oke jebaci, ko ide na vital remains 10.5.? :D
Printable View
oke jebaci, ko ide na vital remains 10.5.? :D
Nema šanse da im dam 120 kn za kartu.
Forever Underground, my ass :(
Makar bi bilo lijepo vidjeti Hour Of Penance, ali eto, nejdem sigurno.
ak jedan slipknot moze nabit 250 ili disturbed 160, jebo pas, 120 je malo za VR...
2005. je bilo 45 kn, u međuvremenu su izdali jedan prosječan album, i cijena im je za više od duplo skočila :wink:= Citat =:
Izvorno postao MTF*
A i čujem da uživo nisu ništa posebno, sa Slipknotom sam barem siguran da ću dobit vrhunski Live show.
kolko sam vidio po jutubu live su dobri...a corey sa slipknotom je uzas live, gubi glas...nadam se da se izvjezbo...
SVETOG MI ZLATNOG TELETA !!!
Wacken Rocks Croatia
25/26.07.09. Voz, Krk
Nakon dugih i mukotrpnih priprema i predorganizacije, napokon vam s ponosom možemo predstaviti prvi hrvatski heavy metal open air festival koji će se održati 25. i 26. srpnja u uvali Voz (općina Omišalj) na otoku Krku.
Također vam s ponosom predstavljamao i glavno ime ovog festa, jedno od najtraženijih imena za festivale ovo ljeto;
veliki HEAVEN & HELL predvođen Tony Iommyem i Ronnie James Diom zapaliti će otok Krk u nedjelju 26. srpnja.
Uz H&H predvodnici ovog festivala biti će CARCASS, LAMB OF GOD, DESTRUCTION, te GORGOROTH.
Također su potvrđeni ALESTORM i GRAVEWORM, a očekuje se potvrda još dva internacionalna benda (koji neće imati headlinerski status).
Svoju priliku dobiti će i četri hrvatska benda koji će biti naknadno objavljeni.
Svi bendovi imati će satnicu od minimalno 45 min. do sat vremena, a za headlinere očekujte pune satnice od 90 minuta.
Ovaj festival, što se vidi u imenu, organizira ICS Festival Service GmbH (organizator Wacken Open Air-a) u suradnji sa W:R Croatia. Datum, lokacija, kao i svi navedeni bendovi su potvrđeni i događaj će biti održan bez obzira na količinu prodanih ulaznica, a profesionalnu organizaciju vam garantira i samo ime ovoga festivala. Ovo je festival koji ima potencijal i tendenciju da raste, te da jednoga dana postane konkurencija orginalnom Wackenu, a sukladno tome će se tokom godina mijenjati concept i lokacija ovog festa.
Službena potvrda ovog događaja biti će u utorak 10. ožujka, a karte kreću u prodaju od 16. ožujka.
Cijena karata za pojedine dane
subota -25.07.09. /Carcass, Destruction, Lamb Of God/
nedjelja -26.07.09. /Heaven & Hell, Gorgoroth/
iznositi će 190,00 kn, dok će festivalska (vikend) ulaznica koštati 320,00 kn +20,00 kn za parking u kamp prostoru (kampiranje se ne naplaćuje)
cjenik naveden gore vrijediti će do 1. srpnja, od kada će se cijene iznositi 230,00 kn za jedan dan, te 380,00 kn za cijeli vikend (cijena parkinga ostaje 20,00 kn)
Kako vas mrzim :(
ako nema mayhema, ne idem :)
Ja bi se zadovoljio i Gorgorothom , kurve :(
Heaven & Hell, Carcass o.O
Vidimo se tam
Lokacija :( Makar je zakon da smo dobili tako nešto, ali mislim da neću ić.
Ah, kao što sam i mislio, ovo je vjerojatno patka. A možda će samo biti drugi datum http://www.cmar-net.org/forum/images...eusa_think.gif= Citat =:
Ništa od ovog festivala, barem ne na istom mjestu i u isto vrijeme kad je i Skaville festival koji je išao i prošle, a ide i ove godine i to 24. i 25.07.. Festival je prošle godine između ostalog financiran od općine Omišalj, a tako je i ove godine i mi smo jedini koji smo u njihovom kalendaru i proračunu, općina pojma nema o Wackenu na toj lokaciji, a oni raspolažu zemljom.
Fala na razumijevanju.
http://www.myspace.com/skavillefestival
Inače, drugi potvrđeni izvođač za Inmusic Metal stage je Anthrax. Super, bend koji nije izdao ništa vrijedno spomena već 20 godina. Još i nema Belladonne, nego im pjeva neka loša kopija Phil Anselma. Mislim da nije potrebno spominjat da ću ih sigurno pogledat :)
meni se sviđa novi pevač, više me podseća na hrapaviju verziju busha, nego na anselma.. i nove pesme što sam čuo su dobre, mislim da će album novi da bude do jaja.
a derrick green?= Citat =:
Izvorno postao LL21
imas ono pola godine za nagovorit starce.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
ako je istina ovo za heaven and hell, odma sada idem tamo.
daj morgy molim te apdejtaj i reci dal je istina ovo..ako treba preplivat cemo do krka :D
di si to procitao uopce ?
Evo ti pa čitaj:= Citat =:
Izvorno postao Norther
http://www.cmar-net.org/forum/viewtopic.php?t=47342
Kako ja brijem da je sve ovo patka, to je bolesno :)= Citat =:
Evo još malo infoa
Prije svega uopće se neću obazirati na provokacije i gluposti koje je napisala osoba pod imenom sidjo…
Potvrđena su i preostala dva benda VADER i WIZARD. Satnice će biti sutra objavljene.
Što se tiče domaćih bendova, svi rock/metal bendovi koji imaju demo uradak moći će se prijaviti na službenoj stranici festa. Na festivalu će nastupati bendovi koji dobiju najviše glasova od strane ljudi koji kupe ulaznice (na svakoj ulaznici biti će šifra koja se upisuje prilikom glasovanja na našoj webstranici). Za sada je u planu da nastupaju 4 naša benda s mogućnošću da se ta brojka poveća na 5 do 6 bendova ukoliko se pokaže veliki interes u smislu glasovanja.
Nažalost službena stranica (http://www.wrcroatia.com) će kasniti, odnosno bit će u pogonu od četvrtka ili najkasnije petka. No već sutra navečer ćete sve najvažnije informacije i objavu moći pročitati na http://www.wackenrocks.com/croatiaS(na njemačkom i engleskom samo)
Također sutra iza 17:00 sati ćete moći naći objavu na http://www.soundguardian.comSi http://www.muzika.hr
Ako netko misli da je Voz premali prostor za ovakav festival vara se, jer fest traje 2 dana i očekuje se dvije do tri tisuće posjetitelja po danu, a od toga se očekuje 50% do 80% ljudi u kamp prostoru za što ima i više nego dovoljno mjesta.
Što se tiče pozornica biti će samo jedan stage zbog čega će biti ovako malo bendova. Program će trajati od 16:00 do 1:30 odnosno do 00:00 u nedjelju (što će se promijeniti ukoliko se odlučimo na više od 4 demo benda).
Od centra Omišlja do festivalskog prostora (i natrag) biti će organizirani taxi kombiji koji će biti financirani većinski od naše strane, odnosno cijena prijevoza biti će vrlo simbolična.
Ako je patka bit ce krvi.Ako nije bit ce krvi na Vaderu kao u Osijeku 2006 :))
nadam se da nije patka. :(
[monolog]Isuse, znam da sam te mnogo psovao, al evo, ako bi samo mogao ovo ostvarit, obecajem da vise necu.Hvala.[/monolog]
vader je potvrđen za ovaj naš wacken :)= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
link please ? :)
čmarnet :D
sutra uglavnom dolazi službena informacija
ah :D
ajde valjda ce biti nesto od toga..
inace, sada mi stara govori kako ce 21, ovog mjeseca biti cjeli dan sve o maidenima, svuda u svjetu pa me zanima dali znate sta o tome ?
