Jedina stvar koja fali Skyrimovoj borbi je nekakav dodge koji bi bio koristan rogue klasama umjesto blokanja. Dobro bi došao i hit detection, ali mislim da dodge najviše fali. Ostalo poprave modovi.
Printable View
Jedina stvar koja fali Skyrimovoj borbi je nekakav dodge koji bi bio koristan rogue klasama umjesto blokanja. Dobro bi došao i hit detection, ali mislim da dodge najviše fali. Ostalo poprave modovi.
Imaš perk za Sneak skill, Silent roll, ako na to misliš.
Nisam isprobao, ali vjerojatno je beskorisno u borbi
Da, zapravo ga najviše koristim da se brže krećem.
Vratim se ponekad igri al nikad ne uspijem ostati vise od 3 sata. Jel su vise napravili neki mod koji poboljsava melee= Citat =:
Izvorno postao Xero
combat il je jos isti drek?
Jesu. Samo nitko još nije ubacio nikakav dodge potez. Sad idem na nexus pa da ti kažem kako se točno zove mod koji tražiš.
EDIT: Thar you go.
Ono najbitnije što DUEL napravi je da pojača blokanje tako da ubaci foru a la Dark Souls da ti se stamina troši za blok, pa tek ako nemaš dovoljno stamine popiješ HP damage. I još pun k tih rebalansirajućih sitnica.
Hmm provjerit cu to ovih dana. Thx.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao flander
Gljive i arhitektura člankonožaca... it's happening. :)
Borba protiv Dragonborna! Može, samo se nadam da je lik lvl 100. i da kolje u jednom udarcu. :)
Did I saw Morrowind? Brijem da ću ostat razočaran kad na kraju ubace samo dva grada, nešto terena i špilja...
Jej, još fejk težine.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
OT: Nisam gotovo ništa skužio iz ovog trailera. Hejtam novi armor, nije baš maštovit.
I ima samo dva Dark Elfovska grada mislim: Raven Rock (Redoranski) i Telvanni Tower.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
A vidjeli smo i Skaal Village a Miraak Temple (tip je arogantan: samome sebi gradi hram :P) će možda biti grad u gradnji.
A Apochrypha (Oblivion plain od Haermeus More) izgleda fabulous :D
Ufff, pre jebeno :pray: Ovo će rulati, jahanje zmajeva, morrowind tema, još jedan fusroda, opet epičnosti na svakom koraku... Sviđa mi se što rade u zadnje vrijeme od TES-a, kao da nisu isti ljudi koji su radili usrani Oblivion :o
Jedino se slažem da je armor od dragonborna bezvezan, zgleda ko kepec neki.
Ima kakvih informacija o tom novom shoutu? Ja sam kroz 5-6 prelazaka koristio oko 5 shoutova, nadam se da će ovo bit nešto korisno.
Nemam pojma, pod fusroda sam mislio na dragonborna :D
Ko ti je kriv kad sve igraš na najmanjoj težini.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Lol :D Ma dodat će novi shout 100%, neki kojeg samo ovaj na otoku zna.
Nego, gledam sad mapu ovog otoka, izgleda dosta veliko. Mogli bi nagurat tu dosta sadržaja, samo kad bi se potrudili. Also, moguće je da dobijemo horse armore :)
@Kameleon
Igrao sam na master s thiefom, expert s magom i ratnikom.
Nisi igrao na master. Ako i jesi nisi se micao od područja gdje su vukovi i ostali cannon fodderi koji padaju od 2 udarca, ili si koristio cheatove ili neke druge gluposti. Nijednu igru nikad nisi ocijenio kako treba, sve su ti tobože nebalansirane i prelagane, a zapravo su sasvim dobre. Da si igrao normalno, samo bi gledao onaj indikator gore i čekao s nestrpljenjem još jednu priliku za shout koliko su korisni.
Zašto misliš da je nemoguće igrati na master? Igra ima točno zacrtan smijer kretanja kojim te prisiljava da se prvih 15 levela krećeš dok ne izleveliraš odabrane skillove. Kasnije se popneš u samostan i pobereš force koji ti olakša 50%. S warriorom i mageom je na expert savršeno izazovno, dok je thief gamebreaking klasa koja ubija iz sneaka s 2 strijele, osim ako ne zalutaš u falmer ruins, ali onda baciš Yol i gg.
