i ja sam mislio da je dobar film, ali čim sam vidio prvu scenu gdje su počeli pjevati ugasio sam= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Printable View
i ja sam mislio da je dobar film, ali čim sam vidio prvu scenu gdje su počeli pjevati ugasio sam= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
bljesak,jučer,kako ih je sagal sve potamanio
ma Stevica je car :wink:= Citat =:
Izvorno postao la50
da, obično u mjuziklu ima pjevanja...= Citat =:
Izvorno postao unknown
iako je prva scena s onim plavim gejem mnoge skoro odvratila od gledanja filma
GoldenEye, jedan od najjačih bond filmova
[quote=Da_killah]da, obično u mjuziklu ima pjevanja...= Citat =:
Izvorno postao unknown
iako je prva scena s onim plavim gejem mnoge skoro odvratila od gledanja filma[/quote:1duj7t32]
Film roxa malo jace. U biti meni sve Burtonovo roxa pa nisam objektivan:)
same here, ali je mogao uzet nekog drugog umjesto onog mulca :)
lol, mislim na ovog mulca
Rush Hour 3S- Grozan film, svi klišeji akcijskih komedija na jednom mjestu, izbjegavati pod svaku cijenu.
28 Weeks Later - Iako filmova_o_virusu_koji_pretvara_ljude_u_zombije ima previše, ovo je svejedno uber filmz0r. Obavezno pogledati!
SuperbadS- Jedan od rijetkih dobrih American Pie wannabe filmova - ako ste voljeli American Pie, obavezno pogledati!
DisturbiaS- Prosječan film, dobar za pogledat jednom, ali ništa više od toga.
danas sam pogledao
Jay and Silent Bob Strike Back
&
Harold and Kumar go to White Castle
vrlo dobri filmovi :rotfl: :pray:
@ mafioso, pogledaj i 28 days later ako već nisi, meni je taj dosta bolji...
Nisam ga pogledao, ali namjeravam. Dosta ljudi kaže da je bolji od nastavka.
evo jučer oceanovih 12 po 5 put
[quote=MasaKrisT]= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Film roxa malo jace. U biti meni sve Burtonovo roxa pa nisam objektivan:)[/quote:jyqtiasq]
da nema pjevanja film bi bilo jedan od legendarnih
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
danas sam pogledo taj film...vrlo dobar film :)
McLovinS :rotfl: :pray:
Ah, da, Superbad... jedna od rijetkih boljih komedija u zadnje vrijeme :)
"Good luck fucking Jules!".. :rotfl:
nakon dugo vremena odgledo film. i to Simpsone, predobar je. seriju inace ne gledam i nisam bas puno ocekivao od filma, ali stvarno je zakon :pray:
Sinoc san gleda jedan malo stariji ali nelos film Misteriozni znakovi na Nov@-oj
Da, istina. Serija je u zadnje vrijeme popustila, ali film je odličan.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
@ Stryder & Aerial :
= Citat =:
Izvorno postao Naj quote iz Superbada
Pink Panther Strikes Again i Asterix And obelix tako on cesar
Nakjučer sam pogledao Fantastic 4 movie (najnoviji, sa srebrnim surferom), prekjučer sam pogledao Taxi 4, okej su oba filma.
Sto se tice fantastic 4, mislio sam da ce ga razvuci kao sto je inace sa takvim filmovima (citaj: spiderman, hulk itd itd...), ali nisu i odlican je.
battle royal 2, odlican film, makar traje 2:15, neki djelovi su prerastegnuti, i pol teksta nije prevedeno... al odlican film, makar je battle royal malo bolji...
OK je F4, ali Spidey i Hulk su mi bolji, ne samo zato jel duže traju.= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
Gledao sinoc ''meet the spartans'' klasicna komedija i ismijavanje tipa mrak film,al nasmijo sam se par puta dobrano:D
300 :pray: this is SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!11
Veliki
jucer na tv-u :D
Pogledao sad John Rambo,mogu rec da sam odusevljen,stvarno su vratili dusu filmu:)
Clerks 2 ilitiga Trgovci 2... E to je film :)
Pogledao Ramba i Hitmana...odlicni filmovi...Stallone opet predobar...
