Ma ovako nekako: Recimo da ti se pojavi neka random slika, tipa, iguana koja drži sladoled s okusom banane. Onda napraviš nešto s time, primjerice, zamisliš kako joj uzmeš joj sladoled i pojedeš ga, ili joj obučeš majicu na kratke rukave.
Printable View
Ma ovako nekako: Recimo da ti se pojavi neka random slika, tipa, iguana koja drži sladoled s okusom banane. Onda napraviš nešto s time, primjerice, zamisliš kako joj uzmeš joj sladoled i pojedeš ga, ili joj obučeš majicu na kratke rukave.
Meni se jednom dogodilo da sam zaspo dok sam slušo pjesmu i kad sam ušo u tu randomly fazu vidio sam tetrapak sa sokom od paradajza koji je bio ta pjesma zapravo kako pada na pod a pokraj njega stoji naranča= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Još jedan randomly šit ali nisam baš mogo ništa tu poduzet :/
Tj nisam ni znao šta da napravim xD
Da stisnem tipku koja je u međuvremenu letila u zraku i onda da pozove White Gandalfa koji bi ih ponudio Čunga Lungom?
Damn, treba bit kreativan
Pa normalno, šta drugo? :D= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Ma napraviš s time prvu glupost koja ti padne na pamet.
o jednoj curi...
Ajde budem probo svakako večeras (ako se ukaže prilika) pa javim ^^= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Danas isto sanm pun rupa, ne sjećam se svega
Neke od scena su bile:
-Opet kako ja deaktiviram Frag Mine iz Fallouta :(
-Neka velika rijeka i neke pomične trgovine na brodovima
-Neka vještica s mačkom
I onda sam se probudio pa nastavio spavat i sanjo sljedeće:
Sanjo da mi profesorka iz Hr čita u sobi u mom krevetu dok ja ležim neku lektiru :cry: :cry:
U toj lektiri se radilo o nekoj bebi koja se rodila u nekoj socijalno poremećenoj obitelji i opisuje događaje koji su se događali oko nje. Ti događaji su bili neke tuče u obitelji pun k nasilja kako je tata tuko mamu i deda baku, onda kako je sin bio navijač huligan i tuko se s policijom, kako je drugi dilo drogu i bio lopov i niko nije doživljavo tu bebu koja je na kraju umrla od gladi kako ju niko nije doživljavo.
Znam da sam imao slike sve kako mi je ona čitala tu knjigu, znači što ona pročita, ja to vidim. Tako da sam vidio puno nasilja i svega. I ugl kad mi je pročitala knjigu, došo moj brat u sobu i pito tu moju profu da i njemu pročita. I tu se budim
@ cham3leon
NIsam uspio ono :(
Practice makes perfect. Ja pokušavam tom tehnikom lucidno sanjati, ali još mi ne polazi za rukom :( Također, za to moram imati savršene uvjete spavanja...
E čujte.
Ja sanjao da su svi forumaši stjerali Mirka nam dragog u kut i počeli ga vrijeđati i udarati. Iscipelarili su ga, i ubili.
Na sprovod je došao samo xarabas. I ja.
Vau, fasciniran sam :shock:= Citat =:
Izvorno postao Grammar nazi
Negooo... Baš sam se malo prije probudio i sanjo 2 super uber kul sna
Sanjo sam ih kroz ovaj tjedan jako puno ali svi su bili neki polovični i nejasni tako da nisam odlučio pisati njih
Prvi san:
Znači ne znam kako je počelo i s kojom svrhom, ali ja i 2 ženske iz razreda smo bili smješteni u neku vikendicu ili hotel, šta li već, koji je djelovao presablazno. Svo je bilo izrušeno i puno poderanih zavjesa i svega i samo si čeko da ti izleti duh neki i zakolje te. I ugl mi smo tamo bili kao grupa (nas tri, ja + ženska1 +ženska2 iz razreda) s nekom voditeljicom te gurpe, neka časna sestra. I mi smo navodno u tom ukleom i prokletom horror mjestu dobili smještaj u nekoj sobici koja nije vrata imala. Mislim da smo bili kao na nekoj ekskurziji ili tako nešta... I sad u početku smo se samo šetali i bili istraživali šta ima tamo ali kad smo čuli neko urlikanje duhova i sotona i pitaj sve čega ne, znam samo da smo svo troje zbrisali u tu sobicu bez vrata i sakrili se u krevet svo troje pod istu deku dok je časna stojala tamo i molila se. Čujte, ne mogu nikako reći da je loše s 2 ženske u gaćama ispod iste deke u isto vrijeme ( :D ) ali opet kad ispred tebe nema vrata i čuješ iz tog hotela urlikanja, grovlanja i korake, opet ipak radije biram, da sam sam u krevetu al da nema toga ( :( ). Enivejs, mi smo se tu zgužvali pod taj krevet i onak zagrlili se svi jer smo se usrali ko grlice, al ja naravno iskoristio priliku pa počeo pipkat ovo ono ^^
A ko nebi ono kontam si saće mi doći sotona iz poda i ubiće me i njih ko mrave, pa reko makar da umrem sretan ^^
Ali kao to što biva, ain't gonna happen. Kad sam počo pipkat ovu jednu, ladno me je odjebala i prešla sama u drugi krevet koji je bio kojih par metara dalje a ova druga isto za njom dok je časna i dalje molila ( :cry: )
Enivejs, mislim da smo svi zspali i probudili se sutra dan. Bilo je naravno mirnije i nije bilo sotonskih zvukova i koraka i tako ja izađem van iz tog hotela/kuće whateva i malo se prošetam da uvatim zraka. Kolko sam skonto, ove 2 su ošle kući bez mene zajedno s časnom sestrom. Tu sam se ja šetao i sve je bilo onako tiho/mirno/lijepo, cvrkuti ptičica, jutarnja zraku sunca mi umivaju lice ah u prekrasnom cvatu proljetnih ljubučica ah ah (ok ajde dosta gejiziranja), ugl bilo je lijepo sunčano i to, i tu sam ja našio na odjednom ovog frenda koji se stvorio od niotkuda. Tu je on meni nešta pričao kako je njemu rođendan štali ja znam i kako je meni bio prije par dana i ko zna šta, nisam ga ništa skonto ugl. I tako smo se mi šetali i nekako došli s neke druge strane te zgrade /hotela/velike kuće i vidjeli kroz prozor nekog lika s dugom kosom unutra kako sjedi s puškom na stolici. Mi ušli unutra i onak prostorija bila puna prepariranih jelenovih glava, tepih od medvjeda, puno piva na stolu (lik samo što ne sluša Korpiklane jbte)... I ja njemu nešta ne znam ni ja šta, ne sjećam se točno razgovora ali ugl na kraju izmuzem iz njega šta je to tako ukleto u vezi tog hotela. Tu on meni prizna da je to neki njegov eksperiment krenuo krivo. On se naime bavio prepariranjem ljudi (da, bio je bolesnik) i sve ljude koje je ikad ubio (njihove duše su i dalje bile u njihovim tijelima) preparirao ih je i furo u jednoj prostoriji kao trofeje, isto ko i medvjede/lisice/jelene. I sad reko je da je prilikom jednog prepariranja došlo do neke nesreće ugl da je duh od tog lika nekako pobjego i poćeo ga ganjati. Od tog onda on sjedi s puškom na toj stolici i skuplja hrabrost da ode i ubije ga (znao je da je duh u toj prostoriji sa svojim lešom poluprepariranim) ali je bio zaključan. I naravno, nikada nije još skupio hrabrosti da ode i ubije ga. Ja sam njemu reko aj ti meni daj ključ, i on mi ga da. Ošo ja otključo prostoriju, ušo unutra i na po prostorije nađem iskasapljeno tijelo napola napunjeno slamom i pokraj toga hrpu slame u obliku čovjeka gdje su organi bili poslagani na mjestima gdje bi inače trebali biti u čovjeku. Ja sam samo to zamjenio, vratio organe u iskasapljeno tijelo i slamu iz tog tijela na ovu hrpu slame u obliku čovjeka i to je navodno riješilo problem :?
