Da? Vidis, dobro da si me podjestio, nisam vec dugo kopao neki info o D3 :)
Printable View
Da? Vidis, dobro da si me podjestio, nisam vec dugo kopao neki info o D3 :)
Da... samo što je tamo death animation count na ~30 animacija za svakog neprijatelja. :)
E da, peticija za S2 LAN je došla do 100k potpisa.
http://kotaku.com/5338532/starcraft-ii- ... -hits-100k
Postao sam to već ali ajde, da osvježiš memoriju onima koji dosad nisu potpisali :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
http://www.incgamers.com/Videos/816/Sta ... erGameplay
Single Player Gameplay :D
lajkam,mnogo.
Isss, predivno! Kako cu spanat kampanju! Ovakvo nesto jos nisam vidio :pray:
Inace...
Starcraft 2 dobiva posebne gaming dodatke!
:thumbs2:
Vec vidim na sta cu trosit lovu :D .
First StarCraft 2 Singleplayer Hands-on Preview
Canceled StarCraft 2 Units Show Up in the Campaign: Firebat, Medic, and a Dragoon Sighting
Zanimljivo stivo za procitat ;) Hocu igrat tu igru, aaaaa :kill:
Ne sviđa mi se kako pričaju marinci kad ih korisnik klikne. U Starcraftu 1 je to zvučalo više cool, pretežno iz razloga jer su brže govorili i ton je bio više "redneck", baš onako kako je trebalo. Ovdje je malo više spušten ton i usporen, kao da im se neda uopće ubijati i biti na bojnom polju... u Starcraftu 1 marinci su bili spremni na krv.= Citat =:
Izvorno postao Aral
tRa8MDeq9H8
Zeratul/Kerrigan intro cinematics,ako nije jos bio...
Bas dao ovdje, drugi film po redu ;) Prije smo ga mogli vidjeti samo snimljenog kamerom, sad konacno imamo kak spada.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Jos nisam vidio da marinci furaju stiteve vec samo ih samo medici nose. Drzim fige da tako i ostane. :D
Ako su nam ostali medici u sp-u hoce li onda dropship moci healati ili? :? Dvije vrste healera previse? Mozda i ne.
Sjetio sam se neceg... ako sad mozemo vise unita kontrolirati u jednoj grupi (24 right?) onda bi bilo logicno da i dropship moze vise ljudi ponjeti. :D
Evo jos malo...
StarCraft II: Leading the Terrans To Glory preview
Ti blizzardovi cinematici...ma :pray:
Nije to ništa. Za 3 dana ćemo imati gro materijala. Ja sutra idem na more, tako da će se baš nakupiti kad dođem xD
Pa i ne bi baš pošto je kapacitet dropshipa stvar tehnike (nemozes nagurati ljude dodatno i to je jedan segment "realizma" same igre) dok je kontrola unita u grupi (njezino povećanje) nešto što nema veze sa samom realnošću i tiče se micromanagmenta od strane igrača i spada pod jedan tweak cijelokupnog micro segmenta koji zaista čini veliki dio kompetativnog Starcrafta.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
btw. pogledajte ovdje treći link s izrazima lica jedinica odnosno portreta: http://sclegacy.com/news/23-sc2/476-jul ... p-coverage
Nekako su mi previše "beživotni", treba tu biti veća doza facial expressiona, nekako kao da se čuje srždžba u glasu no ne očitava se emocija na licu predobro. Pogotovo kad gledam Jim Raynora i marinca, odnosno Tychus Findlaya.
