jojj... puknuo sam u pod, pazi sad REZERVNOG MISA zato sto nemogu naci cd od morre. i prekapam po cd ima na radnom stolu i nigdje ga nema. i prvo sto mi dode pod ruku, paf na pod :D
Printable View
jojj... puknuo sam u pod, pazi sad REZERVNOG MISA zato sto nemogu naci cd od morre. i prekapam po cd ima na radnom stolu i nigdje ga nema. i prvo sto mi dode pod ruku, paf na pod :D
= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
kada te ubijo na veteranu ja bacam tipkovnicu,čudo u mp nije tako,i own there
ma na MP-u kad nemam spawn protection pa me bomba rokne čim se spawnam :-x i tako par puta zaredom - užasno me živcira= Citat =:
Izvorno postao Intel fre@k
Kad god mi se komp restarta dok igram ili pržim počnem lupati po njemu i prijetim mu da ću ga baciti s 3. kata
to mi liči na mene, meni vent mora bit upaljen pred kompom, da mi se ne gasi on sam ili igre...
e moj mish je legendaran stari ms industrial inace je cijeli u sivoj boji ali moj je na tipkama i podrucju dlana bijel, ostalo sivo! legendaran je
e ja stalno ciljam na takve server,sa spawn protekšinom,samo kaj traje samo 3 sek= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
lara croft legend grrr... još je mrzim...
bum!!! tras!!! ali ništa nije puklo, nov komp moram pazit...
al sad sam igro hitman bloodmoney lupio mišom od pod (prvo sam ga išteko pa onda sam se iživio na njemu) zbogom mišonja...
R.I.P. MIŠ 19.02.2007-26.9.2007 :cry: :shock: :? :o :(
= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
lol, kakve to ima veze koja je marka?= Citat =:
Izvorno postao BLOODdemon
nedavno sam napajanje od kompa sjebao sa reketom :D
(neko staro koje nije u kucistu, na krevetu mu lezalo pa eto...)
[quote=THUNDER_DINIX]lol, kakve to ima veze koja je marka?[/quote:3urf3e2t]= Citat =:
Aj ti sebi lijepo za svoje novce kupi Mx Revolution i G15 pa nabijaj po njima. Mislim da nećeš.
pa normalno da necu. ali ni ne "nabijam" ni po ovom sto imam
slažem se, ali to što upravo govoriš nema nikakve veze sa ovim što si rekao "kakve ima veze marka" :pray: jer po tome je ispalo da bi ti sve razbio...a sada govoriš suprotno....= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
ne, neg kazem "kakve veze ima marka" zbog toga sto ne treba ni "sirotinju" unistavat, bez obzira koja je marka. iako kad bi se napizdio, letilo bi sve skupa s kompom zid... salim se (al mozda i bi)
bi malo ne...nego sve te razmažene pizdeke koje uništavaju razne komponente pc-a za koje su njihovi roditelji krv prosipali (eh dobro sada pretjerujem), treba poubijati.= Citat =:
ne, neg ih treba prebit 8)
BTW, ja da se napizdim, otreso bi sakom u zid ili nogom u ormar
ja se pojedem iznutra, ali ništa ne razbijam niti nanosim fizičke ozljede sebi ili nekom predmetu :)= Citat =:
da, i ja tako cesto, gotovo uvijek
inaće moj bratić ima naviku razbijati predmete...ali čest i ovdje kod mene..tako da ako mi se nešto uništi to on napravi
naplati mu to
pa gle pošto moj bratić kao jedan odrastao čovjek sa godinama koje se mogu izbrojati i sa pola prstiju jedne ruke puno zarađuje....= Citat =:
ludjacki je razbiti misa jer ima 1 ime povish tvoga kad drzis tab u codu...
ja sam u 90% slucajeva medju zadnjima i jos su mi sve komponente zive i zdrave...
npr. tolko volim svog misa da ga koristim tako dugo... takooo dugo sto se i na njemu moze vidjeti...
:rotfl:
nešto mi je sve smješno, rjetko razbijam ali kad se pravo iživciram(primjer neki lvl ili dio lvl-a u nekoj igri ne mogu prijeći od 50. pokušaja(j&g primjer))onda ne udaram osjetljive komponente poput miša ili tipkovnice(posebno ako se radi o laptopu tad udarim od stol) puknem nogom ili šakom u monitor(čvrst je u starom stanu je izdubio rupu veličine šake a na njemu ni traga)i to više zaboli mene nego njega :rotfl:
Ja sam si uzeo staru potrganu tipkovnicu i stavio pokraj sebe da kad se raspizdim da nabijem tu staru tipkovnicu.
Evo neki dan raspi*dio miša u tpm. Živ je, sva sreća...
[quote=Lord Jambrek][quote="THUNDER_DINIX":15gafz93]lol, kakve to ima veze koja je marka?[/quote:15gafz93]= Citat =:
Aj ti sebi lijepo za svoje novce kupi Mx Revolution i G15 pa nabijaj po njima. Mislim da nećeš.[/quote:15gafz93]
da imam para pa svaki tjedan kupit g15, možda i bi, al ovako ne bi :pray:
ma da sam tajkun, ne bi razbijao opremu
Trganje periferije je emo. Ko da je hardver, koji za one koji nisu znali košta prave novce, kriv jer neki retaj saka u igri/igrama/životu općenito. Lupaj rađe glavom u zid, manje štete svijetu.
A baš... ionako ih velika većina tu nije kupila od svojeg novca.
Jedina igra zbog koje sam ikad poželio razbit nešto je definitivno True Crime.... onaj zadnji nivo kad se boriš protiv 99-godišnjeg kineskog generala koji me uvijek uspije premlatiti koliko god se ja štitio i bježao...
upravo tako... bas bi volio vidjet nekog ko je dao svoih npr. 300 kn da to razbije= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
da sam tajkun, bio bih prljavo bogat, i razbijač opreme.= Citat =:
je li itko u igraoni razbio opremu? moj prijatelj je pa su ga opalili po džepu. bile su to neke slušalice pa se spawno par puta za redom na bombu i razbio je. :-x ovakav mu je bio izraz lica
Samo je slušalice razbio, ja bi došao odma sa kanisterom benzina i zapalio sve u krugu od 1 km od tog kompa, sad ću ja ginut 3 puta zaredom u nekoj glupoj igri, uf.
trebo je igraonu srušit sa temeljom, pa onda zapalit sve kompjutere,napravit vlasniku kaos, pojavljivat mu se u noćnim morama, i tako dalje i tako bliže... :?
jebote u igrano kod nas psuju ko konji...pogotovo na onoj glupoj doti ono likovi se kolju i jedan bjezi i kad drugom dopizdi dođe do ovog sta bijezi i tamo se pwnaju...ili kad neznam lik ogladi i da nekom klincu da igra dok se zaleti do pekare i frajer se vrati sve mu sjebano :D
i kad je bio ps2 tamo, likovi se zbog jebenog nogometa tolko pobili...
evo sad je uz MW skoro mis letio
tako sam ja stari mis imao na krevetu, pa lijepo fragnu me ja utmem reket i isprebijam ga ko vola...cipovi i tipke su svuda letjele, pa sam kasnije karoseriju od misa bacio na neke klince dole ispred zgrade sa 4. kata :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
tako valja držiš stari komad hardvera kod sebe pa kad ti dopizdi razvališ ga... :D thats the spirit
več je letilo par puta u zid kad me iživciralo