Službena stranica(valjda znaš koja je :rotfl: )= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
Printable View
Službena stranica(valjda znaš koja je :rotfl: )= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
a *ebote prezauzet im forum bio :rotfl:
skinuo sam filmić novi,dobar,konji :D
ma šta se tiče prijašnjeg,gledajte ali bolje je da vam suze navru kad budete igrali prvi put :D
Nadam se da nece kasnit u Hrvatsku previse. Idem u CroVortex ih tuci ako ne dode unutar tjedan dana od releasa vani. :kill:
Nadam se da ce to bit nesta...jer sve te igre koje su razvikane su uglavnom banana...a primjerice fear nije bio toliko razvikan,a igra je remek djelo....
U banani? Najbolji svjetski časopisi su već igrali Oblivion i dali mu najveće ocijene. Svi koji su ga igrali nahvalili su ga. Teško da će biti u banani.= Citat =:
Izvorno postao Nemesis
Mi ovdje pricamo o Oblivionu. A ne "nekoj" igri. Ovo ce biti remek dijelo. :D= Citat =:
Izvorno postao Nemesis
= Citat =:
Izvorno postao Crovortex
60$ košta collectors edition majku im :killyou:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
PC Collector's Edition - $59.99
PC Standard Edition - $49.99
Xbox 360 Collector's Edition - $69.99
Xbox 360 Standard Edition - $59.99
Eto u crovortexu će cijena colectors edicije biti oko 450 kn!
da...
ali računaj 60 baksa + 22%(fakin PDV) i dobiješ tu cifru...
bem ti PolaDajemVladi
ORLY?= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Na službenoj stranici je novi filmić!! Velik je 17MB i dugačak 32sec. Prema slici se čini da je dobar.
P. S. je li još tko osim mene aktivan na službenim Bethesdinim forumima?
neamam ja vremena za sve te silne forume :)
pogledah,dobar :pray:= Citat =:
Izvorno postao Akul
skidam ga...
m2
ja aktivan,filmić sad skidam.... :D= Citat =:
Izvorno postao Akul
Recite mi kakav je ja imam dial-up modem pa...
Ništa zapanjujuće, nemoj se tlačiti osim ako ti se neda, prekratak za toliko MB-a
Jel se vama malo čine nerealni oni letovi uzrokovani štetom magičnog podrijetla, neprijatelj jednostavno poleti metar-dva u zrak i padne na tlo malo čudno ne :wink: ?
je malo je čudno ali ja sam zabrijao da tako izgleda bolje...zamisli koja je sila potrebna da odbaci one minotaure!!!!!
a goblin je prejebeno odletio unazad baš se može reć da ga je player "zgromio" :D
jedino što mi je smetalo kod tih letova je u prijašnjem filmiću kad goblin pada ko da je na Mjesecu.
sve u svemu meni ne smeta. :pray:
Meni osobno je drago da su to napravili. Magija ne na kraju krajeva magija. To bi tako i trebalo raditi. :D
drago mi je što nisam naručio originalnu igru...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
nebi izdržao još 2 tjedna... :wink:
???= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
zadnji filmic rula...jebeno je kaj se sad moze bacati magija s oruzjem u ruci
Iako nema ništa od onoga "revolucionarnog" sustava bacanja magija samo malo prežvakani stari sustav(bacanja magija ne samih magija jer koliko vidim uveli su nove).= Citat =:
Izvorno postao hanzaplast
Ja sam mislio sada će oni smisliti nešto uber novo i drukčije kao što je napravljeno s Arx Fatalisom a ono :yuck: .
kod obliviona me nije briga za nikakvu revoluciju,to je nastavak morrowinda i nebi me smetalo da je isti ko morrowind= Citat =:
Izvorno postao Broken Mirror
ja znam da necu igrati Oblivion jos 2-3 mjeseca, dok ne kupim novu grafu>dok ne skupim pare (uzicam od starog)>dok ne popravim ocjene u skoli....
Pa tako je i meni, samo što meni nisu problem ocjene, nego prvenstveno lova! :)