-
Re: Star Wars: The Old Republic
= Citat =:
Izvorno postao dayvee
10 000 igrača u interakciji u realnom vremenu, svaki sa svojim likom kojeg je dugo razvijao kroz ogromnu priču.
Ovo se ne nikada ne događa. To što igraš na istom serveru ne znači interakciju. Po pitanju kompleksnosti: meni se čini da je puno teže uskladiti igru 2v2 u RTS-u (neki TW, recimo) gdje svaki igrač upravlja s 20tak vodova nego da dvadesetak igrača mora stisnuti dva gumba kad netko kaže: "HEAL" :)
-
Jedino što ja kažem je da se ne bi trebali svi nešto posebno već sadaShypati na igru budući da ne znamo praktički ništa o osnovnim konceptima igre, npr. kako će funkcionirati PvE na višoj razini kad klase nisu podijeljene u očite archtypove i samodostatne su, kako će funkcionirati PvP uopće, crafting sistem, model ekonomije i slično (sve stvari za koje je BioWare rekao da će ih igra doista imati, ali da trenutno nisu spremni pričati o njima).
Ukratko, znamo samo za klase, a tko zna kakva će igra u konačnici biti i na što će se fokusirati. :)
-
Uskoro ce zatvorena beta pa bismo trebali dobiti barem djelic odgovora :)
-
nije me briga za raidove s 50 ljudi kad me najviše vuče ono što su izjavili a ćeš igru moći proći i sam, bez ikakvog udruživanja, kao u "običnom" rpg-u. ada ću vjerojatno igrati i s frendom, a i s vama, ako padne kakav dogovor ;)
-
Naravski. Pingu me privukao na tamnu stranu. I shall obey my master 8)
-
'Bout that... Ništa od tamne strane, ja sam krivo shvatio da će sva moja ekipa igrati tako... Ipak smo Republjikanci :>
-
Em si izdajnik, em si nesposoban prenijeti informacije kako spada.
/Force Choke
Nećeš više sramotiti Dark Side. :)
-
Ja ću imati dva lika, jednog na strani Republike i jednog na strani Imperija.
"Republikanac" će biti zao, a "Imperijalac" će biti dobar.
Oksimoroni su moja furka.
-
Bit će zanimljivo kada budemo imali više informacija o specijalizacijama klasa.
Za sada je poznato da će svaka imati 2, recimo Smuggler - GunslingerS:rambo: Svemirski revolveraš (2 blastera, veći ranged DPS, korištenje zaklona, sposobnost pregovaranja i uvjeravanja)S- ScroundelS(Stealth, skrivanje, borba iz bliza prljavim udarcima, liječenje).
Tu su u igri i light i dark poeni koje će igrač skupjati ovisno odlukama koje donese u igri, recimo hoće li pomoči nekom NPC-u ili ga ubit. Ti bodovi davat će posebne spsobnosti, slično kao u KOTOR-u. Npr. potpuno light ili dar side lik će otključati najjače sposbnosti s jedne ili druge strane, dok će netko tko je "siv", tj. ima i light i dark bodove moći dohvatiti osnovne abillitiye s obje strane.
Sve to daje vrlo veliki širinu klasama i razlikuje igrače, jer će ista klasa moči imatiSbarem 6 kombinacija, ovisno koji do 2 podtipa izabereš i koliko light i dark bodova zaradiš kroz odluke u igiri. :thumbs2:
-
Također bitno je da te odluke navodno neće biti reverzibilne, tj. što napraviš to i ostaje. Nema respecca priče, HA! :)
-
sam se nadam da bu neke rase ubacili, a ne samo da mos bit covik
-
Evo, u ovom tekstuSIGN spominje sve ono što čini zapravo Star Wars univerzum prepoznatljivim i što bi trebao buduci MMORPG sadržavati u sebi. Nesto kao poznatu recenicu: "I've a bad feeling about this" :)
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Taman što sam htio postat... sve u svemu ništa što nema tatooine nije hardcore star wars... TFU je dokaz... tamo se i ne spominje...iako će biti izgledom najmonotonija planeta igre....bez pijeska se ne može
A može li tatooine bez jawa i sarlacca. Naravno da ne može...a ne mogu vjerovati da se Czerka i dalje spominje...