Drugi san:
Počelo je tako da je bilo ljeto, i ja sam nekako završio s jednom određenom ekipom na moru negdje gdje smo se kupali. Sjećam se da smo se bili bacali u more tamo radili ariale i backflipove i frontflipove i svašta nešta i zabavljali se. I ne znam zašto, ali svi su mene smatrali kul i zabavnim i dolazili mi i pričali samnom (to je samo u mom snu moguće naranvo ^^). Ugl i tako se mi kupamo kad ono sretnemo neki tanker kako pliva uz obalu odlučili ja, brat i još dvojica (ne znam koji) otplivati do njega i popeti se: I tako se mi popeli na njega a na njemu je bio oooooooogromni bazen dimenzija jedno 3 metra širok i jedno 300-400 metara dugačak. Izgledo je tipa ko jako dugački pravokutink. I ugl mi smo bili gore na tom tankeru i niko se nije usudio skočiti u taj bazen jer nismo znali koliko je dubok. I tu ova trojica skoče i na kraju ispadne da je bio dubok kojih 10 cm ( :? ). I skočio i ja u njega kad ono pokliznem se i padnem. I to je bila neka tako kliska površina da si se mogo zaletit i klizati punom dužinom od tih 300-400 metara. I tako se dogovorimo nas 4 da se kao trkamo. Znam da smo legli na leđa, otišli na rub i onak naslonili se nogama na taj rub. Dali znak i samo se odgurnuli sva četvorica i klizali tih 300-400 metara na leđima do kraja ali u tom klizanju se naguravali, šutali i svašta nešta naravno jer svako je htio biti prvi (izgledalo tipa ko oni kad se spuštaju na ledu samo oni sami ko onaj bob sled tim ili kako se to već zove, nemam pojma). Prvi puta ne znam ko je bio prvi ali kad smo drugi puta ponovili jer je bilo prezabavno, znam da smo se opet odgurnuli i klizali tako i da sam ja počo sve njih šutat i lemat ali sam fejlo kad se odjednom stvorila neka izbočina na rubu u koju sam ja zviznuo i napola se slomio. Ok nakon tog skijanja, svi smo završili u nekom hotelu u kojem smo bili valda, i kako sam se šeto jednim hodnikom, vidio sam hrpu te ekipe s kojom sam bio kako se svađaju u kutu kodnika. Ošo ja tamo da vidim šta se događa, i ugl skontam da je neko nabavio neki fotoaparat s kojim kad slikaš nekog, izradiš sliku i onda on bude gol na toj slici. I sad odjednom ne znam odakle stvori se tamo meni draga frendica (čitaj - cura) i neko nju slika s tim sranjem, u pola sekunde izradi sliku i da ovom jednom liku. Ja tu dobijem rogovre i pocrvenim od popizditisa i taj lik sa slikom kad me vidio, počne bježati. Ja sam tu uvatio šprintati za njim da mu uzmem tu sliku i sjećam se da sam ga vijao kroz cijeli taj hotel (čak mislim da smo na nekom brodu bili, da nije bio hotel u pitanju) i znam da kako sam trčo da sam šuto sve samo da ga dovatim i da mu seskam mamu i svašta nešta ali znam da kad sam ga skoro uvatio i kad je on uletio u neku prostoriju pa ja za njim, da sam se odjednom našo u prostoriji punoj Ninđa ( :?) koje su se odjednom sletitle na mene zajedno s tim likom. E sad, poptuno ista situacija s vijanjem samo što ovaj puta ja bježim od tog jata Ninđi zajedno s tim likom. I tako su oni mene protjerali s tog broda/hotela di sam ja ošo kući žaliti se mojoj mami sav u suzama šta su mi radili ali ona je bila pijana (!!!) i samo mi je odgovorila neku glupost koja nije imala ni malo smisla. Ja tu više nisam znao šta da radim i jednostavno sam se probudio :(
cool story bro.
U zadnje vrijeme sanjam svoju smrt...neznam ništa samo vidim sebe kako umirem :D.
Mrzim snove u kojima sanjam da sanjam!
Onda se stvarno pobunim sav i miješam stvarnost i san. I to mi je danas bilo
Nije bilo nikakve konkretne radnje, ali znam da sam u snu "sanjo" kako jednostavno šetam po sobi i gledam stvari (u DX 11) i divim se jer znam da sanjam. Ne znam zašto ovo s DX11 ali šeto sam se po sobi i gledo svaku stvar kako je oštra, dobro izglda slika i sve. Ali jebeno najfascinantije mi je dok tako sanjam i čačkam po stvarima, kad uzmem knjigu neku. Budući da imam puno bilježnice iz škole u sobi, znam da sam uzeo ovu jednu, otvorio je u snu i u njoj je pisalo SVE ono što piše u njoj zaprave i ja sam ladno mogao čitati sve što se u njoj nalazi. Nevjerojatno kako je mozak uspio to zapamtiti i sačuvati. Također sam uzo onda neke druge stvari i čito po njima, ali to ne volim kad se dogodi, gledam neka slova i svaki puta kada bi trepnuo u snu (da, trepćem u snu) ono bi se promjenilo. Ne znam šta sam točno uzeo, ali sam uzeo nešta na čemu je pisao neki model, nešto tipa SR-2000-X (primjer). I znam da svaki puta kad bi ono, trepnuo kažem ili trznio, ta slova bi se promjenila. To mi se dogodilo već jednom kad sam zaspo na nastavi ( :D ) pa sam sanjo da šetam po učionici i čito knjige. Tako da svaki puta kada bi imo prilike u snu pipkat stvari, nastojim tražiti nešo gdje ima teksta jer stvarno budeš fasciniran od tog što pročitaš ^^
Jednom mi se dogodilo isto tako da sam čito neku poeziju što mi je neki lik u snu pokazo, i to je bila tako savršena neka rimovana ne-znam-ni-ja-šta, da mislim kad bi sad to napiso da bi nobela dobio. Ali eto, u snu u tom trenu dok čitam to znam, a za 2 sekunde to onda zaboravim. Šteta :(
Ugl danas sam doživio taj jedan istraživački san i bilo je pred do jaja :D
Evo sad došo iz škole, opet mi se dogodilo da sam sanjo pod nastavom ^^
Dosad mi se to 3 puta dogodilo pod nastavnom, evo ovo je treći :D
Ne znam kako sam uspio ali sam si pregrizo jezik dok sam spavo i zaspo i nisam skonto tak da me sada boli :(
Ugl sanjo sam nešta o ovom jednom frendu kako mi je pokazivo neko nauružano postolje za govor predsjednika koje je imalo bacač plamena i svakakve neke fore u slučaju atentata :?
