(20 base + 48 ES bonus) x 1.10 Morale + 20 armor + 12 focus + 5 weapon + 15 weapon + 15 focus = 141 energy. Simple.
Ali naravno, ja mogu i bolje od toga. Ja mogu do 155, šta sad kažeš na to? 8)
Printable View
(20 base + 48 ES bonus) x 1.10 Morale + 20 armor + 12 focus + 5 weapon + 15 weapon + 15 focus = 141 energy. Simple.
Ali naravno, ja mogu i bolje od toga. Ja mogu do 155, šta sad kažeš na to? 8)
Bring it on
Samo dodam +10en i +1ES bonus od shrinea :D
sad se vidi da ste vi zaludjeniji od mene s GWom...covjece, a ja misliod a se ne moze vegetirat uz GW... :o= Citat =:
Izvorno postao The Boz
ovako, skuzio sam mozda 10% kaj si reko, i to su slova...
sam mi neke nije jasno... kolko sam vidio na ovom forumu ima vise pristasa GW-a nego WoW-a... i zake onda WoW IMA podforum a GW NEMA... pa de ljudi bunite se!!!!!! trazite svoj podforum...
JESAM!= Citat =:
Izvorno postao S4MUR41
GLASAJTESZASGW PODFORUM NA LINK
= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
Igram GW vise nego sto ti godina imas i ti mi govoris da mogu micat interface :D LOL...
BTW mozda nije photoshof treba vidjet kakvih to novih itema ima u Factionu...ali ipak mislim da je PS
Možete li mi preporučiti neki hrvatski guild koji prima njubove(mene) :) ?
iskreno nemam balge ^^ moj guild je dosta zahtjevan... grrr= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
probaj s ExJu ako uopce postoji...pitaj Gaasa
XYU a ne ExJu..to ej drugi guild= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
Mi nismo hrvatski guild nego balkanci ali vecina hrvata i bosanaca nes sitno slovenaca srba..
ako oces Kontaktiraju Luda MAra IGN...pa akos i dosta aktivan mozda udjes ;)
ok, hvala na odgovorima...
BTW: koja je preofesija najbolja u kombinaciji sa Asassionom?
probaj mesmera, mislim da je dobar u kombinacij sa Asassinom= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
A kakav je Assassin u kombinaciji sa Monkom ili Ritualistom?
Assassin kao primary? Predlazem /Mo ili /W. Warriorov Wild je jako dobar, a monkov Vicariously je prelud na Assassinu. Premda mogu predvidjet da ce A/Mo postat novi Whammo :)
ma za početak ću stavit A/Mo, pa ću vidjeti kako funkcionira....= Citat =:
Izvorno postao The Boz
nebih htio offat,namjeravam nabaviti igru i zanima me dali se nakon izvjesnog vremena korištenja igre mora nadoplatiti kao u eve online ili ti je cijela igra free i igraš koliko god hoćeš?
ako je ta igra za plaćanje zanima me za wow dali se isto plaća nekih 30 dana igranja pa kad prođe 30 dana opet tako i koja je bolja igra od te dvije jer namjeravam nabavit jednu od te dvije igre pa me zanima koja je bolja i koja se plaća za igranje dodatno.pozz
WoW ti se nakon svakih mjesec dana mora plaćat NEZNAM KOLIKO .......a guild wars kupiš i nemoraš više nikako plaćat......= Citat =:
Izvorno postao Trima-gamer
SVAKO ĆE TI REĆ DRUGAĆIJE KOJA MU JE BOLJA OD TE DVIJE....
Moja preporuka Guild Wars FActions....jeftinije i meni ODLIČNA igre....bolja nego WOW
NA TEBI JE DA ODLUČIŠ
GW kupiš, i to je to što se tiče troškova.
WoW kupiš, igraš mjesec dana, i onda daješ 100 kuna mjesečno.
Expansioni nisu uračunati.
GW i WoW su malo drukčiji jedan od drugoga. Ako ti se neda farmat mjesec dana za sljedeći tier kako bi mogo normalno igrat tjedan dana i onda opet mjesec dana farmat, nemoj igrat WoW.
GW- moras imati original, jel dobijes posean key koji se ne moze nikako probiti, vjeruj, i kada kupis origg za cca 250 kn igras kolko os'= Citat =:
a za wow ne pitaj, ot ne znam
okey kupujem guild wars
samo zato što mi se neda svaki mjesec davat 100 kn za trial.
a i guild je bolji i ovak i onak:wink:
naravno ^^= Citat =:
mrak, vidimo se on line ^^"
Jel se zoveš v4MP1r3 v4MP1ru
rofl, probao odma na pocetku al ima ju ono praivlo,
*ime mora imati 2 rijeci
*nema brojeva
*velicina slova se ne moze podesiti a ime ide onda ovako
Vampire Vampire
tj
Stipe Mesic
dakle, nista od velikih slova u sredini ili an kraju rijeci...praivla pravila...
a zovem se Adam Skull ;P
Jedan moj lik tj likica se zvala Seve Rina :rotfl:
Znam da je bio u planu onaj neki PCP guild, pa me zanima da li to postoji ili ne, ako ne, mogli bi se organizirati i napraviti nešto takvo....
od PCP guilda nece biti nista dok ne dobijemo GW Podforum, jer je to stvarno sramota, da radimo PCP guild u njihovo ime a nisu nam ni dali podforum... :-x
:pray: :killyou:= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
jos malo pa ce bit slogan Smrt PCPlay-u :twisted: :roll:
svemu tome imam samo za reci :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Gaas
ma kazem vam ja, necemo mi dobiti GW podforum dok se oni ne navuku na GW, zato, ko ce kupiti CD za wikinga a ko za iggacha? ja cu mu to podvaliti pod bor il ce mu to zeko donjeti u kosarici za uskrs, u 7. mj
ja cu mu dat ukradeni drugi i ne zasluzuje :-x