A šta kad nije realno,kao da rezeš gumene bombone i iz njih boja frca,osjećaj ubijanja nije brutalan.
Mozda se sad to promjeni kad imamo manje cartoonish izgled.
Zamislite GTA igru gdje je ubačeno seciranje ljudi ko u SOFu :D
Printable View
A šta kad nije realno,kao da rezeš gumene bombone i iz njih boja frca,osjećaj ubijanja nije brutalan.
Mozda se sad to promjeni kad imamo manje cartoonish izgled.
Zamislite GTA igru gdje je ubačeno seciranje ljudi ko u SOFu :D
sad su mi se opet vratili ubilački nagoni, moram ić pogledat zabranjenu ljubav da se smirim... i onda vele ljudi da igre ne izazivaju nasilno ponašanje ..= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
naaaapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalm !!
Ja nisam obožavatelj brutalnih pucačina, više volim šuljanje i izbjegavanje nepotrebnog ubijanja - ali kad mi to dosadi - FOR SPARTAAA!!!!1 :killyou:
btw. ni na jednom skrinšotu nisam vidio motor neki ... jel će se i tu ugledat na gta III pa izbacit motore iz igre? :( svaka im čast za pomak naprijed u realnosti i odmak od cartoon shita, ali smanjenje voznog parka u ovakvoj igri radi kontra učinak... aviona nema, to sam prožvako, al oću bicikl neki, motorcic, možda skate :D
bilo bi fora da se moze vozit ko u vc expansion (al malo realnije) u onim kolicima :rotfl:
Inače, novi trailer izlazi 28.06, a nedavno su potvrđene glasine da će epizodni nastavci za GTA IV biti Xbox 360 ekskluzive...
O pc verziji igre još uvijek nema govora :(
moj prijatelj dobio mail da novi trailer dolazi ja mislim 26.6
lolol napisah 26.08 umjesto 28.06:) ... evo ispravljeno u gornjem postu...
joj ko da treba jos sto dana, nemrem cekat novi trailer
Novi trailer bit ce pusten za nesto vise od 6 sati . Odbrojavanje imate na ovoj stranici .http://www.gta4.net/news/index.php
mislim da ce to opet biti sranje kao sto je bilo sa SA. mislim preočito je. prodali su se Sonyju i nisu htjeli pljunit za PC dok mala gamad ne pokupuje PS2. Dosta ljudi ga je kupilo samo zbog GTA:SA
Pa sta nije sad Microsoft pljuno pare za ekskluzivu?
ekskluzivu za tzv. downloadable content
dakle dodatci kao onaj šit koji se mogao skinuti za oblivion
http://www.rockstargames.com/IV
Novi trailer S:pray: :pray:
:pray: :pray:
koliko ima MB?
60
čekam jubito verziju, ali sam već prošvrljao screenovima :D .. vidio sam glavnog lika na motoru .. i ima kacigu ... hehe .. i vidio sam da je moguće npr uhvatiti se za helikopter i letiti držati se za njega.. ili skočiti na kamion i raditi isto... fora..
E ljudi vidim da su vec neki postavljali ovo pitanje ali mislim da nitko nije odgovorio. Koja je min. konfiguracija i preporucena konf. za igranje GTA IV. Ako se nezna barem ovako od oka. :pray: :D
A zakaj si tak dosadan.Jos se ni nezna kada ce i da li ce uopce izaci za pc a kamoli kakvi ce biti hardverski zahtjevi.= Citat =:
Izvorno postao goki06
hvala puno.. jučer navečer nije bilo ni jednog.. :D= Citat =:
Izvorno postao Blaster32
btw dobar trailer, jedva čekam igru ... ali rockstar u kratkom roku ne objavi da dolazi igra i na pc, molit će boga što glavni lik u igri ipak nije hrvat .. jer kad se hrvatska razoružavala, ja sam skupljao oružje.. pun sam municije ko dračevac :twisted:
znaci nece glavni lik bit hrvat??= Citat =:
Izvorno postao bouncedj
BTW, odlican je trailer , jedva cekam da izadje igra
daj nek neko stavi te slike gdje lik vozi motor i drzi se za helikopter....
sta mislite hoce li new york biti bolji od onog u driver parallel lines i hoce li se moci hodati po zgradama.
Grafika je dobra ali vidi se da ni to nije savrsenstvo! Sad vec ima par igara vani koje imaju sigurno bolju grafiku :wink:
nikad neka dobra grafika nije bila odlika gta seriala
tako je .. bitnija je igrivost ...= Citat =:
Izvorno postao radeoN
Pa to im je i donjelo slavu največi krš od kompa je mogao pokrenuti GTA
ermm... Da ne pricam o svom kompu :)
ipak će za ovo trebati malo jaci komp= Citat =:
Pa to im je i donjelo slavu največi krš od kompa je mogao pokrenuti GTA
ermm... Da ne pricam o svom kompu Smile
Pa došlo vrijeme za promjenu!