-
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
...i lako bi onda naštancao Revan brodove za republiku i poklao Sithove. Bastila se ne bi preobratila, sad ga samo sereš.
...Trijumvirati nisu jači od Malaka. Ovo s Nihilusom je obično izdrkavanje. To je ko da se hvališ kak je Anakin poklao onu djecu u sw ep3.
...nikakvo časno napuštanje, bio je ban. Hrabro stupanje, lol. Nije imala izbora. Revan nije postao careva kuja kad je odlučio sam postati vladar poznate i nepoznate galaksije te ga je bolio kurac za cara. Na koncu, jedini je koji je uopće znao za njega i samosatlno ga krenuo sjebavat, dok je Exila pušila kurčeve Jedi Masterima da se opet okupe. Shvatila je da je rat bio nužan, ali je zapravo samo slijedila Revana i njegovu karizmu. Bez Revana bi samo sjedila na Dantooineu i rješavala razmirnice farmera.
...VAU, onda prema tome možemo gledat ko da nije bilo rata nit Revana nit Exile.
...i kako je to bolje od "Ti si najveći ratnik ikad, da sam žensko bi htio da me plodiš, slijedit ću te svukud jer je tamo slava pa makar poginuo."?
Ne da mi se više. :(
-
Kako nisu ništa jači od Malaka? Svo troje je jače od njega. Ne shvaćam jedino kako je samostalno uništavanje života na jednom planetu od strane jednog Sith Lorda ekvivalentno Anakinovom ubijanju par klinaca?
Bio je careva kuja, to je sigurno. Za Star Forge je saznao od samog imperatora i njegova misija je bila pronaći ga kako bi ga imperator mogao iskoristiti. To što se, njenim pronalaskom, Revan odlučio sam proglasiti imperatorom fake Sith Imperija je potpuno druga stvar.
Exile nije nikako pušila kurčeve Jedi masterima kako bi obnovila Jedi red. Kakve to veze uopće ima? Jedi red je obnovila treniranjem Attona, Bao-Dura, Mire i Disciplea, a ne okupljanjem Jedi Mastera na Dantooineu kako bi ih Kreia mogla poklat.
U principu nije bolje ni lošije. Isto je. Samo što je Exile žena pa može prebit sve mandalorce. To je malo veći vau nego kada muškarac prebije sve mandalorce.
-
Smješni ste.
Sad igram Riddicka: assault on dark athena...nije neš, butcher je bio puno moćniji.
-
Glavni likovi u Kotoru nemaju nikakvu osobnost, tako da je rasprava bespredmetna. :(
-
-
-
A i bila je validna rasprava o igrama.
A i Exile je na kraju price jedan ogromni parazit koji šteti.
-
@Maloki
Genski defekt koji je uzrokovao da se ona hrani od sile mjesto da je samo koristi je tu presudan faktor. A i posljedice bondova sa Exileom su užasavajuce. Ima više nedostataka nego pozitivnih strana a i ono, žensko je kao što Marko reče.
-
Prvo, ne shvaćam što si htio reći sa ovim o hranjenju, korištenju i presudnim faktorom.
Rezultati bondova i nisu tako užasavajući, a ako ćemo to uzimati kao nedostatak za njenu awesome razinu, onda isto tako možemo reći da je Revan lošiji lik jer su njegove akcije rezultirale smrću milijarde nevinih stanovnika Republike za vrijeme Jedi Civil Wara.
-
To samo dokazuje Revanu moć dok je bio Sith i da mu niko nije bio ravan.Svoju moć je opet dokazao kada je postao Jedi. Exile je parazit Sile i parazit ljudi i da vrijedi neki kurac bila bi iznad Revana ili bi ga barem pokušala zaustaviti ali je bila zauzeta ne posjedovanjem Sile.
-
OT: Igram Black and White, KotOR, Neverwinter nights 1
-
Sad si već počeo mlatiti gluposti.
Nisi objasnio što si onime gore mislio i govoriš kako je Exile parazit bez konkretnih činjenica.
Bila bi iznad Revana? Ne shvaćam po čemu je to bilo ikakvo natjecanje, odnosno zašto bi osoba koja se uspjela održati na Light Sideu htjela dokazivati da je snažnija od nekog drugog.
Zadnji rečenica, a pogotovo dio o "prevelikoj zauzetosti neposjedovanjem sile" je notorna glupost.
Onda je isto tako Revan mogao puno ranije zaustaviti i pobjediti Malaka ali je bio previše zauzet gubljenjem pamćenja, prihvaćanjem novog identiteta, ponavljanjem cijelog Jedi treninga i ponovnom potragom za Star Forgeom.
Gornja rečenica i tvoja zadnja su jednako glupe, samo što ti svoju koristiš za... nešto.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
...odnosno zašto bi osoba koja se uspjela održati na Light Sideu htjela dokazivati da je snažnija od nekog drugog...
Pa i jest snažnija, jer je navodno vrlo teško oduprijeti se padu na tamnu stranu. Sama blizina nekog tko je na dark side bi malo "zatamnjivao" i nekog na svjetloj strani. A da i ne govorimo o pohlepi i raznim Sithovskim metodama preobraćenja i interogacije.
-
Nije bila izložena istom ko Revan, debili jedni. Ona nije hodala Korribanom i neistraženim regijama sithovskog carstva, nit vidla "s" od "star forge". Da je bila jača, vodila bi republiku umjesto Revana. Da je jača, zaustavila bi Malaka.
