-
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Ima li jos koji anime kao Code Geass?Dakle,da ima malo politickih igara,armija,tragicnih romasna etc...
Stari Sci-Fi/drama/triler/sapunica/itd klasik - Legend of Galactic Heroes, ali ulažem kolačić da će te odbiti grafički stil iz '80/'90 iako je to meni vjerojatno jedan od vrhunaca Sci-Fi anime-a i jako usporediv sa Dinom kad je politika u pitanju. :)
-
ova (j) me podsjeća na Oscak iz versajske ruže... Btw jeli tko gledao taj anime, meni je bio super dok sam ga kao klinac gledao.
-
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Ima li jos koji anime kao Code Geass?Dakle,da ima malo politickih igara,armija,tragicnih romasna etc...
Ne,necu Death Note,gledao sam,nema veze sa Code Geassom,osim sto i Light i Lelouch imaju natprirodnu moc...
Toward the Terra TV
In the far future, humanity has left behind an environmentally destroyed Terra and began colonization in order to reproduce their home. Humanity, now ruled by a super computer that controls the birth of children, sees the emergence of a new race called the "Mu". The Mu, now hidden from the rest of humanity, have one dream, to return home, to Terra...
Tengen Toppa Gurren-Lagann (najbolji mecha anime, ima nešto i politike)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=4575
-
= Citat =:
Izvorno postao LL21
Eda,odgledah ovaj anime Legends of Galactic Heroes...nije lose,ali ima nekih nelogicnosti koje bodu u oci...
Stil nije tako odbojan...
Iskreno, jedino što je meni smetalo kod serije je to što ima GOMILA Njemačkih imena koje treba brzo zapamtiti i definitivno neprikladan, komičan i istovremeno tužan rekli bi neki, kraj jednog od najvećih vojno-taktičkih genija koji je ikada krasio anime uratke.
-
Tengen Toppa Gurren-Lagann je svakako preporuka
odličan anime .. stil crtanja i efekti odlični također
-
= Citat =:
Izvorno postao olio
Tengen Toppa Gurren-Lagann je svakako preporuka
odličan anime .. stil crtanja i efekti odlični također
ja sam na taj anime naišao kada je tek bio oko pete epizode... najbolja mi je ona pjesma
http://youtube.com/watch?v=wUV3booHbmo&feature=related
-
Kad smo kod Avatara, navodno ovih dana dolazi dvosatni film koji će služiti kao finale (ako je vjerovati glasinama).
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Kad smo kod Avatara, navodno ovih dana dolazi dvosatni film koji će služiti kao finale (ako je vjerovati glasinama).
neće to će biti ending u 4 epizode
-
Koje će se prikazivat jedna za drugom, da. sad sam na polovici earth-a, tako da ce to sigurno doc dok jaodgledam sve.
-
Ye istina, pogledao 4 epizode (ali samo 1. ima opening) i prvi dojam je... wow, jednostavno wow.
Ako zanemarimo klišejan i predvidljiv kraj (ali ono, zar je itko očekivao nešto drugo?) i uobičajeno lošu animaciju van borbi kad je serija u pitanju, ove 4 epizode apsolutno razvaljujuS- vrhunac animacije i koreografije tijekom borbi (čekajte da vidite kad plava i crvena vatra doslovno ispune ekran, odlično izgleda) te sve to popraćeno dramatičnom i epskom glazbom (iako ona u konačnim creditsima pwna svu glazbu u seriji). Je da je ostalo nekoliko neriješenih stvari, i da je kraj malo požuren, ali to se općenito da zanemariti kad se gledaju epizode u globalu (zadnje 2 su najjače).
-
Arb mozes dat link od tog?:D
-
-
treba mi preporuka za mangu nešto u stilu death note
-
= Citat =:
Izvorno postao olio
treba mi preporuka za mangu nešto u stilu death note
Liar game
Deadman Wonderland
Majin Tantei Nougami Neuro
Lost+Brain
Doubt
Code breaker
ima ih još ali ovo je što mi je prvo palo na pamet
-
Eto, pogledah Avatara do kraja, i kao nakon svake dobre pogledane serije ili još i više nakon svake dobre pročitane knjige sam u bedu :cry: :cry: :cry:
-
nego jebeno mi je dosadno u posljednje vrijeme i shvatih da nisam gledo anime vec par mjeseci.
Po mogucnosti blood , gore n violence please ako ima neko ideja nek puca.
-
Jeste culi za Blassreitera? Very cool anime.
-
Ako je suditi po ovoj najnoviji reklami izgleda da je prijevod riječi Otaku na hrvatski ispao Manga Manijak...
-
= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Jeste culi za Blassreitera? Very cool anime.
ma to ti je šrot, pogledaj gungravea ili heroic age....
