Ja sam to shvatio kao da je netko stavio "oglas" da prodaje i onda je neki drugi lik uletio, napravio analizu cijelog accounta i stavio koliko je sveukupno potrošeno.
Printable View
Ja sam to shvatio kao da je netko stavio "oglas" da prodaje i onda je neki drugi lik uletio, napravio analizu cijelog accounta i stavio koliko je sveukupno potrošeno.
Izgleda da će se uz WB bundle dobiti i prvi F.E.A.R. kao i DLC za Arkham Origins te Guardians of Middle Earth, Mortak Kombat Arcade i Gotham City Imposters Professional kit.
Izvor: http://s5.hostingkartinok.com/upload...27f9724d66.png
Jel to opet samo za bta, neovisno kad si ga kupio?
Ubit cu nekog
Sto je bilo
Netko mu je hakao steam acc :))))))))))
wat
nemoj da me strasis tako!
Play along faggot :(
Ubit ću i ja nekog ako stave MK za 4$
Alo, "Mortal Kombat Arcade Collection" su stari Mortal Kombat naslovi. Po reakcijama mislim da miješate to s "Mortal Kombat Komplete edition" koji je novi.
Imaš šta na lageru?
https://www.humblebundle.com/store
Dodan je i humble store tab na HB stranicu. Ima solidnih ponuda. Uzeo sam si Swapper za 30 kuna.
dodane nove igre u bundle: FEAR, Mortal Kombat Arcade Collection, Guardians of The Middle-Earth + DLC, LOTRO Starter Pack, Gotham City Impostors Professional Kit i Skin pack za Arkham Origins
jel se zna sta bi moglo biti sljedece?
Sta sljedece bokte
On bi opet nešto u rangu Origin bundlea.
Origin bundle na kraju i nije bio bogzna šta. Dobro, ja nisam punu cijenu platio pa nisam dobio Simse, a još nisam ni probao Dead space i Crysis 2, no Mirror's Edge i Burnout su žalibože, a MoH da ne spominjem.
Ovaj WB mi se čini dosta i dobar, Fear me baš i ne zanima, ali Scribblenautsi su izuzetno simpatična igra za se zajebavat i smijat se, a ni Arkham Asylum nije loš.
Igraj Dead Space hebemu misa, odlican horror
Jebe me to što horore ne volim.
Doduše, ne volim ni stripove, pa mi je tako najveći manjak u Arkham Asylumu upravo Batman i cijeli taj setting, ali igra mi je svejedno dobra...
Ma ovo ce ti se svidjet bez obzira, prvi dio je jos strasniji
Nevoliš stripove i horor.
Nebuš se nikad oženio sa takvim stavom :P
Not sure jel Adimir trolla. :/
Taj Dead Space ni meni nije strašan :(
I loš je.
I prvi i drugi Dead Space su dosta dobre igre. Nema tu horor elemenata ko u jednoj Penumbri, ali zato su mi bili i zabavniji.
Točno.
Sasvim solidni 'alien' TPS-i.
Ja sam zbog Dead Spacea zamrzio violine.
Opa stigla još tona novih igara, presexy:) Al će se perjat preko zime svi ded spejsovi, pa svi firovi( Multiplayer jedinice any1? ),jaooo:)
Novi www.indieroyale.comSza 5 minuta.
Kako pokupim ove dodatne igre što sam dobio?
Ako više nemaš mail u kojem si dobio link do ključeva, odi na HB stranicu i na dnu imaš link "lost key" pa ti ponovno pošalju na mail.= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX