Previše zanimljivih serija dolazi.
I uz to još ove koje već traju.
Pa ko će sve to pratit?
Printable View
Previše zanimljivih serija dolazi.
I uz to još ove koje već traju.
Pa ko će sve to pratit?
Odgledala prvu sezonu Wirea, jebena serija, nadam se da je i druga dostojna prve.
Ne brini, sve su najbolje.
Dosta je to subjektivno jer nekome možda neće pasat zadnja sezona koja je više politička. Ali kao cjelina Wire je nešto najbolje ikad.
Osobno su mi oni lučki radnici bili blago dosadni, ali sve u svemu serija je surovo fenomenalna.
meni upravo suprotno, oni su mi bili i najbolji
takodjer, poljaci su mi od pocetka bili jebeni, a grk mozda najdrazi kriminalac:D
Dobra je 7. sezona dextera, napokon su scenaristi dobili muda nakon godina odugovlačenja. Još je 8. sezona zadnja, pa će vrijediti i to odgledati
pogeldao prvu sezonu Sherlocka
:pray: :pray:
Druga je još bolja.
završio sa drugom sezonom Sherlocka
bez riječi
jedva cekam
završio sa drugom sezonom Sherlocka
bez riječi
jedva cekam
Zadnji Grimm je zakon.
Sve mi je bolja ta serija.
A sad barem pola godine do nastavka.
Pogledao sam prvu epizodu Life on Mars. Moglo bi biti zabavno.
+1= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Izvrsna mi je serija. Oduševljen sam kako su neke stvari odradili.
To svi jedva čekamo :P= Citat =:
Izvorno postao flander
Sad se baci na Luthera.
Završio sa Fringeom. Kol'ko osjećaja e! Stvarno mi je odlična serija, i drago mi je da je kraj vrlo solidno odrađen.
Pogledao prve dvije epizode Grimma, simpatično zasad.
gledam suits. jebena.
kraj je odlican, ali i ocekivan= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
:pray: :pray: preuzeto sa /r/cringe
Naravno da nije isti efekt kad postoje ove neugodne tišine kojih inače ne bi bilo i cijeli šou je rađen s laugh trackom u vidu. Mislim, ovo je totalno glup argument za pljuvanje po šou, jer bi ovako izgledal svaki humoristični sitcom da mu makneš laugh track.
I gotov je Lexx.
Tužan kraj. (Puno tužniji nego ona epizoda GOT-a oko koje fanovi plaču.)
Ali je i dobar. Jedan od boljih krajeva koje sam vidio za neku seriju.
Žao mi je što je serija završila. No, uvijek je tako kad nešto pratim mjesec dana ili više i zavolim likove i taj ludi svemir.
A sad nema više. :(
Ukupno serija dobiva 9/10.
Yo Way Yo! , posljednji put. :cry:
qMp3ogAJGUc
Osim onih koje nemaju laugh tracka i humor usmjeren ka mongoloidima= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
dayum
i dalje ne mogu oprostit amcu na pauzi od godinu dana. I još su sad počeki prodavati prvih 8 ep ko zasebnu sezonu -.- greedy bastards
Bacio bih se na LOST, serija mi se oduvijek činila interesantnom ali su je prikazivali u 23:00 pa nisam mogao gledat, škola ovo ono. Međutoa, pročito sam negdje da je kraj nevjerojatno loš i da uništava cijelo iskustvo pa bih molio nekog tko je gledao da to potvrdi/demantira. I jel serija uopće vrijedna gledanja?
nebi= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
@ Maloki nevjerovatno kolko mi pašu serije koje su kratke po epizodama, jednostavno mi ne paše 20+ epizoda po sezonu
krecem sa Lutherom
Meni je ovo smješnije od serije
btw jel zna netko koja je background pjesma?
Ja san danas završia gledati Luthera i Luther je super. Malo mi je zadnja epizoda čudna bila, nije mi jasno zašto se odvila kako se odvila, al možda samo ja ne vidim to kako su oni zamislili. Fora mi je bilo kako je ta zadnja Luthera u neku ruku sličnog raspleta kao prva Sherlocka, i onda se vidi koliko su oni različiti što mi je baš bilo zanimljivo, iako je i to možda samo u mome umu.
Zaključih još da London nije baš dobro mjesto za živjeti. :)