Što nitko ne igra AP chogatha? o.o nom nom dobije extra novi lvl sa AP buildom :P
Baš čitam ove postove i sada mi nedostaje fidle :/ Se išta promjenilo sa fidlom u zadnjih par patcheva?
Printable View
Što nitko ne igra AP chogatha? o.o nom nom dobije extra novi lvl sa AP buildom :P
Baš čitam ove postove i sada mi nedostaje fidle :/ Se išta promjenilo sa fidlom u zadnjih par patcheva?
Nah, ljepše je otići na 5k HP-a= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Jao kako mi je mogla ova tema pobječi.
Pa LOL-u sam se posvetio cjelo ljeto i tek sad vidim ovaj topic.
Ajde vidim da vas je puno tu igrača pa me dodajte na Colossus101
Colossus101=noob
Haha šalim se, nego ja i colossus skupljamo ljude koji bi htjeli onako rekreativno preko vikenda odigrat nekoliko partija lol-a. Lvl da bude 15 pa na više. Javite se tu ili na pp
koji server ? ja sam na europe, nasao Colossus101 al je level 1 :D= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Ja i Unkn0wN ti igramo na North America
Zapravo vecina Hrvata igra na North America, vise se brinu o Americkom serveru i bolja je konkurencija. Jedini je problem sto za vrijeme patchanja oni patchaju po nasem vremenu poslije podne(u Americi je tada nekih 5 ujutro)
ma ja se ne bi sada premjestao.. kad su njubici kalhant, kopriklaan i jos hrpa sa kojima odigram tu i tamo na eu :D= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Ma imat ćeš sa AP buildom oko 3.5k+ ali ćeš biti efikasniji (po meni barem). Ja sam igrao na USA serverima dok nisam probao EU. Ipak se osjeti latencija previše nakon što obje verzije probaš.= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Meni je baš comfy na EU.
KAD ČE VIŠE TAJ PEČ. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png
28 killova sam imao sa Kogom upravo, radio sam 180 normalnog dmga plus 11% žrtvinog hp-a, attack speed je bio 2.5 i svjetlio sam od svih buffova i elixira, bilo je awesome :D
odlično, kako si to postigao ? :D build= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Zašto ne postigneš tako nešto dok igraš samnom? :)
Build mi je sličan preporučenom uz par varijacija, ovaj put su imali nunua i ryzea pa mi je BV bio dosta koristan, makar nakratko.Prvo idem sa čizmama koje onda u berseker greavse pretvorim, nakon toga ide Phage za health i povremeno usporavanje, treći mi je bio BV ovaj put ali inače ide Malady umjesto njega.Zadnjih par puta uzmimam i Zeal>PD i pokazao se jako korsitan.Ovdje mjesnjam ovisno o neprijateljima, ako imaju više HP-a onda idem na bloodrazor ako ne onda idem na Bloodthirstera.Ako imam love onda uzmem i LW radi ekstra attack speeda.Kog inače nije pretjerano opasan na početku jer je spor i ne radi tako velik dmg, ali nakon 7-8 lvla ako imam bar prva tri itema mogu solirati većinu stvari, čak i ako poginem njih ću isto ubiti :)
A sinoć smo imali igrača manje jer nam je Pantheon otišao nakon 9-og lvla, osim njega imali smo Teema, Nunua i Katarinu.Protivnici su imali Nunua, Ryzea, Xin Zhaa, Garena i Tristanu.
Zakaj svi forsaju te Berserker's Greavese, to su najgori čižmaki. :(
Radi 25% attack speeda, ne znam više navika, ako imam problema sa disableima uzmem si Mercury threadse i to je to
Bolje ti je uzeti onda Swiftse, movement speed +3 ti je korisniji od tih 25% AS, koji možeš i drugdje dobiti... (Naravno, ili Mercs, ovisno o protivničkom timu.)
Ukratko: Swifts/Mercs.
Week 15 (this week): Annie, Blitzcrank, Heimerdinger, Jax, Sivir, Soraka, Teemo, Shen, Garen, Swain
Hell yeahz :D
Yeah Swain i Annie o al če biti snare/stun kombinacija
Novi skin za Fiddlesticksa:
:pray: :pray: :pray:
Krasno, oba main champa (Teemo i Shen) su mi f2p ovaj tjedan. Samo da ne budu stalno zauzeti. :(
Samo Teema nemoj DPS raditi, hibridić je divan. <3= Citat =:
Izvorno postao The Fury
:D haha= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Opet OP hero, samo da ljudi sto vise trose RP-ove, a onda nerf. LoL
EDIT: Jel ona nova mapa dolazi na noc vjestica??
Moja reakcija na OP heroja:= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Na mapi se vide bundeve tako da je vjerojatno ''nova'' mapa. Drugačiji dizajn jel de.
Btw, Lux ima zakon Ulti
http://www.freewebs.com/tuckergamer/firin%20lazer.png
IMMA CHARGIN MAH LAZER FOR DEMACIAAAA!!!
Te bundeve su dodatak već postojećoj mapi. Mislim da je nešto slično bilo i za Božić.
Patch notes: http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... hp?t=54411
Umjesto Teemo buffa, dobili smo Teemo nerf maskiran kao kvazi-buff. Yay.
A baš sam kupio teema:(
Oh well, nadam se da će ga fixati kasnije.
tak mu i treba :D= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
sto cekaju s twichem jos :D
Izgleda da ipak nije nerf. Zbunjujuće je na prvi pogled, ali malo sam proučio i vidim kamo idu s tim promjenama. Možda i uspije.