kad budes stormao marince neces ni primjetiti njihove izraze lica.blood only:)
Ali ove ingame cutscene s portretima čine dobar dio igre stoga bi bilo dobro da to još malo ispoliraju.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Storming... :D
Slazem se. I dok sam gledao ove SP filmice, cijelo vrijeme imam dojam da likovima fali malo vise zestine dok su na battlefieldu(u govoru, ne!?)...Pricaju kao da su na jutarnjoj kavi :|= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
mozda im je to tolika rutina,ko meni odlazak na sprovod da im je full normalno:)
Ma nisam cjepidlaka, al ono, malo zesci respondovi u određenim situacijama bi jos pojacali "stimung" u igri :wink:
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Pa, bit je u tome da se gameri užive u akciju, a koji je bolji način nego odlični izrazi lica vaših omiljenih junaka i antijunaka u igri :)
Trebaju ciljati da izgleda igra što bolje, na stranu što je to njima rutina (Raynoru i ekipi...) no kad te napadne horda Zergova kojima koordinira Queen of Blades onda nisam siguran koliko bi bilotko ostao miran :)
Dobra! :D
XOY7X_29QZU
bome :D= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Neznam od kad je to mjerilo da igra uspije, pogotovo kad je rijec o sc2 :D Bitna mi je prica, atmosfera, ugodjaj...hocu kad to igram da imam osjecaj da sam ja Jim Raynor!= Citat =:
Izvorno postao Sch3l3
Meni je posebno zanimljivo kako će se na Hyperionu interaktivno izabirati misije od strane igrača i imati će veliku ulogu na daljnji razvoj igre ali i lakoće prelaska daljnjih misija. Npr. neke tehnologije koje će olakšati daljnje misije će biti samo dostupne ako krenete jednim putem (čime se zatvara drugi put) a i zanimljiva je situacija kada imate ponuđeno spašavanje jedne kolonije od Zergova i tako spašavanje ljudi i jedne doktorice na tom planetu što vam se čini zaista fer i dobro za čovječanstvo ili poslušati savjet vašeg "prijatelja" Tychusa Findlaya i pustiti tu misiju te se okrenuti onoj gdje je lova, odnosno vanzemaljski artifekt koji je pod protektorijatom Protossa a može donjeti puno love.
lova do khlova,inace ovaj filmic je rofl,bas sam se nasmijao:)
Totalno. Kako cu uzivat u tom sp iskustvu, jedva cekam. Jedinica mi je bila jedna od prvih takvih igara u kojima sam fakat uzivao i udubio se u to. Osim kaj si, u to vrijeme, morao biti na teskim drogama da shvatis pricu. Ostalo je bilo sve ok :D= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
http://www.gosugamers.net/starcraft/features/2472
Prema zadnjim informacijama, tkz. "Goody Bag" kojeg dobivaju svi koji prisustvuju Blizzconu Sne sadrži SBeta key za Starcraft 2.
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
To znaći da čemo kampanju moći odigrati 4 puta ali svaki put na drugačiji način. Stotine sati singleplayera, a nakon toga ekspanzije :pray: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
I više od 4 puta, a što je s dodatnim bonus achivementsima koji ti boostaju gamerski prestiž i moral ali i ego? :)
Pogledaj tu:
http://sclegacy.com/news/23-sc2/476-jul ... p-coverage
Jako dobar coverage.
101 Ways To Decorate Your StarCraft II Space Marine
:rotfl: neki su totalno kjut!
Oh-oh... The Always Connected Experience in Starcraft II.
Kontekst, FTW... sreća za Guest mode.
StarCraft 2 Screenshots Celebrate BlizzCon 09
Kako dobra starmapa :pray:
Dustin Browder: Nema bete ovo ljeto
Prema najavama Roba Pardoa, u novoj multiplayer platformi "Battle.Net 2.0" biti će tkz. "Starcraft marketplace" koji će sadržavati "normalne" i "premium"(wink,wink ;)) mape. Njihovo objašnjenje ovog postupka je poticanje kreatora mapa da rade bolje i kvalitetnije mape koje će moći naplatiti.
Novi Battle.Net 2.0 će korisnike svih igara "dovući" na jednu te istu platformu, znači u praksi ali i u teoriji će WoW i Starcraft 2 igrači moći komunicirati s Diablo 3 igračima uživo i slično (iako je Diablo 2 - Diablo 1 - Starcraft slična veza postojala i na starom Battle.Netu pa neznam koliko je ovo zapravo "pomak naprijed" osim za WoW).
Isto tako, od sada postoji tkz. "Master ID" da bi se spriječio abuse multiaccounta i slično, no zanimljivo je npr. ako počmete igrati Starcraft 2 i dodate hrpu prijatelja na friends listu, i zatim izađe Diablo 3 - možete za igranje Diabloa 3 koristiti svoj "Master ID" i tako vaši prijatelji koje ste stavili na friends listu ostaju postojani dok igrate novu Blizzardovu hack'n'slash uzdanicu.
Vaš singleplayer napredak je vezan uz vaš online account stoga možete nastaviti igrati singleplayer od save stateova s bilokojeg računala koji ima instaliran Starcraft 2 i ima pristup Internetu. Isto tako moći ćete pregledavati Battle.Net forum, skidati dodatni sadržaj i pratiti Blizzard i Battle.Net 2.0 vijesti kroz Battle.Net 2.0 sučelje bez potrebe za korištenjem Internetskog preglednika.