-
Jawe izgledaju malo komično, ali Sarlacc izgleda prokleto dobro (ima kratki filmić na stranici).
Baš me zanima kakvog će sve nadmetanja biti budući da Tatooine kao planet ne pripada nijednoj frakciji u igri (Independent je).
-
Lagano nazirem određeni koncept. :)
Neki planeti su pod čvrstom kontrolom strana, npr. Tython ( Jedi, Republic) - Korriban (Sith, Empire)Si vjerojatno će biti područja za početne questove low level igrača. Moguče je da će moči biti napadani od večih snaga recimo raidova suprotne strane, ali će svejdeno pružati značajnu zaštitu i uglavnom mirno leveliranje low igrača.
Neutralin planeti kao što su recimo Tatooine, Alderaan bit će vjerojatno područja za questanje igrača srednjih i večih levela, trebali bi biti poprište čestih pvp borbiS:kill: . Nema ničeg uzbudljvijeg od toga kad moraš radit quest, ubijat mobove, a tvojoj grupi uvjek prijeti opasnost od napada protivničke.
Zanimljivo je da Planet Balmoora ima status; occupied by the Empire, ali ima i značajan pokret otpora. Tu bi moglo biti čak i questova koj će izravno stavljati igrače u konflikt sa igračima suprotne strane. :rambo: :kill:
Sve u svemu vrlo zanimljivo s nestrpljenjem čekam više informacija. :bravo:
-
Bilo bi sjajno kad bi neutralne planete bile u mogućnosti da budu osvojene/okupirane od strane jednih, pa opet okupirane/oslobođene od strane drugih, npr Balmoora... kao light side možeš pomoći pokretu otpora toliko da oni zavladaju istom a da Imperija postane pokret otpora,pa ispočetka ...to bi bilo uber awesome, iako se desiti neće, bilo bi prekomplikovano...ali i sjajno...
-
Ovo super izgleda. Mene zanima jako kako ce Coruscant izgledat u akciji. Taj bu planet fakat tesko dizajnirat i animirat. Inace, sve ovo do sada prikazano mi jako plijeni pozornost. Kao sto rekoh vec, zatvorena beta ce mnogo toga reci :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Srle
Bilo bi sjajno kad bi neutralne planete bile u mogućnosti da budu osvojene/okupirane od strane jednih, pa opet okupirane/oslobođene od strane drugih, npr Balmoora... kao light side možeš pomoći pokretu otpora toliko da oni zavladaju istom a da Imperija postane pokret otpora,pa ispočetka ...to bi bilo uber awesome, iako se desiti neće, bilo bi prekomplikovano...ali i sjajno...
Zašto bi bilo prekomplicirano?
Taj koncept stalnog mjenjanja kontrole teritorija je već iskorišten u Guild Wars Factions.
Tamo su se stalno održavale Alliance battles i tako se mjenjala kontrola gradova između Kurzicka i Luxona, ovisno o ishodima bitki.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
= Citat =:
Izvorno postao Srle
Zašto bi bilo prekomplicirano?
Taj koncept stalnog mjenjanja kontrole teritorija je već iskorišten u Guild Wars Factions.
Tamo su se stalno održavale Alliance battles i tako se mjenjala kontrola gradova između Kurzicka i Luxona, ovisno o ishodima bitki.
Da, moguće je. Tko je igrao stari Star Wars Galaxies zna da se uvjek vodila bitka za kontrolu planeta. SWG je izašao još 2003. i nažalost bolovao je od mnogih dječjih :( bolesti MMORPG-a i na tim iskustivma su naučile i polučile uspjeh WOW i kasnije igre.
Usput zna li tko više informacija o beti, i kada će krenuti?
-
Pocetkom iduce godine. Tako se barem ranije govorilo.
-
develpoper dispatch V-Sith
malo o kick ass klasama, ponešto novog gameplaya i sličieh stvari...onako da hype ne opadne...mada tatuin izgleda dosadnjikavo....
