KICO napisi recenziju ako ti se da, imaš temu ovdje na forumu.
Printable View
KICO napisi recenziju ako ti se da, imaš temu ovdje na forumu.
Homefront.
A ono, da se igrat...
Killzone
Da mi se =)= Citat =:
Izvorno postao Totoro
pod koji pod forum da stavim ?
Eo upravo prešao Crysis Warhead, odlicno se zabavio igrajuci, prica, atmosfera, grafika, akcija, oruzja, protivnici, a o igrivosti da ne pricam, inace sve igre prelazim dost dugo jer ne igram puno u komadu, ali ovo sam poceo tek jucer i sada zavrsio :P :D ocjena: 10/10 (sad se ceka crysis 2)
viewtopic.php?f=7&t=16426&start=570&hilit=va%C5%A1 e+recenzije= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Možeš ovdje.
Tenchu: Fatal Shadows
Kitašu. Tema za konzole. Znaš gdje je.
viewtopic.php?f=56&t=18830
Tenchu zaslužuje biti postan čak i u Hardware podforumu!
battlefield modern combat :pray: :pray: :pray:
Epic igra za ps2, preporucam
Pa pise ovdje "Gaming opcenito"= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Rasisto!
@ Bartuc
♥
EDIT
vidi stvarno, ovo je Gaming opcenito ali samo za PC
----------------
ali tamo ima samo sta se igra a ne sta smo i presli :/
Zadnje što sam prošao je Mass Effect 2. Neke su stvari poboljšane u odnosu na jedinicu dok drugih manjka, no sve u svemu... zadovoljan sam.
8.5/10
haha lazes koja komedija xD kontam ajd nastavit cu mal medal of honor 2010 (nisam igro sto godina), ubijem ono par ljudi, ovi pozovu predatora, srusi se na neku spilju i nakon toga filmic, kontam aj dobro, a nakon toga...credits...samo sam onak wtf :O
Presao God of War II
http://media.kotaku.com.au/wp//2010/11/high_five.jpg
Dojmovi?
Jer planiram kada budem imao vremena (ne znam kad ce se to desit :( )odigrati HD remake plus trojku.
Ako nisi igro GoW , sam se lupi.
Dragon Age: Awakening i Golems of Amgarrak. Ekspanzija je OK, iako ima bugova k'o rupa u svicarskom siru. Golemi su samo klanje od pocetka do kraja.
dmc4
Odlicna grafika i gameplay, crpi maksimum procesora iz PS2. Obavezno odigraj hd drugog dijela pa onda trojku jer se price direktno nastavljaju= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Kid A vidićeš kad budeš tricu igrao, nigdje toliko epicnessa :pray:
AC:B
Nije loša, ali nije ostavila utisak na mene kao dvica...Mada igra na kraju, u najboljoj maniri AC serijala ostavlja ogroman cliffhanger....
Igrat cu od jedinice, kada nađem vremena. Ovih zadnjih mjesec dana sam katastroficno pretrpan poslom i obvezama s faksom.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Inace sam veliki fan grcke mitologije tako da imam velika ocekivanja u vezi igre :)
Meni je bezveze God of War. Do bola suhoparan.
Doduše, to me nije spriječilo da ih kompletiram 100% oba. :(
Imaš na trojci puno bolje hack n slashove tog tipa, npr. Ninja Gaiden Sigma serijal.
Tnx na preporuci, ali ja sam preveliki ljubitelj grčke mitologije da to propustim :)
A ono, za grčku mitologiju je puno precizniji Titan Quest. Za God of War se bojim da im je bilo najvažnije potrpati u igru apsolutno sve čega su se sjetili.
Titan Quest sam prošao uzduž i poprijeko pa još jednom tako :)
Iako ne patim pretjerano za takvim tipovima akcijskih igara, ubijanje velike Hidre i sličnih mitoloških stvorenja svakako želim iskusiti.
Minecraft? O.o
obavezno odigrati uz ekspanziju immortal throne....= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ekspanzija je išla u tu definiciju uzduž i poprijeko :)
nego, natrag na topic
Zadnje završio Napoleona kampanju, nema se tu šta puno reći, orgazmično dobro.
Trenutno igram DA 2 i Krizu 2 pa što prije završim, ostavim dojmove :)
Assasin's Creed: Brotherhood
Iritantno dugi creditsi debilan kraj su mi sve upropastili, inače je igra odlična.
Darksiders
Odlicna igra, 9/10 :D
Jesi primjetio ogavni pop-up?
Hamlet
Simpatična ali i prilično frustrirajuća igra.
Mislim, kako da dođem do princeze ako mi je vodena mina na putu, nije da imam išta što bi mi poslužilo da ju zaobiđem!
Oh silly me... pa samo treba kliknuti na lika i zatim na thought bubble u kojem zamišlja raka. Ipak je sasvim logično da će rak iskočiti van iz njega i prerezati željezni lanac za koji se ta ista mina drži. >_>
7/10
tek sad? meni je najveći problem u igri što kursor ne menja oblik kada pređeš preko hot-spota, pa se sve svodi na mindless kliktanje
Info o hamletu? Please
Mislim da je to ovo:= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
http://en.wikipedia.org/wiki/Hamlet_(video_game)
Ti si neki time traveler koji slučajno onesvijesti pravog Hamleta kada ide spasiti Ofeliju... zatim preuzmeš njegovu ulogu i moraš ju spasiti. Uglavnom, nemoj očekivati baš nešto vjerno knjizi. :)
@ _baldrick - mene je od toga više smetala veličina kursora. Užasno smeta kod boss bitaka gdje trebaš biti brz i precizan.
sjećam se onog lika što svira gitaru... uh. pakleno teško dok ne provališ tačno kako namestiti kursor, jer je dozlaboga neprecizan
Crysis 2...Meh, moglo je i bolje, ali sve u svemu dobra igra....
Ja nemam pojma zasto sam pomislio na Murder In The Abbey= Citat =:
Izvorno postao Raz