-
= Citat =:
Izvorno postao LichKing
jbt jel ko cuo za naruta alooooo pa di vi zivite najcool anime i manga ever
ti to zaj. ili.... Masashi je lik kojeg treba streljati i ime to animeea nije Naruto nego Sasuke, ludo mi je kao njinje su a oblače se kao da žele da ih se vidi...
-
Eto, i ja sam pokleknuo i počeo gledat narutoa... sad sam negdje na 40 i nekoj epizodi, ugl lee se bori protiv gaare. Fakat se nadam da će sakura kasnije postat malo aktivnija, korisna je ko frižider eskimu za vrijeme polarne noći...
-
Ovako vidim da ima sada mnogo ljudi koji gledaju animee pa me zanima koji su za trade animea
?!
Ako je tko zainteresiran neka mi se javi na mail ja mu saljem moju listu i trazim vasu pa nabacimo nekakav trade jer se u Osijeku nippon klub raspo pa mi manjka ljudi za trade :(
Mail: Kakashi_Rulz@Hotmail.com
Pa ako hocete nema beda :D
-
Pazite sad ovo u večernjem listu, meni je sve to smiješno. Pokušavaju predstaviti mange kao nešto novo kul i urbano, nova "furka". "OPIRI SE ILI POSTANI JEDAN OD NJIH" XD
Ono, prije su ih prezirali, a sad ćemo na ulicama vidjeti dvojicu teenagera:
- Yo, si pročitao najnoviji chapter?
- Ma daj, to sam već pročitao otkad, već sam na 36...
- Kako?!
- Ma otišao na onaj Internet, koristio sam svoje uber search skillove, to ti je sad stvar.
- Fo' shizzle!
:rotfl: Aludiram na stanoviti strip...
-
Tipična subtilnost naših reklama, ništa me ne začuđuje.
-
Sigurno su neku žnj mangu stavili koja je dosada ziva,ono sto sam vidio na tisku sto imaju od mangi jedino vrijedno spomena je mozda blade of the immortal .
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Eto, i ja sam pokleknuo i počeo gledat narutoa... sad sam negdje na 40 i nekoj epizodi, ugl lee se bori protiv gaare. Fakat se nadam da će sakura kasnije postat malo aktivnija, korisna je ko frižider eskimu za vrijeme polarne noći...
do shippuudena je pomoćno smetalo
-
Jej zavrsili filleri u Shippuudenu : ))
-
Zar stvarno nema ljudi koji bi htjeli razmjenjivati animee???? Nevjerojatno
-
A hebiga, svi smo na flatu.
Inače, pogledao novu epizodu Code Geass-a... šteta, još samo nekoliko epizoda, a baš se pošteno zahuktava.
-
= Citat =:
A hebiga, svi smo na flatu.
Inače, pogledao novu epizodu Code Geass-a... šteta, još samo nekoliko epizoda, a baš se pošteno zahuktava.
mamu im ja njihovu izdajničku :killyou:
-
= Citat =:
Izvorno postao LL21
E,malo mi je sad...koji prozor vise ima da napravi? :(
sto posto će biti ono, ako ću krepati povući ću vas sa sobom :D
-
= Citat =:
Izvorno postao LL21
A ono, kao i do sada u seriji nešto će se čudotvorno dogoditi bez ikakvog objašnjenja.
-
= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao LL21
A ono, kao i do sada u seriji nešto će se čudotvorno dogoditi bez ikakvog objašnjenja.
kada se dokopa F.L.E.I.J.A. - e da vidiš kako će mu se početi prozori stvarati
-
Dakle, po meni se 20. epizoda Code Geassa pokazala kao utjelovljenje najboljeg iz serijala (dramatična priča i zapleti, zajedno sa zanimljivim likovima) i vjerojatno najgoreg iz nove sezone (R2) tako što se svelo na tako princip da "ako nemaš Geass, nitko i ništa si" vrijedi za većinu likova što je razočaravajuće.
Ipak, sad se tek stvari za ozbiljno zahuktavaju.... možda malo prekasno.
-
someone is going to become the emperor
-
-
samo da nesto pitam, evo kupio sam i cetvrti dio ostrice besmrtnika i svidja mi se, ali posto mi je to prva manga/anime, još nisam prokužio je li to anime ili manga? :)
btw, ostrica besmrtnika, po mojem misljenju ima uber pricu te izvrsne likove, svakako procitati, a jos k tome moze se kupiti na kioscima :)
-
manga ti je japanski strip dok je anime japanski crtić... to su prve mange na našem tržištu tj. jeziku.... i još nešto manga oštrica besmrtnika manga pwna anime
-
Zapravo, anime verzija jako dobro prati (bar za sada) mangu, nešto što se ne može reći za dobar dio anime-a koji su bazirani na mangama.
-
Nova epizoda Code Geassa je bila precarska (Spinzaku.. :D) i Unknown je pogodio razvoj situacije, iako malo prerano za moj ukus.
Sad još samo da vidimo što Šnicel ima na umu.