Uvijek sam sanjao o nečemu takvome.
No, neće to biti ništa posebno.
Solstheim je u Morrowindu bio cool i inovativan, a u Skyrimu će biti samo još jedno snježno područje s vukodlacima.
Radije bi da naprave neki spin-off, party-based RPG tipa DA:O, s filmskom pričom i okarakteriziranim likovima, smješten u Morrowind.
17-10-2012, 15:50
StormCr0w
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Ja bi radije da prekroje cijeli gameplay i naprave nešto revolucionarno u sljedećem TES-u al eto.
Btw, jel planiraju izdavat ekspanzije uopće, ili će samo štancat DLC-e koji se završe za 2 sata?
17-10-2012, 16:30
Akul
= Citat =:
Solstheim je u Morrowindu bio cool i inovativan, a u Skyrimu će biti samo još jedno snježno područje s vukodlacima.
Sumnjam da će biti vukodlaka: još je prerano za nove Hircineove olimpijske igre. A kad toga nema, vukodlaka isto ne bi trebalo biti.
A sad koliko e biti drugačije ovisi o tome koliko će kvalitetno prikazati radikalne promjene koje su se dogodile u zadnjih 200 godina. Sama činjenica da tamo vladaju Dark Elfovi bi ga trebali napraviti malo zanimljivijim mjestom, mada se nadam da će biti više raznolikosti od toga.
Također, nije nemoguće da će Telvanni Tower biti grad (jer su jednom namjeravali staviti to u TES5 vanilla) a Telvanniji će bar imati nešto originalnije za sebe ako već nitko drugi.
= Citat =:
Radije bi da naprave neki spin-off, party-based RPG tipa DA:O, s filmskom pričom i okarakteriziranim likovima, smješten u Morrowind.
Da Bethesda to radi, ne bi TES-izirali Fallout franšizu. Ne vjerujem da će se micati sa svojeg stila... koji se dokazao da im donosi itekako puno love. Vjerojatno će nastaviti sigurnom rutom za vijeke vijekova... što je vjerojatno bolje jer bi bilo još više bugova da rade nešto s čime imaju 0% iskustva.
= Citat =:
Btw, jel planiraju izdavat ekspanzije uopće, ili će samo štancat DLC-e koji se završe za 2 sata?
Nisu dali ni jaku potvrdu ni jaki Denial po pitanju toga (znači oboje je moguće). Ne znamo ni hoće li ovo biti klasificirano kao DLC ili ekspanzija.
17-10-2012, 16:35
Kid A
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ja bi radije da prekroje cijeli gameplay i naprave nešto revolucionarno u sljedećem TES-u al eto.
Iduca ekspanzija se zove Dragonborn i imat ces pristup lokacijama u Morrowindu i Dragon mounte(i shit you not, leakano neki dan u patchu)
Fileovi odali još jednu slatku tajnu koja bi mogla završiti u DLC-u. I'll use just one word: Spears.
Poznavatelje lorea će zanimati i to da je velika šasna da će Daedric Prince Hermeus Mora igrati ulogu u priči.
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Iduca ekspanzija se zove Dragonborn i imat ces pristup lokacijama u Morrowindu i Dragon mounte(i shit you not, leakano neki dan u patchu)
Hebeni novinari već počeli skakati na conclusione. Fileovi pokazuju da SAMO Solstheim posjećujemo.
17-10-2012, 17:10
StormCr0w
Ja nebi dragon mountove, nekako mi je preloše da se zmajevi kao "viša rasa" poklanjaju Dragonbornu, čak i nakon main questa.
17-10-2012, 17:12
Xero
Pa ne poklanjaju se. Najbolji frendovi su.
17-10-2012, 17:14
Akul
Uvijek jedan zmaj može biti kukavica i pokloniti se.
Ipak, mislim da ljuid skaču na zaključke koji će ih na kraju razočarati. Lako je moguće da ovo bude feature koji ćemo koristiti jednom tjekom MQ-a i više nikad.
17-10-2012, 17:20
StormCr0w
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Pa ne poklanjaju se. Najbolji frendovi su.