:D= Citat =:
Izvorno postao Norther
To su si oni sami odredili kao "njihov" dan (skromnost ftw), i tad će bit premijerno prikazan dokumentarac o njima, Iron Maiden: Flight 666, u određenim digitalnim kinima diljem svijeta.
tak i tak ljetujem na krku, ide se ide! :D :D
Hihi, kako se taj Wacken Croatia pretvara u finu sapunicu :) Sad kaže Bobo ( organizator Inmusic Metal stagea ):
:pray:= Citat =:
A ha. Misliš na onaj o kojem agenti Carcass, Vader i Alestorm nemaju pojma?
Ili barem nisu imali danas u 13.18 kad mi je Marc iz MAD ponovo nudio Carcass za Inmusic. Druge mi se nije dalo niti pitati.
Jedva čekam sutrašnju službenu objavu pa da vidim tko je to u par sati izbukirao cijeli festival, najiskrenije mu čestitati i nadam se uživo mu pružim ruku.
Al ako i ne bude baš sutra službena najava, bit će ionako sigurno do četvrka-petka sve na sajtu festivala. Onom http://www.wrcroatia.com
Naravno, ako do onda organizatori zakupe domenu (http://www.whois.net).
Ali ono, ne kužim ovo, drugi put mu se nudi CARCASS i čovjek ih ne uzima, pobogu zašto :(
mislim carcass, destruction, lamb of god, vader... i sve za 190 naku, zanimljivo
i koji prozor svi forsiraju s carcassom od kad su se okupili(nije da sam ih isel u cesku gledat prosle godine:D), al opet...metal camp, wacken, svi veci festivali zadnjih godinu dana, cak su i s iron maidenom odrzali koncert negdje u juznoj americi...mirisi mi malo na patku, al ugl vidjet cemo...
:pray:= Citat =:
a jebiga ljudi sory, bilo mi je dosadno pa sam odlučio napraviti laganu zajebanciju
a sada kao što intro u Dechristianize-u kaže Let The Killing Begin...
To vam je inače tip koji je najavio taj Wacken Croatia.
Fakat ne vjerujem da je toliko ljudi nasjelo, na čmar-netu i ovdje, zakon :)
bice krvi.upalit cu Vader-Predator,izvadit motorku i poci tom liku doma.
no vader? no lamb of god? :(
picke... :(
veselio sam se sword of the witcheru...ubio bi troje ljudi tokom pjesme :cry:
Ma daj, tip je apsolutni CAR i moj novi idol.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ono, prvi put se rega na forum, nitko ga nezna, i nešto bezveze napiše o nekakvom festivalu o kojem nitko ništa nezna, niti nema svoju web stranicu. I to se u 2 dana proširi po drugim forumima, last.fmu i čemu sve već ne, makar ne postoji nikakva garancija za to. I vi ko mala djeca popušite foru i sad ste tužni što neće bit festivala :D
imas pravo, ipak je ovo hrvatska.
i da je sve to bilo potvrdjeno, i organizirano opet imamo 50% sanse da se sve to nakraju odrzi.
:(
Dobar : ))
nisam tuzan.Ali imam opravdanje za paljenje motorke:)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
hCB-dfIeFow
fak jea.
neznam, naletio na jubitu slucajno... nema nista nigdje o njima :/
meni se svidja. gg je.
ostalim ?
omfg, predobro. ovako dobar raw black nisam cuo vec duze vrijeme. uz ovo preporucujem ; armatus - satanist.
Zašto nema ništa drugo o tome bendu i video je samo 35 sekundi?
underground su pa zato.
sad pripremaju album koji ce pomest sve. vjerujte mi.
cak i meni owna...
da.jako dobro zvuci :pray: .steta sta kratko traje.