Gotham je smeće. Amatersko, zbzrzdano, klišejno, groteskno, odvratno, britansko d-list smeće sa najlošijom glumom i režijom ikad. 0/10
Printable View
Gotham je smeće. Amatersko, zbzrzdano, klišejno, groteskno, odvratno, britansko d-list smeće sa najlošijom glumom i režijom ikad. 0/10
Al i dalje bolji od Arrowa.
I meni se ne svida Gotham, jos su napravili Bruce Wayna nekog ema. Pogledao i prvu ep The Flasha, malo je losije od Arrowa.
Bacite oko na The Mindy Project. Skroz ok serija.
Twin Peaks se navodno vraća na TV nakon 25 godina.
http://www.serijala.com/drama/twin-p...ziju-ozbiljno/
Neće to biti to.
Ak uzmu nove glumce neće valjati, a stari su već prestari.
Trebao je snimiti završni film (a ne prequel) nakon ukidanja i to bi bilo to.
TI MATER. Ovo mi je najbolja vijest koju sam čuo ove godine, kako god da ispalo.
Kakvi su to jebeni genijalci, točno kao što je i Laura Palmer najavila na kraju orginalne serije: "I will see you again in 25 years."
Lynch je u originalnoj seriji radio samo prve tri epizode ako se dobro sjećam...i to se fino osjetilo. Ako će Lynch biti samo producent onda je će to biti čisto mlaćenje para a ako se primi stvarno posla i sjedne u redateljski stolac onda imamo remek djelo, bez najmanje sumnje.
A ok, sad već malo budi nadu.
Za hype:
https://www.youtube.com/watch?v=nNHsA4WIFvc
odgledao prvu sezonu House of Cards...odlična politička dramska serija s fenomenalno odabranim glumcima...
9/10
Homeland startao sa 2 ep, noice
"It's official: Twin Peaks is coming back and will air on Showtime Networks in 2016! Series creators and executive producers David Lynch and Mark Frost will write and produce all nine episodes of the limited series, and Lynch will direct every episode. #DamnGoodCoffee"
Di si sad ? :D
Hype probija atmosferu trenutno.
Evo još neki sexy detalji koji bude nadu:
http://tvline.com/2014/10/06/twin-pe...odes-spoilers/
E sad šutim ko p...a :D.
Pogledao Brooklyn Nine-Nine sezonu 2 prvu epizodu. Odlična mi je ta serija.
pogledao treću sezonu White Collar...i dalje podjednako dobro, na razini prve dvije s odličnom zadnjom epizodom...7/10
Počeo Walking Dead!
Isusati kakva uživancija!
Najbolji početak sezone neke serije što sam vidio u zadnje vrijeme.
Boardwalk Empire anyone? Serija rula.
Uz nju mi paše u mix Brooklyn Nine-Nine, Sons of Anarchy, South Park & The Mindy Project.
Šta još valja od aktualnih sranja dok čekam Shameless, Justified i ostale uspješnice?
Nemojte mi samo preporučat ona akcijska sranja s hrpom eksplozija i ženama odjevenim u glupe kostime. Willfred mi je dopizdio također.
Razmišljam ponovno gledat Seinfeld i The Chris Rock Show.
Helpajte vi malobrojni non-hejteri normalnih ljudi.
Black Dynamite.
Gledam Key and Peele ovih dana, sad na trećoj sezoni.
Imaš hrpu njihovih skečeva na youtubeu pa čekiraj.
Frend mi je dopizdio sa njihovim skečevima. Ali ok su. Jesu jutub skečevi odvojeni od serije?
@3.14colovac, Person of Interest, Modern Family? Nemam ideje. :|
Nisu, u seriji su. Ali su manjina.
U seriji ima hrpa genijalnih skečeva kojih nema na youtubeu.
Onda ću nabavit. Ali prvo ću Black Dynamitea finiširat. Suey!
pogledao treću sezonu Sherlocka...prva epizoda je samo dobra, dok su druga i treća fantastične...9/10
Jel gledao netko Under The Dome? Jel valja?
Počeo sam pratit na HRT-u, prve dvije epizode djeluju obećavajuće...
Čujem da je serija tolko loša da je dobra, ali i da izgara moždane stanice.
Odgledao sam prvu sezonu Enlisted. Onako, solidno ako nemate ništa drugo.
Sad sam počeo sa Spy ili I Spy, kako gdje piše. Odlično zasad. Zabavan plot i likovi. Volim britanski humor.
trenutno pratim Homeland, pa mogu rec da je dobro, kao da Brodya nikada nije ni bilo :D Carrie je i dalje carica.
gledam i Big Bang, mada je serija u totalnom rasulu, više neznaju di im je glava di rep, TWD pratim eto tako, bezveze :D
The Flash je odličan, efekti su super i stvarno je zabavna serija, Arrow također, njušim da ce Ra's al Ghul uskoro dojahat :D
Ghotam je tako tako, serija se još traži, al vec kad sam pogeldal 5 epizoda lako dovršim do kraja pa onda presudim ^^
btw Wind vidiš da je TMNT 3. sezona pocela :D
Ma u zaostatku sam s TMNT.
Nikak da zadnje 4 epizode druge sezone pogledam.
Uvijek nešto drugo uleti, pogotovo sad kad su mi dani kraći kojih 8-9 sati.
Ali budem uskoro krenuo dalje s njima.
Pogledao Constantinea.
Ono, nije baš nešto. Ženska je bila užasna, sva sreća neće je više biti.
Atmosfera je ok, efekti su simpatični, humor je ugodan, a glavni glumac je taman pogođen.
Nastavljam s gledanjem, moglo bi postati bolje.
Završio 30 Rock. Loša je bila zadnja sezona 30 Rocka al ok, već sam navikao da se te serije strgaju pred kraju. Barem su ovi znali stat kad im je počela otpadat kvaliteta. Pogledao par epizoda Brooklyn Nine-Nine, na momente iritira, pogotovo onaj lik Rose, al kako dalje idem svaka sljedeća epizoda je bolja i bolja.
Meni je ustvari zadnja sezona bila čist dobra, bolja od predzadnje.
Pogledao drugu epizodu Constantine-a.
Bolje od pilota, iako je obična monster-of-the-week epizoda.
Upoznajemo i novu sidekick žensku koja mi se sviđa puno više od one iz prve epizode. Prava 'chica bonita' (LOL).
Serija je i dalje samo ok, no dosta bolja od Supernaturala i dobra zamjena za tu trakavicu. Ali nije ni blizu Sleepy Hollowu, koji je trenutno vrh nadnaravnog i mitološkog s dosta simpatične uvrnutosti i ludosti koja savršeno funkcionira.
Constantineu treba još vremena da se likovi bolje razviju i da ustvrdi nekakvu mitologiju i pokretačku priču pa bi mogo postat dosta bolji.
A već u sljedećoj epizodi bi mogli upoznati nekog važnijeg negativca.
Pogledao prvu sezonu Under The Dome.
Serija je čist ok, jedino je završnica mogla biti bolja, a ne blesavi cliffhanger ending. Iako mi se čini da kad konačno objasne kupolu da će biti prilično loše, sumnjam da će to dobro izvesti.
malo nategnutih 7/10
pogledao zadnju od Homelanda. Prebrutalno, posebice kraj, na momente sam i povjerovao :D
Da, zadnjih par min bas mindfuck bio.