Premalo je varijacija između pjesama, a i jedan je dio njih sličan onima sa prošloga albuma, tako da mi se ovaj čini nekako lošiji. Trebat će još par slušanja da presudim.
12-06-2010, 13:15
MILF hunter
Re: Koji album sada slusate(ako slusate ijedan : )
Nema do švedskog deatha! 8) TO je TO, iako nije njihov najbolji. U zadnje vrijeme mi se često vrte i Asphyx, Benediction i Bolt Thrower, jednostavno legende ostaju legende. A i ne baš nailazim na novije DM bendove koji valjaju nekog kurca.
Ajde, počnimo s ovim. Znao sam da ću jednom slušati čim sam vidio ovaj prelud cover u Headbanger's Journey. \m/
13-06-2010, 16:18
MILF hunter
Weather Report, od njih svakako počni s ovim koji sam i ja poslušao jer slovi kao njihov najbolji album, bar sam ja tako shvatio, možda se varam.
Autopsy rula, ali ne očekuj neku kompleksnu mjuzu kao npr. kod Deatha. Oni su dosta sporiji od ostalih DM bendova, više se trude stvoriti nekakvu "grobarsku" atmosferu :)
13-06-2010, 16:26
Sonic_Moronic
Znam što da očekujem, nisam samo tech death bendove slušao (dobro, skoro). :P
13-06-2010, 19:27
GeraltofSmeg
2. Autopsy je bolji.
15-06-2010, 14:28
MILF hunter
Uuu, iznenađujuće dobro. Nisam ovakav doom očekivao, prilično žestoko :) Morat ću i ostale albume čekirati.
Evo jedne reprezentativne pjesme da čujete otprilike kako zvuče:
Nisam dugo. Zanimljiv i čudan album, last.fm kaže avant-garde/doom metal, mogu se složiti s time makar ima tu svega. Nažalost, nema pjesme Twelve Stars In Sight na youtubeu, pa sam primoran staviti neku sporednu :/
Slušao već prije, ali ajde, da se malo podsjetim kako zvuči. Psihodelični doom bi bio najbolji opis, ukratko :) Sviđa mi se vokal i cijeli album zvuči nekako mistično, nije loše. U nekim trenucima sam se sjetio The Gatheringa, ne znam zašto, jednostavno su me podsjetili na njih.
Sreća što su se Cranberriesi ponovno okupili, jer Dolores u solo vodama baš i ne rastura :D
Slično kao i Tarja. U Nightwishu je zakon, ali kad poslušate solo album zapitate se "zašto si to radila?".
Prilično jednoličan album, nema čak ni neki upečatljivi single kao što je na prvom njenom bio "Ordinary Day"...
Uglavnom, Dolores je kraljica, ali ovaj album je... mljeeeh..
(da, na coveru izgleda kao žena nekog gasterbajtera, ne znam zašto..)
5/10
16-06-2010, 12:21
Death By Sexy
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Blood Ceremony - Blood Ceremony
Slušao već prije, ali ajde, da se malo podsjetim kako zvuči. Psihodelični doom bi bio najbolji opis, ukratko :) Sviđa mi se vokal i cijeli album zvuči nekako mistično, nije loše. U nekim trenucima sam se sjetio The Gatheringa, ne znam zašto, jednostavno su me podsjetili na njih.
Ok, dovoljno mi je što si ih usporedio s Gatheringom :D
Mogo bi negdje naći taj Blood Ceremony:P
16-06-2010, 23:21
MAFNi
Sonic,ako još istražuješ stare metal bendove iz 80-ih,obavezno poslušaj ovo.Vokal je dobar skoro kao i Halford (iako dosta drukčiji od njega),a to malo tko može postići.
18-06-2010, 19:14
Sonic_Moronic
Okej, to ću nakon Jag Panzera, nisam ništa nova slušao zadnjih dana, sad bar imam nešto vremena.
Nekak mi je ovo doba dana (ili noći) najbolje za slušad Icede.. Poslije ponoći sam za žesticu, a prije ponoći slušam classic rock i blues :D bolesnoća..
19-06-2010, 11:22
The Great Duck
Vjerojatno jedini bend koji ima doticaja s metalcoreom, a da mi je slušljiv. Ovo je njihov zadnji album i mogu reći da valja, makar nije riječ o njihovom najboljem. Puno je melodičniji od svih koje su izdali do sada, ali je i dalje to onaj njihov prepoznatljivi groovy zvuk s keči refrenima. Nemojte da vas ovo "metalcore" zavara, jer za razliku od hrpetine sličnih bendova Devildriver nije toliko jednoličan i naporan za slušanje. Primjetio sam da se bend često svidi fanovima Pantere i Machine Heada! Uglavnom, solidan album solidnog benda :P
Opet hrvatsko!! Koji kok, ja sam mislio da Hrvati ne mogu svjetovnu muziku radit! Megariftastičan stoner rock..
:pray:
22-06-2010, 12:12
###DK###
= Citat =:
Izvorno postao MindReader
Iced Earth - The Dark Saga
Nekak mi je ovo doba dana (ili noći) najbolje za slušad Icede.. Poslije ponoći sam za žesticu, a prije ponoći slušam classic rock i blues :D bolesnoća..
Istina. Ono, pojačat na slušalice do kraja Iced Earth iza ponoći je genijalan osjećaj. :D