Eh nikad se nezna, mozda netko zna parkour :)
Printable View
Eh nikad se nezna, mozda netko zna parkour :)
zadnji moj pokušaj parkoura je završio rako da sam bljuvo ko konj... duga priča, treba pazit šta se jede prije toga...
i da poželjan je skill o padanju, dakle ako ste igrali rukomet il bilo šta radili što uključuje padanje i znate nešto o tome... to će vam bit najvažnije :)
U mojem zadnjem pokusaju sam slomio prst :/= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
To moraš imat muda da probaš i ak uspiješ svaka čast :friends:
Šta ako uspiješ? Skočit sa zvonika?
parkour baš i nije skakanje sa zvonika... tj. neznam jel iko ikad u RL skočio sa zvonika nekog u sjeno i osto živ... katkad i altair fejla u tom xD
Ja sam zadnji put skako sa špage na tjelesnom i ruku sam si strgao.
Nove vijesti o Limited Edition verziji... smexy figure stiže u paketu, među ostalim. :)
Assassin's Creed 2 Limited Edition Contents Revealed
http://www.imagesforme.com/out.php/i...eziofigure.jpg= Citat =:
Titled theS“Black Edition”, the set will include a copy of the game’s soundtrack, a super snazzy Ezio action figure (above), three bonus in-game missions, behind-the-scenes interviews, a 64-page hardcover concept art book, have a holographic signature, and come wrapped in special black packaging (thus the name).
The Assassin’s Creed 2 Limited “Black” Edition is expected to ship alongside the regular retail version of the game and sell for around $80-90 bones US.
Bilo bi nice imati tu figuricu, ali nevjerujem da ce se isplatit dati duplo za Black Edition.
Black Edition 'ere I come!^^
Najs, volio bi se buditi uz tu figuricu! Ali držim se ja standardnih izdanja, nijedno special izdanje me baš nije interesiralo.
Ubisoft je potvrdio kako Assassin's Creed 2 u Europu stiže 20. studenog za PC, PS3 i Xbox 360. Collector's Editionu će koštati 69 funti (oko 80 eura).
IZVOR: HCL.hr
Ja već štedim za Collectors Edition, a i za ostale igre koje stižu u studenom, a ima ih^^...
Da bar Ezio izgledao kao ta figurica,mnogo je bolji izgled i stil.
Šta je stvarno potrebno govorit kako ću odma prve subote nakon izlaska igre trčat u algoritam po limited edition?
načekat ćeš se,prijatelju, dok to dođe u algoritam, empire: total war-u je trebalo 2 tjedna
Nije meni problem čekat dok god ga ne počnu odgađat... Btw. tek se sad sjetio da baš u to vrijeme izlazi L4D 2. FFFFUUUU....= Citat =:
Izvorno postao noobina
ma kaki l4d 2... ovo će se igrat :))
ja sam mislio kupit jednom kad sva tri izađu, sve tri origigi, al ovo definitivno kupujem CE, pošto imam pun qrc para od krizme i nemam ih na šta trošit xD
meni bi sada dobro dosla "jedna krizma"... :)= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ma ja sam vrlo štedljiv i čuvam pare ko banka(oke ovo je loša usporedba..)
a od krizme imam tolko love da ju izbrojat nemog xD opet mi se teško rastat od nje, škrt sam dat 90kn za 30 dana WARa :(
L4D2 će uz ovo proći neprimjećen. Enivejz, prema viđenom gameplay materijalu, ovo zasad izgleda apsolutno fenomenalno, tako da jedva čekam. To što se igra odvija u dobu koje ja apsolutno obožavam je jedan veliki plus, i definitivno ovu igru stavlja na vrh najočekivanijih igara(barem meni).
pa ofc... kakav će sad l4d proč zapažen pored nečeg kao assassins creed :D
Jednostavno, L4D će rulat, ne u mojim očima, ali u očima mnogih zagriženih Valve fanboyeva.
pa jbg, kad niš drugo neigraš neg valve igre kak im nebi rulo... osim toga u mp je čak zabavan al sp je ono tuga i jad, zato nikad ne uspoređujem sp igre(AC, witcher) sa mp igrama(tf2, WAR, dota..)
slažem se iako je meni l4d bezveze i totalno nezabavan puno vise ima Valve fanboyeva nego AC fanboyeva.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Ekipa sa GameTrailersa analizira onaj predobri trailer:
Assassin's Creed II GT Pop-Block: Venice
Evo konačno i direktna usporedba dizajna likova. Uvijek sam se pitao zašto imaju pomalo smiješan dizajn pojasa, gotovo kao steznik.
Btw, primjećujete li da Ezio na svojoj desnoj ruci imao sečivo, ali nema i mehanizam potreban za aktivaciju? Ili to ili je skriven u rukavu.
http://www.imagesforme.com/out.php/i...AltairEzio.jpg
Altair ima više oružja, hladnih oružja, nego Ezio, no Ezio je bolji u Hand to Hand borbi. Kao da daju Eziu sve što nisu dali Altairu.
Jel' borba prsa o prsa, blago rečeno, "saka" u prvom dielu. I Altair je viši od Ezia.
Bilo bi super da nam daju da odaberemo s kojim likusom cemo igrat :)
Ja baš obrnuto mislim budući da će Ezio moći kupovati dodatne stvari i uzimati oružja od neprijatelja dok Altair barata samo onim što ima na sebi. Ali inače dizajn i koncept Altaira je bolji; ono, on je više kao nekakva sila prirode (uleti, ubije i izađe) dok mi Ezio smrdi na to da će Ubisoft iskoristiti klišej gaminga i dati mu povijest samo kako bi bio neki jeftini anti-heroj (već pretpostavljam da će se pre*eravati kroz igru sa nekakvim sarkastičnim komentarima ili što već... /sigh).