Ja mislim da ti ta igra nema konzolu za cheatove.
Printable View
Ja mislim da ti ta igra nema konzolu za cheatove.
ima samo nekako treba dodat negdje -console ili tako nešto,ne razumijem baš...
U kojoj igri?= Citat =:
Izvorno postao Feferonko
vtm-bloodlines
Stisneš desni klik na shortcut i odeš po properties, stisneš tab "Shortcut" i pod target ti piše gdje ti je na disku instalirana igra, i tamo poslije završnih navodnika staviš -console i pokreneš igru.
Ovako bi trebalo izgledati:
U igri se konzola otvara sa tildom.= Citat =:
"C:\Program Files\Vampire\vampire.exe" -console
piše data is not found
RPG....bilo koji osim ME 1 i 2, fallout 2 i 3....samo ta 4 rpg-a sam igro :|
zelim RPG koji ce me uvuci u priču i tjerati me da igram sve više i više....briga me za setting i grafiku(samo nemojte da je 8-bit :roll: ), volio bih da mogu kreirati lika, a ne igrati s vec postavljenim(ne kao ME nego kao fallout) no to nemora biti obavezno...hvala
Ili si krivo upisao, ili ti shortcut nije dobar.= Citat =:
Izvorno postao Feferonko
Baldur's Gate 2S- (možeš i jedinicu, ali snimi si je u BG2 engineu tako da imaš višu rezoluciju) - googlaj net kako= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
Dragon Age - Origins
Neverwinter Nights 1S+ expanzije (Shadows of Undertide i Hordes of the Underdark)
Morrowind
Planescape Torment
KOTOR 1 i 2S- nisam ih dovršio zbog stresa pred ispite, ali koliko sam vidio, igra je fenomenalna
Fable - The Lost ChaptersS- nije baš čisti RPG, ali je simpatično, dinamično, zabavno i zarazno.
evo budem ovako....puno hvala na predlozima...p.s. ima to sve na steamu?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ne znam, nemam Steam, a crveni troll mi ne želi pomoći i ukratko objasniti kako postati korisnik :(
za uživljavanje u svet su meni bili najbolji bili torment i bloodlines, ali to (između ostalog) meni i zavisi od settinga, pošto tebi to nije bitno možeš da uzmeš bilo šta sa dobrim pisanjem.. znači bilo šta od biowarea, obsidiana, troike.. fable nije nešto za uživljavanje, mnogo je pravolinijski i kratak, preporučujem gothic
Da, nevjerojatno kako sam zaboravio Bloodlines :D Isto tako i RisenSmožeš probati, igra nije "Top Tier" ali je strašno zabavna, uvuče te u svoj svijet i ne pušta...
hvala puno....dajte još ako znate...ocu nesto da igram tijekom praznika ali nesto dobro pa sam se odlucio za rpg-ove....
ima za kupiti sve ove igre na steamu?
ali prvo gothic 2, pa onda risen, mada je uživljavanje subjektivno, gothic je dosta veći.. meni se sviđa i što je mračniji
O jebote, pa WitcheraSsam također zaboravio :rotfl: To je živi MUST PLAY, fenomenalna igretina!!!
@Bartuc i baldrick da vas pitam...što mi je bolje DA:O ili Withcer?? dvoumim se izmedju njih jer njih ima u algorutmu u puli, a više volim pakovano izdanje nego ono downloadano...
The Witcher je bolji i s više osobnosti.
A ono, imaš ga na Steamu za 35 kuna.
ahg....odma kupujem vičera...fala punu pingu :bravo:
Hmm, obje igre su fantastične i morao bi ih obje odigrati prije ili poslije. Witcher ti je više "mainstream" igra nego Dragon Age, dođe ti kao akcijsko avanturistički RPG, dok je Dragon Age više "hard core" RPG odnosno najviše se približio old school RPG-ima poput Baldur's Gatea i sl.
Tako da bi ti možda prije sjeo Witcher nego DAO. Witcher OBAVEZNO uzimaš u Enhanced Edition izdanju!!!SNajsexy Box paket koji sam vidio. No računaj da on košta 300 kuna u Box izdanju, a svega 40 kuna preko SteamaS(na akciji je)...
PS: Stigao me crveni troll koji ne zna kako se koristi PP :(
@Bartuc:
Obavezno napravi Steam acc, i napuni karticu.
Trenutno traje "Perils of summer sale", velika količina fenomenalnih igara na popustu, uključujući pakete po 20 igara, po užasno niskoj cijeni.
Npr. jedan paket koji se meni užasno sviđa, THQ Complete Pack.
Sadrži 19Sodličnih igara, od starijih poput Company of Heroes i Titan Quest, do novijih poput Metro 2033, za samo 50 €, što je oko 350 kn.
Ostale stvari možeš pogledati na steam storeu: http://store.steampowered.com/
Wedran ti je u odgovarajućoj temi izdvojio najbolje ponude. Ako te što detaljnije zanima, pitaj me na PP. :)
dajte mi 5 najboljih avantura na svijetu
monkey island serijal
syberia
grim fandango
indiana jones-i
broken sword serijal
myst serijal
zork serijal
A ja bih molio preporuku najzabavnijih lan igara, da nisu novije od recimo 2006. zbog starosti drugog pc-a.
zork je šta?
1. discworld noir
2. grim fandango
----
3. the curse of monkey island
4. rose tattoo
5. day of the tentacle
dečki ne zamarajte se feferonkom...popljuvati ce sve klasike koje ste mu predložili i reci kako je cod i gta:sa bolji :hangin:
btw pod avanturom on misli nešto kao uncharted 1 i 2...valjda
više nešto ka day of the tentacle i full throttle...
liste su uvek zabavne...= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
hahahaha
IGRU TRAŽIM (da ne bude zabune :rotfl: ),
dakle, jel' ima bilo što slično Fahrenheitu (I.P.) ?
Znači, ne toliko po gameplayu (iako mi je odlično odrađen) nego neki napredniji (što se priče tiče) ekšn psiho triler? :D