Imate novu temu "Ja sam bolji",
molim vas da više ne spamate po ostalim temama.
Ajd sad, trk tamo..
Printable View
Imate novu temu "Ja sam bolji",
molim vas da više ne spamate po ostalim temama.
Ajd sad, trk tamo..
S moje strane ce vjerovatno doci jos oko 5 ljudi so empire ftw :P
PS: Cherry prihvati moj poziv u pcplay grupu na xifre.
Sutra <3
Jedva cekam :D
Nego dal se zna tocno u koliko sati sutra?
a fak,vjerovatno neće prije 3,a sutra su kod mene zadnji dan maškara tako da necu moći probat =)
Ja sam negdje vidio brojku 6 :O
u 17h starta beta, vidimo se ingame.
Samo se moramo dogovoriti na kojem serveru ce se igrati.
Može li se sada client skinuti?
Moze i onda sutra samo napravi update.
Linkaš me pls, lijen sam.
mozda i dodem,s zabave vjerovatno dolazim oko 11,al sumnjam da ce netko bit online xD
Ako misliš na update, client ti sam ga skine i instalira, bez njega nemožeš uć u igru.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
jel mogu i acc napravit sad oni koji nisu dok je cb trajala?
Da.
♥♥♥
ja ću bit onaj niggerling :>
Par frendova ce igrat na Empire pa cu im se pridruzit da vidim hoce li bit sta od ovog kad nema postenog MMOa vise
Nes su mi rekli da nakon OB nece bit whipe likova, znaci s likom kojeg sutra napravim cu nastavit na releasu, to istina? Nisam bas pratio thread
Istina
♥♥♥♥♥
tako je nece se brisati, i nemoj empire, bit ce barem 2x vise empire nije fer.
Tišina!!!
Samo vi odaberite empire i idemo isprasiti ligu ;)
Hmm sad sam upalio client i skida mi neki patch 486 mb velik, i pise Open Beta :D
Izgleda da se vec danas taj patch moze skinit...
To ti je vjerovatno patch od CB, a i svima pise open beta al ne moze se igrati :)
Cudno, i jucer sam palio taj client i nista nije skidao... al valjda je od cb-a ako se tek sutra skida taj ob patch
To vjerojatno jest open beta patch, gPotato je jako ozbiljan sa ovom igrom i patcheve pušta uvijek 2 dana ranije (što je jako fanscinatno, jer povijest pokazuje da je gPotato jako neozbiljan sa drugim igrama [odgađanje RD-a, velika nebalansiranost općenito i CS depended igre]).
yay, sad ću moč igrat čim se otvori server :D
EDIT: meni patch ima 91 mb Oo
I meni sad ima neki patch 1.0.05.41 od 90 i nesto mb al cekati cu do sutra pa cu update.
To ti je zato jer to nitko nije još skinuo klient, pa nema tko seedati.. Uostalom patch možeš manualno skinit.
A zašto se meni onda normalno skinilo ?
Zato što si poseban. :oops:
Neće se brisati likovi?
Pa to je jadno..
♥
Je jako sam "poseban".
Šta je jadno ? Neće se brisat likovi poslje open bete ništa čudno.
Ja kažem da oni koji imaju probleme sa skidanjem skinu manualno. A sad, zašto se tebi normalno skinula a njima nemože? Možda zbog drugačije konekcije, no to ni isusbog nezna.= Citat =:
Izvorno postao Xero
@Cherry. Oče, brisat će se, nego će oni koji su bili 17+ level moć zadržat ime chara, no ne chara itself. EDIT: aha, mislis na open betu. OČETE MI SE PRESTAT UBACIVAT!!!
Zast je jadno? koliko se sjecam tak je bilo i u Rohan Online, u CB se sve brise i onda kad krene OB to je za stalno...
Za open beta da se ne brišu charovi je potpuno normalno.
Jel izašao OB client?
Hello Mr. Obvious.
Ma ja sam mislio na CB da neće brisati, iako sam pročitao na forumu da će se brisati.
Nisam vidio da pričate o OB..podrazumijeva se da se iz OB ne brišu likovi..
Stvarno me zapanjuje činjenica da pola ljudi koji ovdje posta nezna čitat.