zbog soul linka siphon life-a
Printable View
zbog soul linka siphon life-a
i zbog cega je ta kombinacija tako korisna? meni se ne izgleda nesto posebno..
Pretvori te u tanka koji nosi cloth.
i napravi ogromni dmg na više targeta simultano i hila se a dps klasa je, prima daleko najmanje dmga od cloh klasa... ima daleko najviše hpa... unlimited mana...
pa zapravo vise hpa imaju felguard lockovi, a sada ih ima sve vise koliko vidim, a likovi imaju po 14-15k hp, pa ono...
Di si to čuo :? Imaju isti hp kao i sl/sl lovckovi. Jer talenti dalje od Fel stamina ne daju nista sta. Općenito lockovi imaju 14-15k hp ako su dobro girani.
imas pravo, nesto sam mislio da felguard povecava hp, al krivo sam mislio :D
ajme sta ce sad ovo bit... tier 3 talent... ako ti resista fear sljedeci fear ti je insta cast O_o
ode pre COS u kitu...
Nepise jel ima cd al vjerovatno ce bit neki jer onda prakticki samo baca fir dok neuspije jer je svaki instant
Svejedno ces morati castati fear da dobijes istant. Biti ce cak i veći cast (cast + gcd) tako da dode na isto.
o rly ?= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
znaci ja pre COS-am, resistam i ovaj sam ceka da se makne COS i voila... fearan sam...
a da ne pricam o metamorphosisu...
600 % armora, 40 % dmga, 50 % stun duration.... cccc... e da i jos te zahila na 100 %
a haunt i onaj teleport ? erm... imba...
CoS = 90% resista
I fearat ce te kad-tad.
Zamisli oko kao mmage-ov frost nova ili blink. I mi moram nekad dobiti bar jedan "escape" spell, pa makar bio i na samo jedan target.
Yep, makar jedan.
...
u slučaju da ne rade death coil, howl of terror, seduction ili intercept. Ufff, da neki shaman ovo čuje sad bi te golim rukama udavio :D
Deadcoil 2 min cd
HoT cast time/cd
Seduc skoro svi koriste felhuter (ima iznimki)
intercept jedino ako si demo specan
Lock gubi dosta cc ako nije specan na određen način.
Ajde sada mi reci koliko hunter, rogue, paladin, mage imaju neke svoje trikove da se izvuću iz nekih situacija (rogue i mage pogotovo). Možete vi pričat koliko ocete da je lock op samo zato jer ne znate taktiku protiv njega. I ne zanima me one "lock is e-z for n00bs" jer i sami znate da to nije istina. Zasto lock pobjeduje? zbog dotova? zbog fear-ova? ne nego jer ne znate taktike protiv njega. Vidio sam dosta dobrih igrača sto rade gluposti kada igraju protiv lockova. Npr. counterspell na dummy spellu ili kada nista ne casta... Warr, mage sprist me nekad ownaju zato jer znaju kada iskoristit neki spell a ne kado muva bez glave zabit se u zid.
k... to je bil argument za ''escape'' spellove...
kaj je sa metamorfozisom ? :P nerf nerf !
E s tim se slazem. Barem neka se hp poveca za 50% trenutnog hp ili tak nes.= Citat =:
Izvorno postao B4j4
EDIT: hebote shadowfury je sada istant cast -.-
jesi ti puko ?= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
pa nova vezija ti je metamorfozisa...
600 % armora, hila te na full hp, traje 45 sekundi, 40 % dmga, 50 % manji snare i stunovi
QQ narf narf
I ja opet ponavljam neka se hp poveća za 50% od trenutnog (npr. imas 1k/6k i umjesto da digne na full hp da ti digne 1.5k ili za npr 100% pa ce biti 2k hp)
ma sta stalno prigovarate igrate sve neke lockove i roge, a ja vodonosa obicni pa ne prigovaram, kad sam neki dan s svojim lockom s heroic i crafted girom isa gruula i maggya s t6 giranim ljudima i bia stalno u top 3, bila 2 t6 locka zato..., ono stvarno sam se zapita zasto igrat maga...
šta će demon form imat 1k hpa samo??
Primjeti podebljane djelove:= Citat =:
Izvorno postao Beaster
to je bilo primjera radi :)= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
pa ovo je jos bolje.. zahila te na full.. a ne za 50 % :S= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
pa govori kako da se to izbalansira jer vako ga ni roga nece moci ubiti
Baja jesi ti malo smušen. Prvo govoris da se nerfa pa onda govorid da je ovo dobro?
jesi ti smusen ?= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
ja ti sam velim da je ovak bolje ( za warlocke ).... za ostale kak god okrenes nije dobro... reci kaj oces al metamorfozis je OP
Baja ajde malo citaj postove. Ako ne znas citati izmedu redaka ja cu ti pojasniti:
JA ISTO MISLIM DA BI SE METAFORSIS TREBAO NERFAT
Ako imas jos argumenata na ovo onda ja /leave Worl of warcraft
>.<= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
kk....
meh odo se dalje borit sa trojancima....
prokleta gamad...
Pa u biti, možda i nije neki OP, s obzirom da je to 51-point talent u demonology, a full-spec demonology lockovi i nisu bog zna koliko jaki u PvP-u trenutno. Kad si vidio nekog locka s 2000+ ratingom a da je full demonology?
to je istina.... gimpan mu je atk power.. al ipak... neko te spusti na 2 % i ti bum.. full heal, armor, + dmg n stuff...= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
al ocekujemo puno haunt + sl specova cini mi se...
pa zapravo jesam...= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51