Glavno da ne ubiješ Alduina i onemogućiš im besmrtnost, što će ostale rase lijepo iskoristit da se dočepaju magičnih kostiju. Zmajevi nikad ne bi mogli opstati. GG najbolji frendovi.
17-10-2012, 17:23
Windwalker
Mislio sam da će biti samo Solstheim. Ako bude i dio Morrowinda, ja sretan.
A ono što sam pričao o promjeni gameplaya i stila, mislio sam samo na jedan spin-off, ne na TES VI.
Kak je onaj Redguard bio. Samo sad u party-based RPG vode.
Recimo, DA:O ima odličan gameplay, dobre likove i užasan lore.
A TES ima fantastičan lore. Sad bi htio i da ga na malo drukčiji način iskoriste.
Kad bii napravili neku takvu mješavinu, e to bi bila igra.
(Znam da neće. Pustite me da maštam.)
17-10-2012, 17:32
W3DR4N
Kak ne, pa rade TES Online.
17-10-2012, 17:34
Akul
= Citat =:
Mislio sam da će biti samo Solstheim. Ako bude i dio Morrowinda, ja sretan.
NIŠTA u fileovima ne hinta na ostatak Morrowinda. To je samo grupa novinara, koji vjerojatno nikad nisu igrali MW, vidjeli da je otok bio u TES3 i izbrbljali glupost. Don't rise your hopes up for nothing people, to je lažna informacija.
= Citat =:
Recimo, DA:O ima odličan gameplay, dobre likove i užasan lore.
A TES ima fantastičan lore. Sad bi htio i da ga na malo drukčiji način iskoriste.
Kad bii napravili neku takvu mješavinu, e to bi bila igra.
(Znam da neće. Pustite me da maštam.)
Well, uvijek mogu nabaviti neki tim da im napravi.
Definitivno bi bilo zanimljivije od TES:O-a :/ (i sigurno bolje utrošen novac... šansa da TES:O preživi je manja od 30%)
Nisu cigani nego crnci Tamriela.
Pošto rade na plantažama i to.
27-10-2012, 20:20
Xero
Ali u Hrvackoj nema crnaca.
27-10-2012, 20:22
cham3leon
Plantaže? To možda negdje u Elsweyru ili odakle su već. U ostatku Tamriela kradu i trguju raznim glupostima. Jedino što fali je da se u onim njihovim kampovima nađe stol sa starim nokijama i lažnim nakitom.
27-10-2012, 20:23
Sonic_Moronic
Ti nisi našao plantaže u Morrowindu u kojima iskorištavaju Khajiite i Argoniane, te robove u onoj pećini pokraj Seyda Neena?
27-10-2012, 20:33
Windwalker
A kaj su onda Redguardsi?
27-10-2012, 20:41
Arbiter of Change
Naprofinjeniji ratnici u Tamri- OH, I SEE WHAT YOU DID THAR!
Siguran sam da su i amerikanci silno oduševljeni.....
02-11-2012, 19:46
GDra
Nekim ljudima koji su updateali na 1.8 se pojavljuju Morag Tong assassini. http://imgur.com/a/vKPJc
Je li se to nekome ovdje dogodilo?
02-11-2012, 19:54
Mirogamemasta
Thanks. Vidio sam da se updejta, ali nisam uspio vidjeti i naći koje promjene su došle sa novim patchem. Javim ako ih vidim.
02-11-2012, 20:53
Xero
Mene se plače kad vidim koliko bi Skyrim mogla bit dobra igra da borba nije sranje.
02-11-2012, 20:55
StormCr0w
Skyrim je sranje na gotovo svim poljima gameplaya. Šteta što mi je trebalo sedamdesetak sati da to dobro proanaliziram, ali sve će biti dobro nakon nekoliko proplakanih noći.
Skyrim je sranje na gotovo svim poljima gameplaya. Šteta što mi je trebalo sedamdesetak sati da to dobro proanaliziram, ali sve će biti dobro nakon nekoliko proplakanih noći.
Daj mi molim te reci koje igre su ti dobre. Ajde, neki top10 ili nešto.