sta hrčci nisu kratkovidni :P= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Printable View
sta hrčci nisu kratkovidni :P= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Evoluirao sam, sad sam vamp...ovaj, šišmiš.
neki napredni onda, jer vecina(svi osim tebe)ne vide :P
http://www.archive.org/details/MLKDream
Slušam ovo ^^
Današnji dan totalno fejla od jutra do sad, sve bi poslala u 3-4pm, ako me još netko krene zajebavat, kopam oči; i napokon ću vidjet da li me nokti dobro služe :(
zato se ja ne sican kad san zadnji put ima ovako dobar cetvrtak, inace me 3 najgora blok sata ubiju, i jos onaj 7 sat dokrajci, al danas donila 2 ispita iz matise i sve super :D= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Igram se s pesom, umro sam od skakanja po kući.
Drago mi je cut da se neko osjeca dobro danas :D= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Nego angel eye predlazem da se vratis...
Dobro sto te onda nisam vidio danas :D...Im fond of my green eyes :(= Citat =:
Izvorno postao angel eye
U školi sam, dobio pet'cu iz geografije, rođendan mi je, malo sam si hepi i tako to.
Also, doma ću instaliran black & white. Jedna od boljih strategija :D
onda sve najbolje Chupacabra...i da ti dan bude sve boliji i bolji...ja lagano slusam mjuzu i razmisljam koji bi film pogledao...koja je to strategija...nisam to igral...dobro kaj??= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Skidam sam i max sa steama,bice super :D
O da. Probaj i dvojku.= Citat =:
Izvorno postao zlok666
Koja sezona koja epizoda?= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Koja sezona koja epizoda?[/quote]= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Abe Lincon must die
Jesi igro tu?Kakva je?
O da. Zakon je.
I besplatna :D
Gledam kak će završit skijanje, zasad je Ivica prvi :pray:
Doso sa faksa..osnove pomorskog prometa cu imati 4 dok 80% razreda mora polagati kolokvije jer su sve sjebali (fakk ye)..ali to je bilo dostignuto nespavanjem par dana pa cu vjerojatno uskoro pasti u komu i spat do 20.00 il malo kasnije.
gledam top cat i razmisljam kolko owna ovaj ctric...
viva la maxtv :D
Boomerang?
Ja sam u Bosni prije dvi godine to svakodnevno pratio na boomerangu... Reprize :(
ChooChoo = Woody Allen ftw :D
Arnold Stang as Top Cat :)
Mrzovoljno, dijelom radi novostečene prehlade dijelom radi tjedna koji je bio većinom u kurcu, starci nimalo ne pomažu
cekam da opet pocne TC, pa se dopisujem s frendicom..
osjecam se savrseno zbog savrsenog dana :D
Dan je sranje, nadrkan sam na sve i svašta, biti će čudo ako nekog ne opalim ak mi nešto kaže.
Supač sam si. Znate ono kad spavate predvečer pa je to kocka, možeš se osjećat usrano ili superkul? I rolled the good one.
Ovo Sonicovo, gg osjećaj ^^
Pola dana igrao Black and White. Za*ebi majmuna, uzeo sam kravu. Mislio sam da ju je moguće pomusti. :(
Sad čitam novi bug i čilam.
Ja sam Black&White već nekoliko puta zaigrao, ali uvijek zapnem na onom 3. otoku. Nije mi baš previše jasan sistem borbe s drugim bogom, jedino možeš slijepo bacat fireball i nadati se da ćeš pogoditi neku kuću udaljenu 5 kilometara.
Njegova životinja uvijek prebije moju nasmrt.
Za borbu ti je najbolji tigar. Majmun i krava su korisni za brzo obavljanje poslova (majmun) i random obavljanje poslova kao dobrica (krava).
Ja sam na drugom otoku. Malo-pomalo gradim i impresioniram blasfemične seljake.
Provodim subotu uz povišenu temperaturu i čaj. What a fine saturday.
I ja al samo sa čajom= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
forever alone
Pišem i pišem i gamam i čitam a ništa ne ućim <.<...mogao bih sutra raditi malo elektrotehnike..bilo bi vrijeme.
Gledam neki film.
Više vremena provodim planirajući o učenju nego zbilja učeći.