Pogledao Lucky You...i ugodno se iznenadio sa filmom...uopce nije los xD
http://www.imdb.com/title/tt0332375/SSaved
bilo proslu subotu na rtl, jebeno ismijava krscansku skolu i religiju
green street huligans
Pogledao konacno ''hackers'' iz '95,malo naivan film ali zanimljiv:)Dobro utroseno vrijeme:)
Odakle početi.
Man From EarthS- Oproštajka prije selidbe profesora Johna Oldmana preraste u misteriozno ispitivanje nakon što umirovljeni profesor otkrije svojim kolegama da je besmrtan i da hoda zemljom već 14000 godina.
Ako ne volite s vremena na vrijeme pogledati film ispunjen fantastičnim dijalogom, ovo nije za vas. S druge strane, film je odličan iako se radnja cijelog filma odvija u kolibi. Stvari kojih se likovi dotaknu, od evolucije, kultura i vjere odlično su ukomponirani u priču čovjeka koji tvrdi da je sve to proživio iz prve ruke. Ma koga zezam, pogledajte.
No Country For Old ManS- Prilikom lova u teksaškoj pustinji, Llewelyn Moss (Josh Brolin) naiđe na nekolicinu mrtvih trgovaca drogom i nešto što je naizgled bio posao koji je pošao u krivom smjeru. Umjesto da prijavi događaj, Moss uzima 2 milijuna dolara i odlazi. Uskoro za njim u potragu kreće Anton Chigurh (Javier Barden), manijak koji hladnokrvno ubija sve koji mu se ispriječe na putu između njega i lovine.
Šerif Ed Tom Bell (T.L. Jones) kreće u potragu za nestalim Mossom te se mora suočiti sa strašnim posljedicama zločina koje Chigurh ostavlja za sobom.
Odličan film, spor ali odličan. Definitivno vrijedi pogledati.
The mistS- Nakon strašne oluje, sljedeće jutro se na maleni gradić u okrugu Maine spusti tajanstvena magla. Magla brzo zaposjedne cijeli grad te se grupa ljudi, među kojima su David Drayton i njegov petogodišnji sin, nađu zarobljeni u lokalnoj trgovini. Oni uskoro otkrivaju da se u magli kriju razna stvorenja te počinju borbu za goli život, dok se svijet oko njih pretvara u pakao na zemljiu.
Da je Stephen King bio bolestan, nema sumnje. Čovjek mora proći kroz nešto posebno da bi pisao stvari koje je on pisao. Adaptacija ne prati roman u potpunosti, ali je sasvim dovoljno da vas drži na rubu sjedala od početka do kraja. A kraj? Kraj je fenomenalan.
American GangsterS- New York, 1970-e. Nakon smrti Bumpy Johnsona, njegov štićenik Frank Lucas postaje najvećim uvoznikom i distributerom heroina u Harlemu. Uvozeći drogi izravno iz Azije, cijenom i kvalitetom, Lucas nadmašuje svu konkurenciju. Dogovor sa mafijom mu utvrđuje položaj ali za vrat nabija policiju.
Priča također prati poštenog i predanog policajca Richia Robertsa koji sa netom osnovanim odijelom za narkotike kreće u potragu za Lucasom.
Još jedna odlična uloga Denzela Washingtona ali i Russela Crowa. Film je poprilično dug ali ga se isplati pogledati. I da, rađen je po istinitoj priči.
Grimm-Reaper, spajam ti sve postove u jedan.Ne trebaš napraviti 4 posta za sva 4 filma.Imaš opciju EDIT.
Gledo sam jucer Catwoman iskreno nije mi jasno zato su na ImDb tolko popljuvali film,cist je ok zabavi na neko vrjeme
pogledao The Stand.... prva epizoda je bila dobra dok nije krenulo sa biblijom
Da, vrlo zabavan i OK film... a tek Halle Berry.= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
i am legend,beowulf,hellraiser 1,2,3,4,5,6,7,8,heartbreak kid,hitman,saw 3,4
sve dobri filmovi...