Evo i ja sam sad na sedmici,jebeno.Sad cu vidjet kako igre rade.Imao sam samo s jednim programom nekompatibilnosti.
Sve u svemu 8/10
Printable View
Evo i ja sam sad na sedmici,jebeno.Sad cu vidjet kako igre rade.Imao sam samo s jednim programom nekompatibilnosti.
Sve u svemu 8/10
Predobra mi je sedmica. 10/10
Koliko dugo beta traje, to jest koliko dugo ce radit windows prije nego li se deaktiviraju?
Tehnicki gledano to nije beta nego RC, a izasao je vec i RTM koji se distribuirao tvrtkama i sl.
= Citat =:
Watch the calendar. The RC will expire on June 1, 2010. Starting on March 1, 2010, your PC will begin shutting down every two hours. Windows will notify you two weeks before the bi-hourly shutdowns start. To avoid interruption, you'll need to install a non-expired version of Windows before March 1, 2010. You'll also need to install the programs and data that you want to use.
Ja vec u desetom mjesecu planiram preci na Professional verziju. Iako i ova RC radi savrseno... :)
Ja ne planiram prelazit na sedmicu dok je ne dobijem za besplatan download.
nema ti ovdje professional verzije,samo ultimate isto ko i kod vista.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ja prelazim na finalni RTM(makar sam sad na pre RTM-u) cim se vratim sa odmora.
Sada u beti jos ne. Kolko ja znam, sedmica kada dođe ce imati 3 verzije: Home Premium, ProfessionalSi Ultimate
http://windows.microsoft.com/en-US/w...mpare-editions
Cim izadje prelazim na ultimate, bez puno razmisljanja i kompliciranja.
RC verzija i je u biti Ultimate :) Tako da sada zapravo isprobavamo najbolje sto ce sedmica ponudit. A ja cu uzeti Professional verziju posto ce mi ona 99% biti besplatna. Studentska prava... 8)
bas i ne,s obizirom na to da je RC,ma koliko god stabilan bio,jos uvijek poluproizvod.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Meni će to biti Ultimate verzija
8{D
Najbolje je to što je taj "poluproizvod" već sada najbolji proizvod koji su izbacili :D= Citat =:
Izvorno postao Constantine
I plus k tome nije poluproizvod :D
jel istina da sutra izlazi finalni RTM negdje sam pročitao 23.07 ?
Ma to još ni sam microsoft ne zna.. malo se priča da je build 7600 rtm (nema datum kada ističe i nema watermark, trebaš ga samo aktivirati) a malo da će izaći još koja verzija.
Na tebi je da čekaš, ili ne.
Upravo instalirao Win7 na friško.
Za sad nemam nikakvih primjedbi, sve radi glatko i podmazano.
Nisam imao prilike zaigrat koju igru il pak raditi neš u raznoraznim editorima, no bit će i toga.
CoD-eri navalite na Win7, PB ne kicka više! (CoD4)
Odigrao sam dvije cijele mape i nije me kickao. Prije bi me kickao nakon max 20 sec.
Imam Windows 7 Ultimate 64-Bit RTM Build 7600.16385.090713-1255.
http://www.imagesforme.com/out.php/i609582_Untitled.png
PunkBuster:
http://www.imagesforme.com/out.php/i609587_Untitled.png
S kojim programom "mountate" ?
Ne mogu instalirati ni Daemon ni Alcohol...
Power ISO ;)
Puno hvala, stvarno se nebi sjetio.
PowerISO mi ne želi mountat, neznam zašto.
Probat ću skinuti tu verziju Daemon[a].
EDIT; piše mi "You need local administrator privileges to run DAEMON Tools Lite for the first time"
Weird, meni PowerIso radi bez beda...također nisam mogao instalirati Daemon Tools...
Ne mogu mountat .mds i .mdf
Nabaci SS toga gdje to piše. Ako je to to, treba ti bit dole gumb 'Run Program'. Ako ima klikni na to i pokrenut će se instalacija.= Citat =:
Izvorno postao Cherry
To mi je došlo nakon instalacije.
No sredio sam sad sve,
potrebna je verzija Daemon Lite 4.30.4
Ja sam mislim bio skinuo 4.30.5 il koju već.
Uglavnom, sve uredu sad.
Hvala vam na pomoći.
Trebao bi radit i power iso, deamon tools mi ne radi al valjda ovisi o verziji. Al dobro, bitno da si sredio ;)
bilo je i jebeno vrijeme da ti idioti iz pb-a to srede,hvala bogu,nego koju verrziju imas,384 ili 385 te x64 ili x86?= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Pa napisao sam ^^
= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
[quote=R@pt0r]Pa napisao sam ^^
[/quote:2t26jjl1]= Citat =:
Izvorno postao "R@pt0r":2t26jjl1
Tkud ti CD Key? Mislim, ne vjerujem da baš radiš u MSanu pa da si dobio svoj primjerak...
A koliko vidim, samo firme su dobile CD Keyeve...
Rearmam dok ne dođe na prodaju.
Za win7 it ne treba cd key sam stineš next bar meni kad je pitalo za key stisnio sam next i to je to.Inače pre dobar je ovo sam čekao
Ne treba ti, a onda nakon 30 dana, šmrc... ^^
Bravo, i onda imaš win MAX 3 mjeseca. Bolje mi onda imati RC1, traje mi duže.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Upravo to, nisam lud da se skidam sa RC-a. Traje do 3mj a original win dolaze u 10mj. Ono, what's the problem...?= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Ja sam skinio jedan program koji mi je aktivirio pa sad imam kao full.Neznam ni ja šta je to.
Nije ti nis aktivirao. Zabranjeno je govorit o piratiji i slicnim glupostima o tome, dobro da nisi na razglas stavio. Ne kuzim ekipu koja ima legalan key koji su dobili kad su skinuli rc, al nee, oni jos dodatno idu komplicirat stvar sa rtm-ovima i slicnim glupostima.
dajte ljudi malo kakva je sedmica...jel bolja od viste...ako radi igre, programi jel sve sljaka...driveri itd...