Kak si ruku slomio? Kud baš desnu :(
PS: Oni Radamenti (kak se već zovu, dižu skeletone) su me jebali u mozak :D Imuni su na Magiju :cry:
Printable View
Kak si ruku slomio? Kud baš desnu :(
PS: Oni Radamenti (kak se već zovu, dižu skeletone) su me jebali u mozak :D Imuni su na Magiju :cry:
ja sam sad lvl 23 assasin
imam v1.10 d2 lod
jel se mogu spojit na vas hamachi server ?
bart , moze i meni vasa mreza :) 52 lvl frenzy barb , i jedno pitanje.
Lega i ja igramo preko hama, nekad ide sve super nekad lagga ko nenormalno. Dok igramo pricamo preko skype (neda mi se objasnjavat mu ventrilo) i cak veza na skajpu se prekida. Oboje smo na tcomu 2 mbit.NIsta ne skidamo niti uploadamo, ugasimo cak i msn. Ima li tko kakvih iskustava s tim?
ps. znam da je krivi forum za ovakvo pitanje , al sam konto da se nekome vec mozda prije dogodilo.
Mi smo v1.12a!
Pitajte korisnika Karlo_from_Bjelovar da li vas prihvača u party :D
-> memberlist.php?mode=viewprofile&u=3118
košarka. podmetnuli su mi koljeno dok sam bio u fullspeedu= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja bio slomio obadvije kosti u lijevoj ruci i nakon 3 dana razvaljivo u COD 4 multiju.= Citat =:
Izvorno postao Gwin
= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Strava, znam kak je to -> 2x ruka, 2x po jedan prst :D
Zeznuto, pogotovo rehabilitacija... dok je ruka u gipsu, možeš sve, kad je izvade, onda je pre slaba za ikaj :D
Bartuc,na koji ip da se spojim
eto, ja i bartuc zabili mefista i rijesili prvi quest u 4. actu... :D
sad smo 25. lvl...
ja radim do 18 sati ,i imam lvl 23 assasin-a pa bi htio s vama igrat,de recite postavke hamachija
jel zna netko koliko su bolji dropovi na p8?
Nisu bolji neg veci, vise ih je ...
Time se i povecava donekle sansa da ce item bit dobar ...
Imas na diabloIII.forums neki topic u kojem je lik potpuno iznio mehaniku dropanja ovisno o players komandi i magic findingu.
Tako npr. pise da se Andariel isplati runnat na players 6 a Mephista na player 3 jer iznad toga je pretesko a dropovi nisu previse bolji
Takodjer magic find ti ne treba veci od 200% (250 max)
dogovorili smo se da ne primamo vise clanova, osim ako nije neki stariji forumas, tipa flander...= Citat =:
Izvorno postao slayervedran
sorry...
kad se igra :(
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
evo sad idem na Mephista za koji cca sat vremena, idem prvo napravit neku pauzu, znaći ok 18:00 počnem opet igrat, tako da ako budete večeras igrali lako se pridružim, samo kaj sam 30 lvl valda to nije problem
eto, sad nas je cetvero... (sikmano je jednom igro s nama, prvi puta, a flander se prvi predbiljezio i revno dizao lika)
tako da ne primamo vise clanova... ;)
.
Tak je!
Karlo -> 25. level Sorcica
Bartuc -> 25. level Nekro
Flander -> cca 30. level Amazonka
Sickmanno -> krenuo danas, sutra nas stigne :D Vjerojatno Druid!
bart ,aj molim te ak nadete sta pametno za barb ili paladina javite mi , ak vama treba sta mi vam sacuvamo kad nademo. trenutno smo lvl 57-60
Imam onaj mač za Barbara, negdje je SS na prethodnim stranicama ove teme! Ali to morti Karlo uzme!?
mac je stvarno prelud , al kad ti ja nemam jos nist ponuditi za njega jos ,ak ti nadem sta dobro mogu ti sacuvat ak oces...
Ma joj, ja to tak i onak nemrem koristiti, a para imam da ne znam kud s njima!?
Ako Karlo ne želi taj item, dam ti ga!
http://img140.imageshack.us/img140/7...vywokw3.th.jpg
u slucaju da sam zeznuo linkanje evo i ovak
http://img140.imageshack.us/my.php?image=rivywokw3.jpg
prejaka slika s jednog legalnog foruma..
ps. bart kad se cujes s njim pitaj ga pa ak mu ne treba ja cu ti ga "cuvat" :)
i jel mi mos da vas hama net , barem na pp da se joinam kad trebamo mjenjat stvari i slicno.
To je slikano kod mene :shock:
:rotfl:
jedina razlika te sobe i moje je sto u ovoj ima svjetla... :)
Kod mene je druga stvar. Meni nije tako mali ekran :rotfl:
Oj, Karlo ga ne zeli, kreiraj Hamači server i daj mi podatke za login, pa Hostaj igru tak da ti bacim taj mačić :D= Citat =:
Izvorno postao pr1mus
Valjda bumo se nekak ulovili da to obavimo :D
net je borna123123 pass je 123 posalji mi msg na hamach kad budes mogao ( svi koji zele mogu se skopcat na nas net)
vratim se s mora i vidim da se igra na veliko u mp, ima negdje mjesta za lvl 18 necra?? :)
ste skuzili da je jedna ona metalna kutija u gornjem kutu plava a druga crvena...
da je okrenuo naopacke, dobio bi prvo crvenu (HP), a drugu plavu (mana)... :D
ste skontali da je ono lijevo gore kanister s vodom :) tak da se nemoras uopce dizat dok igras d3 :) korisno hehe
@igor - joinaj se u hamachi netove iz ovog threada uvijek ima netko online.