To se zove razmisljanje...ako je rijetko ne znaci da je san.= Citat =:
Pa ono... Praktički vidim šta se događa, sve nešta što nema smisla, i da, znam da sanjam a ne razmišljam :D= Citat =:
Izvorno postao Eksplojter
Nije teško razlikovat san od razmišljanja y'know...
Ako nisi naviknut, nije lako razlikovati san od vizualne misli.= Citat =:
Za sve one koji nestrpljivo očekuju da što prije iskuse lucidni san, najefikasnija je tehnika za brzu quick indukciju lucidnog sna. Ona nije zamjena za vođenje dnevnika i rad na snovima ali može dati omogućiti određeni stepen lucidnosti. Svi koji žele postići da po volji i neograničeno budu svjesni u snovima, trebaju sistemski, od temelja graditi sve elemente budnog sanjanja. Instrukcije za ovu "brzinsku" tehniku indukcije (bez ulaženja u objašnjenje zašto se treba raditi upravo na takav način) su slijedeće:
1. Pođite na spavanje između 22 i 01 sat, te planirajte buđenje nakon približno 6 sati spavanja. Prije spavanja, ležeći na leđima, zatvorite oči, i radite koncentraciju na prostor između obrva (treće oko), kroz zatvorene kapke. Za to vrijeme mentalno i sa osjećajem, ponavljajte autosugestiju poput: "Noćas ću postati svjestan/svjesna da sanjam". Ako um počne lutati, ponovo usmjerite pažnju na treće oko i nastavite sa autosugestijom sve dok ne utonete u san.
2. Nakon otprilike 6 sati spavanja, ustanite iz kreveta i budite budni 1 - 1.5 sat (po mogućnosti čitajte ili razmišljajte o lucidnom sanjanju). Važno je potpuno se razbuditi za to vrijeme.
3. Vratite se u krevet i ponovo radite tehniku koncentracije na treće oko uz autosugestiju. Moguće je da ćete imati problema da ponovno zaspete, što može potrajati i do 1 h, ali nakon što konačno zaspete, počinje zabava. Da ne bi bili iznenađeni rezultatima ove tehnike, ovako je moguće pored lucidnog sna, izazvati i svjesno iskustvo astralne projekcije kao i iskustvo tzv. "lažnog buđenja", kada je osoba uvjerena da je budna i počinje obavljati svoju svakodnevnu jutarnju rutinu a da u stvari još uvijek sanja. U svakom slučaju, možete imati zanimljivo iskustvo.
Hope it works.
Sanjam lovu.
Jebemu, tek sad uđem u temu.
Vidim da cham3leon je fellow lucid dreamer.
Imaš li account na LD4all forumu?
Isto Lorlon spominje snove s niskom lucidnošću i false(lažne, jel'te) lucidne snove.
Nije isto.
Naprimjer, false lucidni snovi su ono što spomeneš, da misliš da si lucidan, ali zapravo nisi.
I kad sanjaš (normalno) o lucidnim snovima.
Ali ako baš znaš da sanjaš...nije važno koliko kontrole imaš, to je lucidan san.
Dakle, ako znaš da sanjaš i ipak radiš gluposti i nastaviš dalje storyline sna, opet si bio lucidan.
Samo sam mahom čitao koju rečenicu, ako sam što propustio, izvjesti me.
= Citat =:
Izvorno postao cyberangel
Aj budem probo ja
Nisam spavo kako treba 2 dana (bio budan cijelu noć za kompom) pa sam danas samo 2 sata u školi odspavo tako da sam sad zombi s efektima
Budem javio svakako ako se dogodi šta ^^
Ja nemogu ležat na leđima...Jednostavno zatvorim oči i nakon dvije minute mi nešto kao u lupi u glavu pa skočim....Svaki put kad se to dogodi dodje bijela svjetslot(zapravo nije uvjek svjetlost) ali uvjek drugi zvuk dodje(ne ne vidim isusa)...Pa zato moram spavat na trbuhu da mi se to ne dogadja...Bartuc mi je ja mislim o tome pričao kako je to normalno,da se tijelu spava a ja da mislim na neke gluposti...
