E to fakat nebi bilo ok, pa već su počeli sa tim debillukom u zadnje vrijeme sa itemima i na serverima.
Printable View
E to fakat nebi bilo ok, pa već su počeli sa tim debillukom u zadnje vrijeme sa itemima i na serverima.
ja vise ne mogu svoj steam instalirat =S nemam mnogo igara ali ono sto imam bi volio odigrati opet kao i ovaj TF 2
zna li netko sto znaci error 1324,gledao sam googleu i ne mogu nikako naci odgovor na svoj problem a winse mi se ne da ponovo instalirat
Markec mi danas giftao dosta stvari <3
i ja sam igro s vama :D
sako sam kurceve, nije me bas islo jutros :(
otključao danas dosta stvari :D
najjača mi ona igra kad se samo sa melee mažeš, predobro ^^
Imaš u nekom temp folderu dile koji trebaš zbrisati, ne mogu se sad sjetit koji di i kako, daj točno ime errora.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
erorr 1324 - tocno taj,ali sam ga rjesio i ide ovako
mora se rucno instalirat i to naredbom u win start
msiexec /a "lokacija steaminstallera"/Steaminstall/
tako sam bar ja rjesio jer mi je izbacivalo da je nedozvoljeno slovo u destination folderu...uglavnom rjeseno i cekam da se instalira FT 2,10gb ima uf...
Kroati kad igra protiv mene i pinga nema srece ni sa timom ni sa kompom :D. Al sam te nožom sasjeko.
Onaj zadnji je bio taman za headshot da ti opalim.
I onda mi se sruse driveri. :(
Tko sve igra TF2?
Idem ja isprobati.
ja
Koliko teži ta igra?
Već mi je dosta dugo na 0% pa ono.
Mislim da su spominjali dvoznamenkasti broj gigabajta.
9 giga tako nešta.
U bokte, toliko nisam očekivao.
Jebo ja taj Steam, skida mi igru 30 kbps. Mogo sam ga nabavit na drugi način :(
Ako ti sporo skida, stavi lokaciju na japan, kinu ili neko područje gdje nema mnogo ljudi koji skidaju.
U Japanu nema puno ljudi koji to skidaju? :?
Tsunami ovo ono...
Uradi, vidit češ, ionak sad nemaju struje i to! :p= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Nemojte ih zezat, još su uvijek malo potreseni
Pomagajte,imam problem...skinuo sam ga sa steam-a,udjem u igricu i kada stisnem start playing pise:No servers available for this time...
a kad stisnem browse servers pise:Steam Beta must be running to make us find servers... :(
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
A šta, ovo cudo je 10 giga teško ?
9 i nešto.
Al evo ja promijenio lokaciju u Frankfurt i skida 450 kbps, saće bit gotovo.
Ma nije to je neki bug valjda.
Meni je pisalo 9 gb i skidalo ga pri brzini 800 Kbps, a protok mi 1,5 Mbps. Kada sam ga skinuo pisalo mi je da je skinuto 5 gb i da je to 100%. Medjutim nece da pokrene igru. Kada sam krenuo da obrisem, pise da je igra velika 800 megabajta. I is confus.
Igra je oko 6gb, pise 10 u pocetku. Ja sam skinuo steam, imao acc od prije, stavio dl, skidalo 450+ cijelo vrijeme i uredno radi. Nisam nista drkao servere i brisao fileove, nadam se da ce i vama proradit.
Ako vam ne radi, ili mislite da nije sve skinuto: Otvorite Library -> desni klik na igru -> Properties -> Local Files -> Verify integrity of game cache.
Ako što fali ili ima grešku, nakon provjere biti će automatski popravljeno, odnosno ponovno downloadano.
šta se nemogu itemovi craftat ako nemaš premium ?