ozon je fotoreaktivan zagađivač, stoga ti projekt nitko neće financirati.
Ovako, imam Xeper headset (ne mogu naći sliku na netu) i do nedavno je sve bilo ok, no u zadnje vrijeme osobe s kojima pričam na nekom voice chatu čuju apsolutno sve zvukove koje meni dopiru iz slušalica, znači zvukove iz igre, mjuzu...bla, dok ja čujem samo njihov glas kak' i treba biti...ne znam kak da to popravim :(
smanji sensitivity mica, jednostavno ti je kanal za zvuk stalno otvoren i svi zvukovi koji dopiru do mica se proslijeduju dalje.
probala sam, al' svejedno se čuje...ne znam kako se prije čuo samo moj glas, sad sve
Kak da to napravim? Treba mi za COH:OF= Citat =:
Create a new Shortcut to RelicCOH.exe and add -modname Riders_on_the_Storm_Mod -dev to the line target.
otvori sound panel od zvučne kartice i tamo imaš kanal "mix" il itako neko ime. problem bi trebo nestat= Citat =:
Izvorno postao Dania
Imam nešto stereo mix, gdje mogu podešavat rec volume...šta da tamo napravim?
stišaj ga do kraja ili mjutaj= Citat =:
Izvorno postao Dania
Copy exe, paste shortcut, rightclick, properties, na target liniju na kraju, nakon SVEGA dodaj -modname Riders_on_the_Storm_Mod -dev i to je to= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Kasniš, već sam mu ja to rekao prije pola sata.
Jel' mi netko može giftat igru na steamu pa da mogu acceptat friend requestove ili baš ja moram kupiti? Imam novi acc jer je prošli sj*ban, a ovdje neam ništa osim tf2 i ne mogu prihvaćat requestove :/
p.s. zanima me samo je li moguće, nisam tražila sad nekog da mi gifta nešto :D
U zavisnosti koju graficku imas, skini si ovo
http://www.steampowered.com/ati_offer1a/
ili ovo
http://www.steampowered.com/nvidia/
samo acceptaj igre u library, ne moras ih instalirat ako neces i problem rijesen
Dok sam ja to skinuo, opet nije bilo aktivirano. Neće se tako aktivirat, vjerojatno jer su to freeare igre. Rađe napravi onaj Dark Messiah exploit i aktiviraj igru, onda će ti bit aktiviran acc
Hm da, i to.
Nista onda, Dania aj na skype da ti dam key
...and not a single fuck was given that day.
brb ode spavat