-
Jedan zanimljiv previewSsa Gamespya. Zanimljivo je procitati poveznice između klasa i heroja iz SW historije kojih ih predstavljaju, sam opis klasa te razlog uvodenja dodatne jedi/sith klase.
Read on. :wink:
-
ovo mi se i dalje najviše sviđa (osim onog dijela da je ovo pravi nastavak kotora)
= Citat =:
You have to look at these classes not as small parts of a successful party, but as well-rounded, standalone characters that can handle any situation without the support of a healer and tank. Star Wars: The Old Republic can be played, after all, like a single-player game -- effectively an online sequel to the beloved Knights of the Old Republic role-playing games.
-
Ironično, baš na taj dio MMO scena šizi kao luda i paničari da će igra biti SP MMO. :)
-
Zakon, ja Jedi Knight, Boz Consular, već imam jednog za Smugglera... Kakav solo prelazak, više= zabavnije ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ironično, baš na taj dio MMO scena šizi kao luda i paničari da će igra biti SP MMO. :)
nek bude, jebe mi se :D
možda ću i s frendom prelazit la puno više mi se sviđa što mogu i sam. ali i dalje želim pravi kotor 3 :D
-
Jedva cekam !
No nemrem se odlucit, Smugler, Bounty Hunter ili pak Trooper
-
SP MMO je bar za mene zakon...s tim da je downer da za SP plaćaš mjesečnu pretplatu, zbog toga su tu MMO elementi... mada volio bih i pure SP k.o.t.o.r. (mislim ko ne bi), s darth baneom na primjer,ili yoda-om, ali u njegova vremena (osim pred kraj istih) nije bilo sitha...
Al kad saberom zavitlam...plašite se neprijatelji republike, kad pristigne "obi-wan-koji-drobi" (neko mi dade prijedlog za char name, pa kontam ili ovo ili jabba the butt, s tim da je ovo drugo neoriginalno)...
-
Iskreno, meni se samo ne sviđaju dizajni oklopa za Sithove. Malo su... prekarikirani i šareni za moj ukus.
-
= Citat =:
Izvorno postao Teon
Jedva cekam !
No nemrem se odlucit, Smugler, Bounty Hunter ili pak Trooper
Gunslinger, BH ili Jedi Knight
-
Trebali bi se dogovorit ko ce kaj igrat, zajedno kupit igru (po mogucnosti neki popust preko PcPlaya) i zajedno prelazit
-
Apsolutno se slazem. Ja cu jos vidjet za koju stranu i s kojom klasom cu igrati.
-
prvo novi komp. al neće ni ovo tako skoro.valjda.
-
Nece sigurno. Najranije krajem iduce godine. Ja se nadam da ce nas Bioware razveselit ubrzo kakvom betom :)
-
Eh kako bi bilo divno da neke tu od nas izaberu :friends:
-
Herr Schnitzel says (15:43):
*eda
*TOR
*će biti besplatan
Mc "Don Juan" Pingvin says (15:43):
*WUT?
*DI
*ĐT
*a
Mc "Don Juan" Pingvin says (15:44):
*sdkasfas
*di si to vidio?
Herr Schnitzel says (15:44):
*just shittin' ya
Mc "Don Juan" Pingvin says (15:44):
*jebemti sve :D
-
Odlučio se za neke druge naslove kad mi je do glave došlo kolko će superkul džedaja trčkarat okolo i žicat: "1 credit pls!!". I još ti neki "čudni" MMO elementi su me također odgurali od igre.
Makar sam SW fan, preskočit ću.
-
= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
kolko će superkul džedaja trčkarat okolo i žicat: "1 credit pls!!".
Da, to i mene brine.
Zato planiram uglavnom igrati co-op sa frendovima (valjda će se moći tako) i eventualno koji puta singleplayer kada moji drugovi budu odsutni.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Zato planiram uglavnom igrati co-op sa frendovima (valjda će se moći tako)
Nesto kao Left 4 Dead 2.
Bilo bi savrseno :)