Ovo će biti nešto preloše, gledat će se :pray:
Printable View
Ovo će biti nešto preloše, gledat će se :pray:
Još skinu lika direktno iz igre. Preloše.
Sudeći po datumima, svjetska je premjera 11.01., a kod nas je 17.01.
Još tjedan danaaaaa
Odlican je film :)
fak yeah
Kako dobar trailer, ne moras uopce pogledat film kasnije
Nešto na foru umri muški. Gledati će se sa guštom uz pivo i kokice. Idealna zabava nakon radnog dana.
wut
Ovo će bit funny!
Ima Rebel Wilson.
Dobro je :D
edit:
i Sleigh Bells? no wai!
Opa, nisam ni znao za ovo. Danny Boyle još nije snimio prosječan a kamoli loš film, svaki mu je upečatljiv na svoj način. Dobar izbor glumaca.
Speaking of which, jel postoji film u kojem Vincent Cassel nije poremećen? :D
Ne? :D
WESLEY
MOTHA
SNIPES
(on je živ? ja mislio da je u zatvoru)
Ok.
Ali hoću novog Bladea.
True that.. doduše, ako ga već budu radili nek se drže dalje od formule kojom je išao treći dio.
Da.
Ali drugi je bio odličan.
a tek prvi, fantazija
Franco :pray:
Ako netko nekome glavu razvali vatrogasnim aparatom, je*aću im b...= Citat =:
It's weird because the marketing does give you an idea of a film, but they can't sell it as the weird art film it is. I know I've said this before, but it's like a sleazy Malick film. A neon-dayglow tone poem dedicated to Girls Gone Wild.
Korine has described it as a Britney Spears music video directed by Gasper Noe. That's pretty accurate.
http://badassdigest.com/2013/03/04/n...-league-movie/
WHAT
= Citat =:
The rumor further says that Zack Snyder might direct the film, which indicates that Warner Bros is really bullish on The Man Of Steel - something I've definitely heard multiple times now. I don't know if that means the movie is actually good, but Warner Bros thinks it's super commercial.
Divno. Sad nek i to uništi. Jupi.
Editiran post; u slučaju da ovaj monstrum od filma oživi, Snyder bi ga režirao (ofc).
Nolan je tu da kao producent garantira dotok novca u studio i protok sperme kroz kina prepuna nerdova.
Seks.
Nekako mi izgleda jeftino, hmph. Jim Carrey se čini kao sasvim dovoljan razlog da se pogleda, ipak.
trailer za prvi film mi je bio isto bezveze, pa je film razvalio
Taj je film bio dobar samo Sgt. Bullu.
Prvi Kick Ass i G.I. Joe su glavni konkurenti za najveće smeće zadnjih 10 godina. Stvarno su trebali nastavke
Izgleda kao najgori film ikad. Dark Knight ekipica, samo je Batman drugi glumac.
Ozbiljno, tko još uvijek financira takva smeća... Pa to je prolazilo prije 20 godina jer si mogao ubaciti Švarcija i ostalo je bilo nebitno.
Prvi Kick Ass je vrlo dobar.
um, davno sam Pitch Black gledao, ali ove beštije nisu one iz prvog filma? ili jesu? :O
Dunno zaboravio sam film al mogao bih ga pogledat opet, ionako nema nista na sceni trenutno osim Jack Reachera i Last Stand al to su cam ripovi
Konačno, jedva čekam da dođe. Riddick legenda.
MamaSje konačno u kinima kod nas :O
http://cf.badassdigest.com/_uploads/...rine_ninja.jpg
za ne povjerovati :pray:= Citat =:
This one looks like they forgot to turn on about 5 Photoshop layers before exporting.