Imam, ali možda sam jednom postao, i to je to. I nisam baš lucid dreamer, samo wannabe :roll:= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
Doduše, otkrio sam da mogu. Jednom sam uspio doći u hipnagogičko stanje i približiti se lucidnosti ponovo, ali sam skužio da mi trebaju perfektini uvjeti:
- Mora bit apsolutna tišina, da se ne čuje ali baš ništa
- Soba mora biti potpuno zamračena, RGB= {0,0,0}
= Citat =:
Aj budem probo ja
Nisam spavo kako treba 2 dana (bio budan cijelu noć za kompom) pa sam danas samo 2 sata u školi odspavo tako da sam sad zombi s efektima
Budem javio svakako ako se dogodi šta ^^
Ok, sanjo sam da sam se spremo za neku utakmicu nogometnu a znam i sam da nisam baš neki ekstremni nogometaš tak samo znam da nisam htio da dođe taj dan. I onda kad je došo, pobjego sam kod nekog lika koji je radio zgrade u tom gradu i sakrio se kod njega. On je bio zanimljiv i neš smo se glupirali ugl završilo je da sam mu ja silovo sestru pa se on naljutio na mene jer mi je dao utočište i onda me izbacio van na ulice pa sam se ja jadnik siroče šeto po tom gradu sam dok pada kiša i kisnio (najkraće mogu opisano, bez detalja)
E sad ako je ovo lucidno :rotfl:
FAIL
Ja pak da u drugoj garaži do one di imam auto se dogodila neka eksplozija malih vatrenih obruča koji su mi skršili auto, srezali pol garaže, uništili dobar dio kuće a sve to samo jer je bilo ljeto i oni nisu smjeli bit na toplom.
Bolje da odmah prestanem sa gamingom.
Naravno da možeš, cham3leone.
Mogu svi.
Evo da ti kopiram ono što sam rekao tamo na forumu:
http://www.ld4all.com/forum/viewtopic.php?t=36975
I ima miljun metoda, ne moraš koristiti WILD.
Na primjer, meni dođu spontano...nekad samo zaželim i eto, dođu mi.
Sanjao sam da me golemi kukuruz htio silovat :(
Tog se jedinog sjecam u zadnjim par dana
Znam da mogu, ali trebam dosta vježbe. A kao što sam rekao za to mi trebaju perfektni uvjeti, inače si samo uzrokujem nesanicu. Znam da postoji mnogo metoda, ali WILD i tome slično je jedino što mi je dovoljno praktično za vježbanje. A ni za to u zadnje vrijeme nemam vremena, gotovo sam cijeli dan na faxu i imam obaveze ovakve, onakve, tako da rijetko kada uopće dobro odspavam a kamoli da još stignem inducirati LD.= Citat =:
Nastavit ću pokušavati, naravno, ali imam drugih prioriteta i njih ne mogu zapostaviti kako bih vježbao.
Sanjao sam da sam ponovo bio sa društvom iz škole...
... i šećem tako sa jednim, svaki ide iz škole prema vlastitim kućama, a odjednom se iz mraka pojavi čudovište (identično ovom) i zakolje ga, dok ja nekim čudom uspijem izvući živu glavu. Taj se proces u snu zatim ponavlja desetak puta, svaki puta na drugoj meni poznatoj lokaciji, sa drugom meni poznatom osobom i svaki završava isto... krvoprolićem i mnome kako luđački trčim negdje na sigurno. Na kraju je samo ostao jedan prijatelj iz djetinjstva koji mi je onako ležerno prišao i kad sam mu objasnio što se dešava mi nije ništa vjerovao, no onda smo primjetili da se nešto u mraku miče te da nam je za petama. I trčimo tako i mislimo ići jednom prečicom, no sjetimo se da tamo nema rasvjete te da bi bili laka meta pa pođemo okolnim putem gdje ima svijetla i nekim čudom uspijemo doći do moje kuće. Vadim nervozno ključeve iz džepa, ruke mi se sve tresu, srce brzo kuca, pogledam odostraga i vidim kako sjena nečeg meni nepoznatoga raste i približava se i u zadnji čas *klik*... uspjevam ključ ugurat u ključanicu. Brzo ulazimo unutra te se zabarikadiramo, a kada sam se uvjerio da je sve zatvoreno odlazim na neku internet stranicu pronaći informacije o tome stvorenju... i tu se budim, neznam što se dalje trebalo desit.
