Surf's Up
http://www.driveinmovie.com/NJ/Delse...le/SurfsUP.jpg
Još jedan animirani film o pingvinima, ali opet dobar. Posebno mi se svidio način prikazivanja filma kroz oči kamermana.
7.5/10
Printable View
Surf's Up
http://www.driveinmovie.com/NJ/Delse...le/SurfsUP.jpg
Još jedan animirani film o pingvinima, ali opet dobar. Posebno mi se svidio način prikazivanja filma kroz oči kamermana.
7.5/10
Pogledao sam film Valkyrie,nelos film baziran na stvarnim događajima,jedino mi se ne sviđa lik koji je glumio Hitlera-7,2/10
Flight of the Phoenix. Dobar je.
Gledam Boa protiv Pitona, ajme koje govno je film... :(
Gluma, radnja i efekti su za 1/10... Ali sve jedno ga gledam :cry:
Funny Games U.S.SJako uznemiravajuće i jako, jako dobro.
u potpunosti se slazem,neznam kakva je njemačka verzija i jel mi se to isplati gledat.= Citat =:
Izvorno postao m777
OT:idem sad gledat terminatora(1984)
Two Lovers
Ugodno iznenađen...nije još jedan sterotipan ljubavni film .Gledati.
Ja sam ga pogledao barem 15 puta i u potpunosti se slažem s boldanom izjavom.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Pogledao sam The Terminator,ne znam kad sam ga zadnji put gledao,rijetko se prikazuje na TV-u,9/10
Star Trek (2009)
Odlično ...odlično .
Pogledao film i nije mi dosta ...ja bih još , kad će nastavak :( .Volim taj serijal ali svi ostali filmovi iz tog serijala djeluju amaterski pored ovog filma.Ono što su nedavno napravili Batman i Iron Man ove je godine napravio ovaj film . Zanimljiva priča , odlični mladi glumci , dobre komične fore , izvrsni specijalni efekti ...nadam se još barem dva-tri nastavka sa ovom glumačkom i redateljskom postavom .Gledati :thumbs2: .
Terminator 2: Judgment Day-9,3/10
Graničar - dosadno
Maturalna Večer - bezveze
Stomp the Yard - bezvezni klišej
:(
ful sam se iznenadio kad sam vidio koje visoke ocjen je film dobio. Zanimljivo je to da sam ovaj film i Iron Man ( prošle godine ) smatrao potpunim promašajem i smijao se kako će ispast glupi dok je efekt na kraju bio sasvim suprotan. Kako je sylar odglumio spocka ? :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Naravno... Nisi jedini...
Star Trek - 08.05.2009
Pročitao sam negdje da su svi glumci potpisali da odmah snimaju 2 dijela znači teh saga will continue ^^ (p.s. kako god da je dobra ekipa Jean Luc Picard tj. Stewart je bio i biti će bog)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Four brothers - 8.5/10
odličan film
= Citat =:
Izvorno postao olio
Također.= Citat =:
Izvorno postao olio
Legendaran film.
Upravo pogledao Grindhouse-Death proof.Zaboravio sam koliko volim Tarantina...10/10
Idem gledati Planet terror.
Slazem se sa tobom,neznam zasto je to skoro svima najlosiji Tarantinov film :/
zato jer su ostali odreda odlični, a nije da ih je puno snimio...
Evo pogledao odma i Planet Terror,nisam mogao cekati.Ocaran sam.Kolicina crnog humora,besmislenih scena,i uvrnutih scena(tipa gogo plesacice kojoj su amputirali nogu,glavni frajer joj zabije nogu od stolice da moze hodati,a kasnije joj upgreada tu nogu necim posebnim,necu spoilati).Definitivno mi odgovara ovo,odusevljen sam,zao mi je sto prije nisam pogledao Grindhouse paket.11/10
Meni je jedno 95% Tarantinovih filmove bezveze. Jednostavno su mu filmovi pre loši... Osim par bisera.
Nego, ona 3 govna što sam gore naveo, zaboravio sam ih jučer vratiti tako da danas plačam zbog tog dreka dodatnih 24-36 kuna :cry:
Ajde da nisi stavi Kill Bill nebi ništa rekao :D Nemrem smisliti taj film koliko je loš :(
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A dobro ukusi očito...meni su odlični .U prvom je dijelu odlično obradio samurajske i kung-fu filmove dok je udrugom dijelu odlično ubacio atmosferu špaget westerna ...njegovi su filmovi više rađeni za filmske fanatike pošto je i on sam filmski fanatik ( jedno je vrijeme bio zaposlen u videoteci te je non-stop samo gutao filmove ) a fanatik najbolje razumije drugog fanatika :D .
Pogledao konačno Final Fantasy VII: Advent Children CompleteSi mogu reći da je ovo sada stvarno pravo izdanje filma kakav je on i trebao biti. Točno možeš vidjeti koje su scene produžene jer su to obično one koje su bile prenaglo ubačene u original ili su jednostavno bile prekratke. Začudo, osim što je kraj zadnje borbe dobio predobar redizajn (Omnislash FTW), većina dodatnog materijala se ne tiče akcije nego dodatnih likova, primarno Turksa što me nasmijalo do besvijesti jer Reno i Rude dobijaju više screentime-a, a oni su jedni od najjačih likova u filmu, da ne spominjem da vidimo i ostatak ekipe, zajedno sa Rufusom (znam da većini ovo ništa ne znači, ali kao fanu igre ovo je fenomenalan dodatak).
+ Arbiter's pick!
Pogledao Dead Or Alive. Super mi je film, na dosta scena sam se nasmijao. Jamie Pressly je urnebesna, Devon Aoki preslatka, a Holly Valance prehawt. Odličan film za mozak na pašu :D
Doomsday
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...day_poster.jpg
7/10
Nije loš film. Čisto OK.
Ja sam pogledao Big Stan
7/10 Dobar mi je film