Više igrača igra kao Liga..a ne Empire.
Printable View
Više igrača igra kao Liga..a ne Empire.
Ja sam neodlučan, ići ću tamo di bude više ljudi.
Ja mislio igrat za Empire, ali ću isto tamo di bude više kompe.
allods je majka, igrao sam malo closed betu, al mi se neda levelovat, tak da čekam open betu pa ću početi, al ne znam još s kojom klasom :)
Koji uheb, ja igram sa Ligom, a ne Empajrsima xD
@Cherry <3
da ali vise ekipe ima sa balkana na strani od imperije tak da brijem da ce vecina nas bit na strani od imperije.. Di svi tu i mali mujo ;)
za sad sam Scout, lvl 7,Liga =) azzello :D
for the liga xD
evo ako jos netko vjeruje onima koji govore da se nece brisati charovi:
= Citat =:
All shards: ISA, ARO and AIRIN will shut down until the launch of the Open Beta Test which begins on Tuesday the 16th of February.
All characters from the Closed Beta Test will be deleted after the closure of the Closed Beta Test. From then on however, players can create characters with the comfort of knowing that they will carry on from the Open Beta Test into the official launch of Allods Online!
I tamo si uzeti keyevi, ima li netko key viška ili zna gdje ih ima još? :(
nevrijedi ti sad nabavljat key,sad sam procitao na facebooku da se closed beta zatvara sutra. tako da ce biti 4 dana bez allodsa =)
Baš ste se zeznili vi koji ste uzeli ligu pogledajte kolko se mi emparjevci zabavljamo:
Pošto closed beta ubiti završava danas mogli bi se svi ljepo nač i "proslavit" dobro ne svi nego samo oni koji igraju empire.
Da Mentol. :(
Ne bi te od sramote ubio.
Šta bi to trebalo značit ?
Eh bas sam zelio probati taj allods i vidim da je cb zavrsila...al ajde vidimo se u ob ;)
Ima dosta više Imperije, fali ljudi u Ligi.
Trebali bi se mi iz Lige konektovati pa napraviti neki gild. Davajte xfire!
LoooooooooL
Gild..
LoooooooooL
wut :?
Da trebaš bolji nick, ovako te nitko neće ozbiljno shvaćati. :)= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ako lika koji ima nick Majmuncina mogu ozbiljno shvačat onda mogu i mene.
yetta yetta yetta
Mrzim kad su frakcije i moram se odlučiti na kojoj strani ću igrati,
proklete bile!
Join the Empire we have cookies and the biggest guild in the game. And we kan spik inglish bičez !!1!
For madr Raša, ehhh!?
Indeed.
7 ljudi na strani Empirea, bezspolac Cherry nemoj bit party pooper, idemo na Empire :P
Mystery In Space, Empe Tri, Xero... svi su za Empire :)
Nemoj imperiju, oni imaju muziku iz crtiča u zlom orkovskom gradu.
Muzika iz crtića :evil:
Muahahahahahahahahahaha
Ne ozbiljno, u imperiji se rodiš u glavnom gradu koji je ogroman i teško češ se snač u njemu (čak i ako si hardcore MMO-aš, kao što i jesi). Kako Arby kaže, u Lizi preko cvjetnih livada ^^.
Ti želiš reć da Cherry nije dovoljno harkor za Empire ?
Da. :D= Citat =:
Izvorno postao Xero
Jedino dobro u imperiji is teh l00ks 0f teh races.
Right, hardcore. Samo ćete pokupiti klince koji žele biti na "zloj i kul" strani.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Radije biram žene na drugoj strani.