Fora je da se to sve tako realno činilo da ono... I shat bricksS :|
= Citat =:
Ja nemogu se natjerat da sanjam osim ako ne koristim WILD (uglavnom subotom)
samo sto korsitim "personaliziranu" verziju, sa par mojih promjena
E ja ne znam koji k sada, ali ja sam lego oko 3 ujutro i spavo sve do sada. Skoro jedan cijeli dan
Probudiš se negdje oko podne, i taman ono imaš snage da se digneš, ali ako nastaviš spavat, gotov si. Onda dobiješ efekte u glavi, vrti ti se u glavi i sanjaš svako malo i spavaš slatko ko beba. Sanjo sam doslovce sve što sam mogo sanjat. Kako sam tuko nekog lika jer mi je srao, onda kako sam skupljo komadiće metala koji vrijede puno i onda su se na kraju pretvorili u školjke, kako sam skako po zgradama ko Prince of Persia i bježo od bijesnih kerova, pa sam nagovaro baku da mi kupi harpu, onda kako mi je deda oživio i svi su mi rekli da zapravo nije ni umro nego je ošo negdje na par mjeseci, da su fejkali smrt pa kao da vide moju reakciju...
Al ugl fak šta sanjam, to mi se više puta dogodi tako. Kad odem spavat nakon što se naspavam već. Teško zaspiš al ako zaspiš jbte nećeš se probuditi još 4 godine. Tako da sam sada definitivno poremetio sve i dobio "vampirizam" - pojavu koju ja tako zovem, jer si budan po noći a po danu spavaš i skorz si poremetio sve...
Omg :O do sada si spavao? Nije ni čudo da tako puno sanjaš.
Praksom do savršenstva ;D
Danas good one san. Možda neću moći dobro ispričati ko što je bilo, al budem probo
Počelo je tako da je bio odmor u školi, i meni je neka nova ženska iz razreda (koja je bila jako visoka, viša od mene, preko 182-183 cm) dala svoje dijete da joj čuvam na odmoru dok se ona karta s frendicama iz razreda. Aj dobro, pristo sam. I išo ja tako s to bebom po školi i svi onak buci buci bebaaaaa *.* ovo ono i ja reko da da sve je to kul, i sad zvonilo za kraj odmora i dijete počelo vikat "mama, mama", odem ja u razred i da vratim ovoj bebu onak stanem pokraj nje i čekam da me doživi, a ona i dalje karta i ne doživljava me. I ja njoj kao evo ti dijete, donio sam ga nazat i ona meni otpili nešta tipa "ma dobro šta me nerviraš, pusti ga tu dole i prestani me zajebavat, vidiš da se kartam". Ja reko a ono sorry jebote ispričavam se kužiš, možda malo manje kave pij i puši cigareta i puši malo kite više pa ćeš se manje nervirati nadrkana PMS nisi-kitu-3-mjeseca-dobila stoko. I sad ona mene napala, a bome nije mi bilo svedno jer kažem, jako je visoka bila i velika, puno veća od mene. Lupila mi neki šamar ne znam ni ja šta i ugl ja znam da sam poludio i uzeo stolicu iz razreda, krenio da je marnem s njoj i bacim na nju i ona taman pobjegne iz razreda i zatvori vrata tako da je stolica u vratima završila. Vratila se s pedagoginjom valda ili nekim nadležnim i počela kenjat kako sam ja nju napo tra la la... Ugl neka svađa je tamo bila i napokon kraj nastave, ajmo svi kući. Golijat ženi i njenom djetetu ni traga ni glasa a ja idem pješke kući. E sad fora je što sam moro kroz neku vraški opaku močvarnu prašumu kući koju nikada prije nisam sreo na putu kući. I ok, nije baš bila prašuma ali je bilo pretežito močvarno područje i drveća jako puno, da se nije gotovo nebo vidjelo. Ne znam koje je doba dana bilo ali sve je blo u laganoj magli i sve u nekim zeleno-plavo-sivim tonovima. I ugl tu sam ja išao tom šumom-močvarom, i promatrao okolo. Bilo je jako puno olupina od brodova u toj močvari i onak, sablazno izgledalo. I tako sam išo svjestan neke opasnosti od ne znam ni ja čega, ali ono, išo sam dalje, nisam se obaziro. I tako ja kroz jedno šipražje pogledam i vidim mjesto gdje trebam doći, ali je između mene i tog mjesta bila močvara ogromna i duboka tak da sam moro okolo po kopnu. I idem dalje i popnem se onak ko na neku uzvisinu, i tamo nađem nekog malog patuljastog čoveka i Oblivion DVD u original pakiranju (?? pitam te ja). Pokraj DVD-a i tog patuljka ležala je lešina neke crknute ogromne ptičurine veličine čovjeka, koja je djelovala ko onaj Cliff Racer iz Morrowinda. Već se bilo onak na nju grana navatlo i praktički se počela u zemlju pretvarat kolko je upekla ta njena lešina