Općenito sam koristio throw voice, force, disarm, sprint 2-3 puta za protrčat kroz vatru i ethereal za bijeg od iznenadnih zmajeva ( i za brzi silazak s planine), te još prije spomenuti fire za ubit nekoga tko preživi strijelu/spell.
Sad, ne znam kolko si ti od tih 20-ak shoutova koristio jer je meni njih 6 bilo uvrh glave.
Vidio sam nešta što liči na arenu u traileru. Fap fap.
Ja sam shout koristio samo na onom treningu na planini. Najgora stvar u igrama možda ikad.
To bi bilo točno da borba kurca valja. Ovako su shoutovi nužnost. Srsly da borba valja išta skinuo bi neki mod koji izbacuje main story i roleplayo kao random bandit, ionako članovi raznih gildi pojma nemaju da si Dragonborn iako im pred nosom shoutaš na stolove.
Pa mozes rp-at,samo ne smijes obaviti onaj prvi quest sa yarlom. Ako to ne obavis uopce nece biti ni dragonborna,ni shoutova, ni zmajeva.
Jel tko igrao maga na expert? Koliko vidim combat awareness mora biti na 360. Prokleti power attack kod falmera me one-shota. Još da imam on screen display za armor magiju možda bi znao kad me prestaje štititi.
I ja sam odigrao na Master težini, u početku je fino izazovno iako je 99,90% čista fake težina što uopće ne volim, no kasnije čak i Master postane smiješno lagan. Na žalost sama srž TES svijeta, sami engine ne dopušta non-fake težinu i to je najveća boljka koja spušta dojam combat sistema i u Oblivionu i u Skyrimu. To i onaj tupi osjećaj dok udaraš po likovima te pre mlaki i nerealni feedback od neprijatelja.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Zašto ovaj topic više nije 'sticky' i na vrhu, već ono smeće MMO???
Jer nije nova igra više. :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
= Citat =:
The DLC is about the first Dragonborn, a dragon priest who devoured dragons, and who ruled Solstheim back in the days - and now he seeks to return. So, what can we expect to see in this DLC? Well, there are a few things:
The island of Solstheim, dragon riding, new creatures (Riekling, Scrib, Netch, Boar, Benthic Lurker, Ballista Centurion), new armor (Bear Armor, Bonemold, Chitin, Nordic and Stalhrim), an Arena, Spears, a Telvanni tower, and of course; giant mushrooms!
The island of Solstheim is according to the lore, primarily inhabited by Nords and Dunmer (who fled Vvardenfell), so those races will most likely be the essential races of this DLC. The village seen in the trailer seem to be a mix of Nord and Dunmer Redoran culture, which might suggest the Redoran have most presence of the (former) great houses of Vvardenfell, though this is all simply speculation at this moment. To those who are thinking "but I have already been to Solstheim, why should I go there again?" (who thinks that anyway?), remember that this is 200+ years after the events of Morrowind, so a lot have likely changed.
The DLC also seem to include a lot of new models, which will come in handy for any modding projects, like the Beyond Skyrim project, who aims to create the whole world of Tamriel in the Skyrim engine.
Dragonborn will be available for download for 1600 Microsoft Points on Xbox LIVE on December 4. Any release date for PlayStation 3 or PC has not been announced, but since Bethesda Softworks' Xbox exclusivity deal with Microsoft should be ended by now, it should be around the same date (unless a new deal is in motion).
Jej Arena. Fap fap.
Koplje u traileru na oko 1:06 :pray: :pray: :pray:
Ne znamo pak još hoće li to igrač moći koristiti ili samo Rieklingi :/= Citat =:
Izvorno postao GDra
Ajde, baš da i to vidimo :D
Bethesda 'Close' On PS3 Skyrim Content
Aj neka im bude, neka i plejstejšnovcima stave malo šlaga na tortu.
Pa nije to neki šlag.
Znalo se da će doći kad tad.
Danas je godina dana od izlaska. Koliko vas još igra Skyrim?
niko?
Ja gradim kuću.
Zaigrat ću kad nađem više vremena. Trenutno tražim neke dobre modove koji su izašli u međuvremenu.
Jel moram pisati koliko sam sati potrošio na igru? :oops:= Citat =:
Izvorno postao GDra
Mislim da je dovoljno da kažem kako su druge igre bile zapostavljane upravo zbog Skyrima i odlučio sam ga pauzirati na pola godine.
Ja, ali onda opet ja igram TES (i Paradoxove igre) kad god nemam što drugo za igrati :P= Citat =:
Izvorno postao GDra