Ma previše je cm-a na tom rgc-u nekak :D
Al idem opet probat, vidiću.
EDIT: maintenance :(
Printable View
Ma previše je cm-a na tom rgc-u nekak :D
Al idem opet probat, vidiću.
EDIT: maintenance :(
da, jebeni Garena rumunji hackaju RGC zadnjih par dana, zato sto rumunji lagano odlaze sa garene, a to im se nesvidja.
Garena.ro je zasebni dio garene, i nije profitom povezan sa Garena.eu
e sad, svi znaju da su rumunji daleko najbrojniji narod na gareni. (europski)
a njima se nesvdija sto je masovno pocela padati prodaja gold membera na gareni and stuff, pa su dosli hackat rgc..
trebao bi rgc sljakati kroz sat vremena.
jeje vidim kak šljaka :D
evo jedan cro.community gejm na rgcu.
http://www.adotaparser.com/dota-replay/46998
tko zeli neka pogleda, jako dobar gejm bio.
uskoro cu otvoriti topic sa prijavama za community, pa tko bude zelio igrati neka se javi.
gejmovi su odlicni uglavnom.
http://www.dota-league.com/?section=news&id=1437
:evil:
bokbok garena..
konacno su ljudi poceli shvacati. :)
evo pocinjem i ja igrati opet, aj da vidim taj rgc, instalirao sam ga ali još ne kužim kako se ulazi u gejm niti išta? može neki help ili tut?
becks_pivo mi je nick
btw koja se mapa igra, imam ovu 6.71b s getdota, valjda je to ok,
Decki bok. Igrao sam prije DOTU. Prestao, pa sam počeo LoL. Trenutno LoL ima užasne probleme oko igranja, lagga i ostalih stvari, tako da je trenutno shit. HoN ne mislim kupovat, nema teorije. Eto htio sam opet malo se vratiti u DOTU. Ide li i dalje onaj isti princip? Garena, pa uđeš u room, pa hostaš game...?
Da li se promjenilo šta u zadnjih godinu dana? :)
Garena suxa i tolko je retardiranih osoba pa nemoj ni pomisliti na igranje tamo. Izbor ti je RGC, iCC i Dotalicious. S tim da sam ja trenutno na iCC-u, iako svi kažu da je RGC najbolji, meni se osobno baš ne dopada.
joinas channel.= Citat =:
Izvorno postao pimp
po defaultu, na pocetku imas access samo za Europe Public channel. (ima liga i communitya na rgcu, pa mozes vouch req traziti)
dolje desno imaš sign listu.
odabereš mode koji želiš igrati i signas se.
kad se signa 10 ljudi RGC hosta igru.
dalje ideš normalno u war3, LAN, i nađeš si svoj gejm.
btw na rgc-u su 90% gejmova -cm, tako da ako vam se nesviđa cm, morati cete naci neku drugu platformu za igrat.
6.71b se i igra, to ti je ok.
napiši /j Croatia u mainchatu da joinaš Croatia channel.
tamo sam uvijek kad sam online, pa me slobodno pitaj ako te šta zanima.
Systematic mi je nick.
@Aerendyl
na gareni se nista nije promjenilo, samo sto jos vise suxa.
0o vidim da su poceli nationsi. ugl hrvatska je pobjedila francuze u prvom krugu
http://gosugamers.net/dota/replays/43908Sreplay
dada, gledao sam live stream kad smo igrali.
prvi gejm smo spusili zato sto je mitch dropao a nismo imali sejv.
zadnji gejm je bila paranoja zbog sylle od francuza.
mitch je bolesno farmao sa morphom ali je umjesto etherala odlucio napraviti butterfly, sto nas je skoro kostalo gejma imo.
uglavnom idemo dalje, brijem da su nam danci slijedeci protivnici, tu netreba puno ocekivati.
btw srbi su dosta jaki, izmedju ostalog i švedjane su dobili!
E sys, jel me to moras registrirat u cro channel? Ako da moj nick je HadroN. Igrao sam DOTAu nekih 3 god pa sam prosle godine prestao, reko da vidim sad jel mi se da igrat :)
EDIT: sad mi se bas igra a nikoga nema da me voucha :(
done.
jebiga unknown unvouchao te drugi admin.
kaze da ward neznas staviti, i jos par stvari.
jebiga.
slobodno mi se javi opet kad dobijes uvid koji heroj igra koju rolu, gdje wardove stavljati, etc. (opcenito -cm mode)
sry, nhf.
Nema problema, nisam ni znao da sam tako zaboravio igrat. Ma dodem na mapu, neki novi heroji, itemi i jos neka sranja koja nikad u DOTAi nisam vidio. A da ni ne pricam o kontroli lika i pomicanju kamere :)
sta je -cm?
nisam nikad igro pa me zanima
captain mode
prvo bananje heroja, onda pickovi
kao sto hansi rece, captains mode.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
znaci jedan je captain u sentu, jedan u scrougeu.
recimo da sam ja jedan captain, ti drugi:
ja prvo banam jednog heroja, pa ti, pa ja, pa ti, pa ja, pa ti.
onda ja pickam jednog heroja, pa ti pickas dva heroja, pa ja pickam dva heroja, pa ti pickas jednog heroja.
onda opet idu jos po dva bana sa svake strane, i onda poslje toga jos po dva picka sa svake strane.
to uopce pa ne buni covjeka :D= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
a jbg D:
long story short:cm mode se vecinom samo igra u clan warovima ili turnirima(a ako to vidis u pubu il je neki wannabe proer koji se kurci il ljudi ne kuze da se i ap ili sd ili bilo koji drugi mode koji ti ne daje random heroja moze igrat bas kao cw samo sto nemoras cekat 5-10min da ban/pick se zavrsi :P )
avg si to ti?
ili si neki drugi avg.. xd
-cm odigram ponekad samo zato što je tamo obično malo bolja ekipa i igraju više timski, a kad je -ap obično svatko igra samostalnije farma za sebe, stila killove itd, a ovdje je baš timski, killovi i kripovi se puštaju carryu, pogotovo ako si support, uvijek netko ima wardove, dust, itd.
Zašto je u Cro-dota league room entry level 255 :D
cro-dota liga nepostoji vec 2 godine, ako ne i više.
tako da nije ni vazno..
Fake?
Patch v1.25 je izašao na raznim stranicama poput dota-utilities, dota-blog, s free domenama i hostovima, etc., brzo se proširio preko facebooka, twittera i sl., međutim oficijalno taj patch ne postoji na blizzardovim stranicama, kao ni na njihovom FTP-u, niti u bazi, niti igdje.
Sumnjam da bi oficijalni patch prvo izašao na free hostingu, na free domeni, a da blizzard ne zna za njega. Zadnji patch je i dalje v1.24e.
hmm dunno, ali znalo se dogadjati da se prije pojavi negdje nego kod blizza, neznam na koju foru.
trebao bi se samo connectat na battle net, i sam ce mi patchat ako je patch pravi (a trebao bi biti), ali neda mi se jos patchat.
na RGC-u se igra jos na 1.24e.
srecom pa svaki patch treba izaci prvo na dota stranicama.
malo ozbiljnije: ako nije na ofišl stranicama nemoj se zamarati. ili ako bas oces provjeriti probaj se na bnet spojiti
Mislim, 1.24e i taj 1.50 su isti, skupa se mogu igrati. Čudno?
Mindfucking if u ask me.= Citat =:
Izvorno postao C