u zemlju. I ja sam pito tog patuljka šta koji k izvodi tu sam pokraj DVD-a od Obliviona i on mi reče da mora pojest tu lešinu i da će onda dobit neku moć pa će postat neki badass motherfucker pa nam se svima na*ebat mame i onda će bit glavni. Ja reko adje dobro, samo daj. I on uzme tu lešinu, nekako je izvuče tako već napola upeklu u zemlju, i počne je jest onako od glave. Fuj bokte! Znam da su muhe onak zujale i da mi se zgadio život kako mogu tako šta sanjat. Al ugl, kad je on to pojeo jednim dijelom, počeo se jadnik grčit i stiskat i rekao nešta da osjeća neku zlu silu i da je probudio neke mračne ne znam ni ja šta, i tako je crko s tim zadnjim riječima (vjerojatno od trovanja užeglom lešinom). Tu se ja popnem malo gore i pogledam iza nekog brdašca od kojeg se nije vidjelo dalje, i imam šta vidjeti. Znači tako nešta odrvratno, nešta tipa ko Elephant Graveyard u Kralju Lavova. Sve puno kostiju, onih ogromnih bodljikavih biljki ljudožderki, nekih drugih bodljikavih i trnavih biljki, sve neke osušene i crne boje, neki odvratan prizor (par kilometara površina). I gledam to tamo i odjednom vidim kako se stvaraju neki crni krugovi od dima i iz njih počnu izlaziti svakakva stvorenja u toj odvratnoj trnavo-kostavoj površini. To su bili neke takve ptice poput te lešine (Cliff Raceri), neki kerovi bijesni (neka mješavina psa-lisice-velikog štakora) i ugl svi najednom na mene počeli preko tog brda. A bili su udaljeni možda stotinjak metara od mene i dijelilio nas samo to brdo koje se lako moglo pretrčat. I ništa, ja uvatio šprintulju i bježi gdje te noge nose. Trčim kroz to močvarno područje, svako malo udarim u neko drvo, izbjegavam šipražje i kako trčim, put se sve više i više smanjuje tako da sam praktički išo na kraju po možda 5 metara širokom putu a oko mene skroz močvara i ništa ne vidim. Tu kad je završio taj puteljak, ispred mene su odjednom bili otočići na koje sam moro skakati s jednog na drugog. Bili su površine šta ja znam, 10-15 metara dugačak svaki tako da je to bilo ono, tipa zaletim se, skočim na jednog, trčim tih 15 metara, pa onda opet na drugi itd. Ali na svaki kad bi skočio taj otočić, tu bi odjednom iz različitih strana skočili ti kerovi koje sam moro izbjegavat i te ptičurine usrane, tak da sam to nekako trčo naokolo i bježo od njih i ujedno preskako te otoke. Na kraju je nestalo puta i ti otoci su bili sve manji i manji tako da sam na kraju već bio do koljena u močvari i skako sam onak s otočića od 30cm kvadratnih na drugi koji je koji metar udaljen dalje i ono, bili su dovoljno veliki tako da ti jedna noga stane na njega. I tako ja bježim od tih stvorenja, već duboko u močvari i do koljena u vodi i bježim i ono, ne vidim nigdje kopna oko sebe nego samo to što je kojih po metra ispod vode dovoljno da stanem na to. I ništa, bježim ja i dalje i taman kad si kontam da sam došo do kraja i da više nema ničega, čujem neki zvuk motora kako iz magle ide. Pogldam malo bolje i onak svjetla raščiste maglu, kad ono moj brat sa Škodom Favorit 136L maslinasto zelene boje koja PLIVA po močvari traži mene zajedno sa starom i kroz prozor mi se dere i sere mi šta radim tu, da me traže već pun k i da je 13:10 minuta i da sam zakasnio u školu u drugu smjenu
E onda samo iduće što znam da sam se probudio u 6:34 i da sam fakin prespavo, i da mi bus za školu ide u 6:40 nastava u 7 počinje, ujutro sam smjena) tako da sam onak još napola u snu izletio iz kreveta, u WC leće staviti u oči, spremio knjige i izletio van, nisam ni jeo i naravno zaksnio na bus i prvi sat...
Loodnica ^^
Opet sanjaš močvare. :rotfl:
Vid stvarno, nisam ni skotno jbte :D
Ali bome priznajem ovaj put je bila jedna stvarno badass močvara koja me vijala zajedno sa svojim stvorenjima :?
Sve u svemu, upamtio sam san jer me se dojmio i ono, ja sam to i vizualno doživio tak da sam tipa ono, vau jbte, ko da mi se to stvarno dogodilo a kad bi ti se ovako šta stvarno dogodilo definitivno bi to zapamtio ^^
Najčešće osobe suprotnog spola :D
Nekidan sam sanjao da pijem crno mljeko iz tetrapaka i da ga zatim bacam i kad se okrenem novo je opet tu i opet pijem.
