Govorimo o AoCu prijatelju, mislim da si sad razbjesnio nekog doma dok je ovo čitao. :)
OPET WOW, RAAAAAR!!!!
Printable View
Govorimo o AoCu prijatelju, mislim da si sad razbjesnio nekog doma dok je ovo čitao. :)
OPET WOW, RAAAAAR!!!!
Ne, mislim da se njih dvoje svađaju oko WoWa :)
Ma enivej, on-topic...
AoC mi nekako ima Guild Warski štih, ne znam zašto... možda zbog pokreta likova ili izgleda okoline... volio bi ga zaigrati, da imam adekvatnu kutiju koja bi to vrtila :(
Da se ja vratim na temu, koliko AoC troši MB po satu?
Kad nitko već nije postao evo informacija iz Newslettera po pitanju PvP-a i žalbi zbog griefinga:
= Citat =:
PvP consequences – the fugitive system
No longer will evil misdeeds go unpunished. Of course, Hyboria is ruthless and barbaric so don’t expect anyone to deal out justice just because someone smacks you about with a very heavy axe, but some justice is actually now being introduced to the world.
This is where the fugitive system comes in, presented in a set of colors defining your fugitive status – from blue to orange and eventually the deadly red.
Everyone is by default classified as “blue”, but your actions as a player killer will affect your fugitive rating. If you kill someone way under your level, you will notice that you will very quickly move to red. So will actions such as killing someone repeatedly, or other general unfairness. The more serious the crime, the quicker you rise in fugitive.
Obtaining red status will be quite painful to you. This means that other players can kill you without rising in fugitive level, and if they manage to kill you while you have red fugitive you will actually drop one of your better items and gold that they can loot!
Of course, turning red will be a double-edged sword. Sure, it will get you a lot of attention and many will probably see you as a danger to be avoided. But at the same time, people will hunt you down for your items and your gold so be very, very careful!
Rado bi ti odgovorio, no imam flat pa ne pratim :P= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Mislim da je negdje u rangu sa BF2 - moja procjena.
načekat češ se :)
kolko vidim igra se još ne isplati kupovat dok ne izađe neki veči patch, il ipak valja(mislim na igru poslje 20 lvl)...
E,ljudi,'vako...
Kako sam prošao s 5.0 u školi,odlučili starci (škrtice) da mi kupe neku igru.
E,sad,zanima me jedino,da ne moram pregledavati zadnje 32 stranice,da li se plaća pretplata u conanu,jer ako se plaća,onda mi se ne isplati...
Yep plaća se,al sad neznam koliko,negdje ko wow.
Jel zna netko kad ce vise trial biti omogucen?? Ili su ga vec omogucili?
nisu jos, a brijem da ni oni sam neznaju kad ce :P
Mda, a trial client od 12GB-ta.
Đabe ti to...
http://www.yougamers.com/reviews/19142_ ... ures-page8
sumnjam da cu kupiti.....
Um, lol 30 GB free HD space?...
Bio bi valjda red da uz nove igre počnu kao bonus davati i externe hard diskove...
E da sam ja kupovao igre po recenzijama, skoro pa ništa ne bi odigrao.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
jel ima netko buddy key da posalje da mogu probat igrat igru da vidim kakva je
buddy program jos nije u funkciji
= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
ma ipak sam kupio.....samo dosta je zbugana i dosta mi je testo bilo igrati s bear shamanom oko 10 lvla...a sada je vec nice :D
na battlescaru igram....danas planiram otici u cimmeriu so wish me luck :D
Do 30-tog lvla buga nisam uočio veće bugove, a igram od early accessa.
Evo nabavih si igru, patcha se, placena je do 26.7. pa me zanima kad ce vise gamecardovi u Algoritam???
Nemoraš se zajebavat s gamecardovima na netu uplati i doviđenja.= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
hmmm... kuzis imam 15 god i nema mi ko plact! starci ni cut za to...
Neam ti pojma,ja nisam ni cuo da ce bit gamecardova uskoro,al neznam mozda dodju :)= Citat =:
Izvorno postao CroCarp
Igra je 18+, jebem ti državu...
Uglavnom, bonovi bi trebali skoro doć, pa ćeš imat za kupit.
Nvm,pay by cash :P= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
prico sam s jednim likom u igri kaze da bonova trenutno ima, al da se mmoras najavit neku kurci tak da sam treba nazvat i oni ti postom posalju!
lol posto sam addict! sad sam lvl 18 Bear Shaman i premocan je! samo sto mu healing skillovi na pocetku malo suxaju al valjd ce s vecim lvlom i to bit bolje...
btw. sta je ovo s novim patchom? pokrenem igru pise mi downloading patch information i tak vec 15 min?
Danas sam bio u algoritmu na maksimirskoj i došlo je 10 bonova.Bon dodje 199kn.
danas bum si narucil da mi dojde za oko tjedan dana!
btw. dodje mi da prestanem igrat! :| doso sam do onog questa the End i tu sam zapeo! ugl moram buti onog storma il kak se vec zovu a jednostavne nemrem! mi moze nek pomoci koji je najlaksi nacin da ga se ubije? hvala
kako ga nemozes ubit :S
jel si ocistio sve one ispred nejga? i tek onda krenuo napast njega? pa pre lagano ga se ubije :S
ma uspio sam al jedva! sjebalo pe to sto sstoji jedan tip moj lvl, i ja ga napadnem kad se odjednom stvore jos 2! :S al dobro uspio sam, iziso iz mutavog tortaga i sad sam u nekoj divljini
Vidim da brzo gubiš volju pri igranju igre.Pa malo se potrudi i pokušavaj više puta.Joj pa kaj bi ti reko da igraš wow.Kad se u wow-u ruši novi boss pa dok se vajpa 30,40 puta u istoj večeri i kad pomreš sve ponovo buffat,popit potove pripremit se.Ti bi tam poludio prvi dan :)
ma malo je zajebano igrat sa Bear shamanom ispod 20 lvla. sad je puno lakse skoro pa vise ni ne umirem i nemam problema :D
ovako imam jedan problem u AoC! kad pricam sa NPC-em nemam zvuka! samo tekst mi dolje lista al zvuka upce nemam! iso sam u audio options i stavio dialog na max ali i dalje nista!
sry na dounle post isao bih ja na edit ali ga nema!
ja imam slicno,samo sam imao dijalog u onom prvog gradu,poslije nema vise,to je valjda tako ili...
Nije nikakav bug već jednostavno NPC likovi imaju glasove samo u Tortage, poslije toga samo likovi vezani za Destiny Questovi imaju glasove.
kako lame! ima questova koje moras slusat (tj. citat) a kod npca teksta ima 4-5 puta po 5 redova! :S
1. 1. 1. 1. 1. 1.
ma je da 1. .1. 1. .1 .1 a kad on zavrsi a na mapi nemas oznacenu lokaciju di moras ic. al dobro snaso sam se, jest da sam quest radio 1h al ko ga jebe, digo sam lvl na njemu :D
E imam jedno glupo pitanje: postoji li AoC DEMO? znači da nije onlajn nego samo offlajn da vidim dali bu to meni šljakalo i kak to zgleda... pitanje je glupo ali događa se... :oops:
nema demo, bit ce sljedeci tjedan buddy program ukljucen pa ces moc probat...jedino probaj nabavit igru jer inace ces skidat 15gb