U biti, ajmo napravit mali timeline:
Bitka kod Malachora:
-Exile ostaje bez sile, al bar zna tko je
Nekoliko godina kasnije:
-Revan ostaje bez identiteta i sile
-Revan postaje Jedi
-Revan postaje jači no ikad
-Revan odjebaje Malaka i putuje da se sukobi sa Sithom
Još nekoliko godina kasnije
-Exile se polako vraća sili
VRLO JAKO VAU
Nisam mogao gledat ove retardne nebuloze, no sad se vraćam ignoriranju ovog topika i krvavo loših argumenata.
-
Ne znam zašto konstantno ignoriraš Exileova dostignuća. Debilu.
Hajmo onda malo još nadodati na timeline.
Exile se jedina uspjeva oduprijeti Tamnoj strani, nešto što Revan nije uspio.
Exile se vraća u poznati dio galaksije.
Exile vraća svoju konekciju sa silom.
Exile kreće u potragu za preostalim Jedi Masterima.
Exile trenira Jedije koji će obnoviti Jedi red.
Exile spriječava masovnu invaziju Nihilusa.
Exile uništava Nihilusa.
Exile putuje na Melachor V.
Exile uništava Darth Siona.
Exile uništava Darth Trayju.
Exile odlazi u potragu za Revanom kako bi mu pomogla u sukobu sa Sithom.
ISUSE KAKO JE SLABA ZA RAZLIKU OD REVANA E.
-
Kako si preloš, Maloki. Preloš. Ne mogu vjerovat da si uporan u ovoj "debati" u kojoj si od početka samo u krivu i nigdje drugdje. :(
Oduprijeti tamnoj strani =/= ne bit konektiran sa silom pa da ne moš ni na ls, ko ni na ds.
Da ne govorim po 89426902786497894789768326887092672657896569517451 13718978901. put kak nikad nije došla u samo srce tamne strane ko Revan, što bi je pojelo.
Vau, koja postignuća. Trebalo joj je samo pet puta više vremena neg Revanu.
Pomiri se s tim.
Exile je žena. Ne zna ni strane jezike, neg joj treba neki univerzalni prevoditelj. Revan je mogao pročitat nečiji um i savršeno skinut tuđi jezik, što nije napravio jedino kod onih pješčanih debila kad je vraćao moći.
Exile treba ostati u kuhinji i spremat večeru Revanu da ima neš toplo za pojest kad se vrati iz po difoltu uspješne borbe.
-
i ja ocu nesto u spojleru :(
sad igram cod 2 i commandose behind enemy lines
-
-
Upravo završio sa CoD7, solidna pucačina za ubit vrijeme.
-
Bez offtopica i trollanja molim.
-
Nepotrebno brisanje postova. :facepalm:
ontopik:
Beyond Good & Evil
-
= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Kako si preloš, Maloki. Preloš. Ne mogu vjerovat da si uporan u ovoj "debati" u kojoj si od početka samo u krivu i nigdje drugdje. :(
Oduprijeti tamnoj strani =/= ne bit konektiran sa silom pa da ne moš ni na ls, ko ni na ds.
Da ne govorim po 89426902786497894789768326887092672657896569517451 13718978901. put kak nikad nije došla u samo srce tamne strane ko Revan, što bi je pojelo.
Vau, koja postignuća. Trebalo joj je samo pet puta više vremena neg Revanu.
Pomiri se s tim.
Exile je žena. Ne zna ni strane jezike, neg joj treba neki univerzalni prevoditelj. Revan je mogao pročitat nečiji um i savršeno skinut tuđi jezik, što nije napravio jedino kod onih pješčanih debila kad je vraćao moći.
Exile treba ostati u kuhinji i spremat večeru Revanu da ima neš toplo za pojest kad se vrati iz po difoltu uspješne borbe.
Revan je bio već debelo na tamnoj strani kada je došao u samo "srce tamne strane" tako da to što je preživio to apsolutno ništa ne znači.
A nije ni Melachor V ništa bolji što se toga tiče pošto je i na njemu masivna količina tamne sile.
Kako joj je trebalo pet puta više vremena nego Revanu, od kud ti ta informacija?
Možda joj je i trebalo više vremena ali je usto napravila više.
Ej, 3 Sith Lorda. 3, ne 1. 3. Tri. TRI.
Ako je Revan toliko moćan da je mogao pročitati nečiji um, kako nije predvidio Malakovu izdaju?
Sad samo bezveze bacaš nekakve kvazi-činjenice koje nemaju veze s ničim.
I ne shvaćam čemu toliko forsiranja ionako isfuranih šala na račun žena. Iživljavaš se tamo gdje Adela ne vidi pošto si ti kuja u vezi? :(
Ontopik:
Guild Wars još uvjek.
Crysis mi se skida sa Steama.
-
Kotor je dosadan.
Cod 2 i R6 Raven shield
-
= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Beyond Good & Evil
Prvi dojmovi?
-
Mogu ja uskocit?
Najbolji/najljepsi platformer ikad
-
Pa je, al me zanimaju njegovi, jer je vajner u vezi svega.
-
-
Pa vajnat ću po tome kaj sam trebao guglat da mi igra normalno funkcionira na win7. Premalo sam igrao za neke ozbiljnije domove.
edit
Mogli su prilagodit igru kompu kad su već napravili port. Da ne moš jebeni pointer ubacit u meni, kriste.
-
-
Company Of Heroes Online
Yebeni švabe me ubiše u pojam.
:pray: :pray: igra