Prije toga sam sanjao da sam otišao kod starog i stare i kad sam ušao u kuću plesali su valcer, ja zovem oni me ignoriraju. Ulazim u svoju bivšu sobu - unutra sve puno kutija od cigareta i tetrapaka od mljeka. Nakon toga samo nešto odbljesne i pojavim se kao u nekom parlamentu, idem nešto govoriti na binu no što god probam reći ne čuje me se, nakon nekog trenutka "sabornici" me gađaju škaricama. Prvo me promaše - jedna me pogodi ravno u srce...par trenutaka šutim i onda opet počmem pričati kao da nije ništa bilo. I na faci imam neki čudni smješak, anglosaksonci bi rekli"Banana-Grin" :). Nastavljaju me gađati i na kraju me čak pogode no svaki put se podignem opet na binu i tako u krug.
Još jedan od onih kojih često sanjam je da idem prema svojoj staroj kući i pogledam je sva je ista no kad dođem unutra zapravo ulazim u svoju "novi" dom/stan.
Jeezz... :/
Druži se s prijateljima iz skole, nedostajuti.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Sanjam o odlasku u Ameriku
Jučer prvi put nakon dugo vremena da se sjećam sna. Uglavnom hodam ja (ili sam se vozio na nečemu, nisam siguran) nekom cestom i sve oko mene šuma, i uglavnom ta cesta zakrivljena, i s ove vanjske strane, meni lijeve, ogromno brdo sa šumom i sve. I tako hodam ja... i hodam. Pjevušim nešto i samo hodam. I sad, pogledam ja na vrh brda. Kad ono, izlazi ogromni divovski pedobear (bio je u 3D-u :)) visine zgrade od 7 katova. A ja umislio da je taj pedobear jedan debeli iz mog razreda kojeg uvijek zajebavam. I ja se počnem derat njegovo ime ovo ono i stojim i gledam u njega. A ovaj samo hoda prema meni i pod se trese. I sad ugl. ja počnem bježat i ono šta se uvijek u snu dogodi, na traci ste za trčanje. Trčite i trčite, al se nemožete pomaknut s mjesta. I nakraju nekako uspijem pobijeć, i pričam nekom tu priču i nevjeruje mi.
E, kad sam se probudio, samo sam ustao iz kreveta, kleknuo na pod i ovo: :pray: :pray: .
Brate mili, kako volim snove, e.
To ti je od droge.
Ja sam imao jedan čudan jučer, zapisao sam natuknice prije nego sam ga zaboravio, sad sam ih našao.
Uglavnom, ne znam ni kako ni zašto ali sa prijateljima idem u Čapljinu(gradić nizvodno od Mostara) gdje je pao snijeg, i to je tri dana, ili se bar tako sijećam.Većinu vremena sam u nekoj ogromnoj zgradi koja je nekakva kombinacija skladišta i muzeja, trenutno je neka vrsta sajma u njoj, nešto pravo kul sa hovercraftima sa raketama i sličnim stvarima.Sjećam se da svako malo u nekoj prostoriji koja sliči na pozorišnu dvoranu ljudi održavaju neke prezentacije, među njima su i Jamie i Adam iz Mythbustersa.Sjećam se također dosta djece, imaju oko desetak godina, jedan mi je zapeo za oko, izgleda mi poznato, sliči na jednog dječaka iz Međugorja, zatim se sjećam jedne velike terase, sjedim na rubu, ima dosta ljudi pokraj mene, nekakav je prolaz ispod, sa druge strane nekakva druga terasa, bez ograde.Pričam sa nekom djevojkom, zatim se smijemo nečemu i sve to nestaje, nalazim se na krovu, kako silazim u nekakav zatovreni balkon srećem profesora iz računalstva, soba je puna zelenja i ima neke staze po podu, puna je alarma i pokušavam ih zaobići, u jednom trenutku profesor se sjeti nečega i isključi ih sve.Zatim se nalazim u dvorištu, sada sam u majici kratkih rukava(čudno ali istu tu majicu sam nosio jučer), par likova iz razreda hoda samnom, osjećam da mi je hladno, pozdravljam se sa ljudima koji izgleda odlaze, mislim da je ovo treći dan, snijega je manje.Odjednom se nalazim kod rođaka u Međugorju, svađam se sa tetkom oko toga dali bi mi najmlađi rođak smio jesti meso na čistu srijedu ili ne(opet čudno ali rođak mi se zove Patrik), u pozadini se ostali rođaci gađaju slatkišima koji izgledaju kao M&M-si ali nekakve prljave sive boje, na kraju sa rođakom jedem hrenovke, tada nekad se budim.