Ma zasto? Bas je zabavno, onak sve "nerealno", nista vise i nista manje od prijasnjih red alert naslova...ja sam se bas onak "glupo" zgustao na igri :D Barem nije ko ono smece generals :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Printable View
Ma zasto? Bas je zabavno, onak sve "nerealno", nista vise i nista manje od prijasnjih red alert naslova...ja sam se bas onak "glupo" zgustao na igri :D Barem nije ko ono smece generals :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Najbolja igra koju sam ikada igrao... brijem da je fallout 2. Makar je morrowind isto vrh vrhova.
= Citat =:
Izvorno postao Jerman
:|= Citat =:
Imamo već temu o najboljoj igri,pa sam ja odlučio otvoriti ovu o igrama koje ste igrali,a koje smatrate najgorima,najdosadnijima i najlošijima.
Mislim da je meni Spiderman 2 (PC verzija) i slična sranja koja sam kupio samo zbog likova koji se u njima pojavljuju (ali to je bilo pred 2-3 godine,sad sam dovoljno pametan pa pogledam ocijene koje igre dobiju u recenzijama).
Ali mislim da sam dobro prošao s obzirom kako postoje igre puno gore od Spidermana 2,HP-a i sličnog.
Fulo si temu malo Jerman
Hmmm , necu zadirati u stare igre, a od novijih cu reci, Legendary i Dead Space! Molim vas ne pitajte me zasto dead space, jednostavno mislim da je igra plagijat i nista drugo...
Najgora novija igra sto sam probao jest Lord of the rings conquest.Uzasna je, i losija je od sva prva 3 nastavka ove triologije.
Deadly Dozen, davno sam to igrao, to je takav shit e.... :pray: :pray: :pray:
Plagijat čega? Nekog drugog svemirskog horror survivala? lol= Citat =:
Izvorno postao Bara
conquest nije nastavak nicega :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao kale
to je nova igra
Od malo novijih: Harry Potter - Order of the Pheonix, Shellshock 2 i LOKI.
Breath Of Fire:Dragon Quarter na PS2....e tko to uspkihe preci,ima lijevi bubreg od mene.Sta bi samo radio onim programerima,niko mi ne moze vratiti stetu od trauma koje sam dozivljavao igrajuci je.
Red Alert 3, uf ali je mrzim.
Stronghold 2.Kao fan prvog djela to je meni bilo šamar. :thumbs1:
Nabavi si onaj najnoviji stand alone HOMM 5, meni je on negdi sa trojikom u ranku, super je, ostali prijašnji HOMM5 su jadni...= Citat =:
Izvorno postao svengerencir
Možda pokupim ban ili batine zbog ovog... Ali jednostavno glasno i jasno
Warcraft 3
Užas od igre. Nakon 17 sekundi mi se zgadi i počnem mrzit sve
Warcraft 2 je po meni puno bolji... makar ne kažem da mi je Warcraft 3 loš, ali nije to to.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Meni samo nije jasno zašto to W3 nepodnošenje, budući da je to RTS sa jednom od najboljihSkampanja ikada što se tiče žanra, a uz to ima i *ebeno kompetitivan MP (DotA na stranu, pričam o pravom multiplayeru) te su te dvije odlike označile Warcraft 3 kao jedan od važnijih naslova u novijoj RTS povijesti... da ne spominjem kako je više-manje vlastoručno udario konkretne temelje za budućnost franšize (znate, prije nego li je Lore analno silovan u MMO produžetku, dok je taj isti Lore još razvaljivao).
Win na sve strane, jedino ako ti subjektivno ne leži.
Ne znam... Kad vidim onog lika kako s čekičom od 50 kila trči ko da drži perce i da je veći od zgrade... Ogadi mi se jednostavno
W2 mi je puno bolji kako kaže već kolega gore
EDIT:
I svaki put kada dugo ne gledam igru, pokušam ju na silu zavolit kad je vidim u razmaku od par mjeseci i jednostavno ne ide, još mi je i gora svaki put nanovo kad je vidim... Jednostavno ne ide :cry:
Nemoj me krivo shvatiti, volimSi Warcraft 3 ali je meni Warcraft 2 bolji... baš kao što mi je Red Alert 1 bolji od 2. i 3. dijela.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Btw, sjetio sam se još jedne od najgorih igara koje sam igrao... Iron Man.
evil genius
nidje veze nemogu shvatit igru
Evil Genious mi je genijalna igra :pray:= Citat =:
Izvorno postao majstoro2
... a well, možda sam to samo ja :)
nisi, ne brini
Evil Genious je fenomenalna igra, samo je treba skužiti!
Inače, najgora igra koju sam igrao je .... hmmm.... nemogu se sjetiti, ali evo ovako iz prve ruke bih rekao Worms Mayham!
Ma nije toliko loša, ali je ubila čar igre prelaskom u 3D!
Evil Genius, je carska igra :pray:
Najgora igra koju sam igrao ........................??
Definitivno, na PS2, Trapt.
To je bila legendarna igra,meni predobra!= Citat =:
Izvorno postao majstoro2
hogs of war
aj nadji jadniju igru :?
Stvarno se nadam da se šališ da je Hogs of War loš :(= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
http://i40.tinypic.com/263x1l1.jpg
Subway Simulator: World of Subways - U7 Berlin
Izbjegavati u luku toliko širokom da izgleda kao pravocrtna linija.
Ovo ne trebam ni zaigrati da bih znao da ništa ne valja. :D
Koliko igra slična Train Simulatoru može bit loša?
Općenito: Superman neki na Nintendu 64
PC: Iron man (ona igra po filmu napravljenja -.-)