-
Re: The Lord of the Rings Online : Shadows of Angmar
Mislis, time card je 225kn, a sama igra 200kn? LINKSi kad smo vec kod time carda... pise na na netu da ih nemate. Malo mi je glupo nuditi neku igru koja se placa pretplatom, a ne nuditi pretplatnicke bonove za tu igru. Ulgavnom, kada bi mogli ocekivati time cardove?
-
http://www.fileplanet.com/180433/180000 ... -(European)
nakon ovoga igra sama skine book 12 ili ga sami skinite i to je to
= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
Mislis, time card je 225kn, a sama igra 200kn?
LINKSi kad smo vec kod time carda... pise na na netu da ih nemate. Malo mi je glupo nuditi neku igru koja se placa pretplatom, a ne nuditi pretplatnicke bonove za tu igru. Ulgavnom, kada bi mogli ocekivati time cardove?
Sto se tice time carda ne znam ja placam preko pay pala. Jel se to meni cini da si me zamijenio sa nekim iz crovortexa??
Pretpostavljam da zato sto sam napisao "kod nas u crovortexu" je doslo do zbrke. Pod "nas" mislio sam u HR :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Shocker
Pozdrav!
Ovako; sto se tice cijene lotroa ona je 225 kuna
kod nas u crovortexu. algoritmovih 400 kn je naprosto zalosno! btw ako imate visa,mastercard, ili visa electron, igru mozete nabaviti na
http://www.dvd.co.ukSza 16 eura sa postarinom iz UK iliti 115kn?
Zamolio bih te da napises sve, sto imas za napisati, u jednom postu, a ako nesto i zaboravis napisati, koristi opciju edit.
-
-
-
znači u algoritmu standardna verzija košta 400kn a u crovortexu košta 200...a u algoritmu je special edišn 525 kn a u crovortexu je 420kn....zbači da u crovortexu mogu dobiti special edišn za cjenu standardnog pakovanja....uff mislim da ču 100% prek ljeta počet sa LOTRO a možda čak i sa special edišn :pray: :D :D hvala ti za ovu informaciju , mislio sam da su cjene svagdje iste a ne da se toliko razlikuju...
-
ja mislim da ću umesto kupnje ove igre počastiti sebe sa Istorijom Srednje Zemlje u 12 Tomova... em da popunim kolekciju, em da se zabavim bolje nego uz igru... :D
-
Hmmmmm,evo skidam free trial verziju,pa da i ja isprobam to cudo,ali nesto mi je zapelo za oko:
= Citat =:
Buy now! For just $9,99,and play for just $9,99 a month!
Pa ovo je nenadjebiva ponuda,i ako mi se igra svidi,odmah kupujem!
-
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Hmmmmm,evo skidam free trial verziju,pa da i ja isprobam to cudo,ali nesto mi je zapelo za oko:
= Citat =:
Buy now! For just $9,99,and play for just $9,99 a month!
Pa ovo je nenadjebiva ponuda,i ako mi se igra svidi,odmah kupujem!
gdje to za 10 $ i jel treba kreditna? :(
-
U povodu godisnjice,imaju posebnu ponudu...pasmater...ma uzet ju ja to,iako ima jos 5h da mi se skine trial verzija...
@ranger
Kreditna ili debitna kartica ti je potrebna..
-
za nove korisnike je 10 dolara, a za nas stare i dalje 15... :-x
-
Iskreno, ja sam na trialu sada (14 dana, ne treba kartica ali dosta veliki download) i igra je zapravo jako dobra, premda čista suprotnosti od WAR kojeg čekam zbog svoje smirenosti koja je sve prisutna u LotRO-u.
Dwarf Champion rox.
-
ja sam isto odigro trial igra je sjajna, stvorena za rp.
-
eo da malo oživim temu
Nitko nije spomenio music u lotro (mislim na instrumente koje igrač svira :D)
evo par videa
http://www.xfire.com/video/3430/
pdT-MG2a ... re=related
i ovdje bend svira :)
f4QMtvk4 ... re=related
mislim da je to jedan odlican feature u igri :)
-
http://www.xfire.com/video/37b7/
:Pray: sav se naježio :D
kak stopalima lupaju onak u ritmu ^^
neznam kak su mogli tolko oblatit igru u reci pcplaya... ccc, baš mrze taj LotR ^^
-
Re: The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar
lol hobbit na lutnji xD
Inace igra mi izgleda vrlo privlacno....hmmmm *pocinje brojati pare*
-
+novac za time kartice : )
-
ma ajde moj stav je ako mos nesto igrati bespla igraj brate dok ti se ne bljuje od toga...ne bi ja placao to.....
-
Jel zna netko mozda neki Hrvatski community... ili mozda neki dobar inozemni...
-
http://www.offgamers.com/lotro/eu/cdkey ... =USD&tpl=2
sad to il WAR :S jab najrađe oboje al ko će to sve stič plačat/igrat
P.S. sa expanzijom mines of moria sveukupno košta nekih 280kn, manje od warhammera samog... doduše na tom offgamers je WAR nekih 250kn
-
-
Javi kakav ti je... ja sam ga svojevremeno probao i stvarno nisam našao zamjerke igri osim što ima malo kompliciran crafting sistem i što će nekima možda smetati PvE fokus.
-
Crafting sistem je i meni u pocetku bio kompliciran, dok mi lik iz kinshipa nije objasnio. Reci sto ti nije jasno, mozd ti mogu objasnit...
Btw el zna netko kolko kosta time card ako se kupuje digitalno, tj. preko codemastersa?
-
Samo kažem da je šok kad dođeš iz neke igre koja ima jednostavno crafting, kao recimo WoW. Nije onaj od LotRO toliko kompliciran meni osobno, posebno kad ga usporedim sa ovim iz recimo Vanguarda ili Ryzoma... to su žestoki crafting systemi.
-
Ah... wow... to je pojednostavljeno sam zat da bi se privukla sto veca masa :( ... ... valjd...
anywayz... LotRO rula, kupio bih ga da imam vise vremena i para...
-
Igra je FE-NO-ME-NA-LN-A :D
Najvjerojatnije uzimam full :)
-
Uzeo full i Tsumetai Ryujin uzima. Igra je stvarno odlicna. U HR smo kinshipu http://swim.forumh.net/forum.htm
Ljudi su odlicni :)
Svima preporucujem :bravo:
-
Ja sam sad uzea trial, igra odlicna, da bar ne igram wow pa da mogu lotro na miru igrat :(
-
erm, pa prekini igrati WoW, zar je to tako teško ^^
-
Tesko je, al moga bi uzet i ovo pa pomalo, nemos dva mmoa igrat posteno, presa bi odma vamo, al u wowu su ljudi i niko nece da igra lotro :(
nego na kojem serveru igrate ko igra ak igra ;) i koju mi klasu preporucate, nako najvise magovsku