= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Bš mi se sviđa, igram već pol sata :)
Printable View
= Citat =:
Bš mi se sviđa, igram već pol sata :)
-NE ZANIMAAAAAAA NAS-
Brisem ti postove ubuduce ovdje, cisto da znas.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Kako mozes biti tako jebeno naporan?
Da, toliko slow paced da zaboraviš na nju i ne vidiš trenutak pobjede. -__-= Citat =:
Trebalo mi je 1h 43min 30sec. :/
Jel netko od vas upoznao neku pankeru ali da je fina, ili mozda zna takvu zensku?
Sad bas gledam slike na netu i sve su ruzne ili debele a i vrtim film svih sto sam dosao upoznao i stvarno su bile srednja zalost
\o
Sta?
Znas neku da je ok ili samo znas o cemu pricam?
Znam ja neku, al nedam slike :P
Znam narafski= Citat =:
Izvorno postao Kid A
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Znam i ja.
inb4 Kid A
Znam čak dve, jedna mi je bivša. Ali eto ne znam da li su validni primjeri jer imaju 16 godina. Tek kada malo više odrastu ce se moci to posmatrati tako. No Admire, znaš da je zlo da se generalizuje.
Ma nista joj, samo onako u sebi razmisljam pa piskaram po forumu.
Ne generalizujem nista i nisam imao namjeru da tako ispadne/zvuci http://www.freesmileys.org/smileys/s...asic/smile.gif
RASISTO
Smartass? http://crojimaku.com/forum/Smileys/default/fanf4w.png= Citat =:
Izvorno postao Kid A
... Well, eventualno moja mlađahna rođakinja, ali nju- kao i ovu iznad- nekak nikako nemrem držat za više od vonabi pankerice. :/
Other than that, znam samo otaku žene...
Alternativke su bolje.
^this
prvo, ne znam, ali fakat si glup ako mislis da trebas ucit svaki akord posebno : ))). da ista znas o sviranju znao bi da se ne uce akordi vec pozicije akorada, a ako znas note na vratu i poziciju znas koji akord sviras. ako to ne znas ne mozes krenut na sredanje jer mozes postat samo jedan od onih majmuna koji drkaju jedne te iste lickove cijeli zivot a ni ne znaju sta zapravo sviraju, a to nije shredding. ako oces sredat moras znat sto sviras, tj. moras znat neke osnove uopste soliranja. to sto si vidio na youtubeu SHREDDING IN 2 DAYS OMG LOLO i mislis da si isus sa dva licka koja znas samo te cini vecom budalom nego sta jesi.= Citat =:
Izvorno postao blood4me
I jos nesto, nije mi nepojmljivo da je netko zbario curu, cak dapace svaki tjedan vjezbam sa tvojom starom. pozdravi ju.
Stvarno mislis da bi se netko sa imalo pameti hvalio na ovom forumu sa barenjem i napijanjem za vikend? Mislis da se to ikako tice ovog foruma i da to ikoga ovdje zanima? Imas li mozda poteskoca u razvoju ili koji ti je kurac?
mama=/=cura
mame su lake
pogotovo od madjara, ako me beres
ja ne berem. imam ljude da beru umjesto mene. ja jedem samo plodove njihove zetve
Ocito ga je veoma teško pogodilo to što se u cvijetu svoje mladosti preselio u Mađarsku pa kompenzuje.
Gledam pauka kako radi mrezu u kutu.Jebeno.
Zakon.
Radim od ništa do svašta i kuham se, baš je sparno u Rijeci...
Pripremam se za učenje.Veoma sam umoran jer je neki susjed (Klanjam mu sve) odlucio zajebavati sa svojom bušilicom od 8-13 i imo je bas perfektan timing da se vrati svom poslu baš kad sam počeo sanjati.......
pucketanja gajger-milerovog brojaca i tako to (zapravo ne al ne primjecujem da se malo sta promijenilo u zadnjih 30-tak godina)
fino je ovde
Černjobil? :/
Sad sam u Chernihivu sto i nije tak daleko od G tocke, idem tek sutra tamo, juce sam stigao u Kharkov
Donesi mi koji artifekt.
Stavi na forum slike.
Kitaš ispričat ćeš mi malo o logistici tog puta, namjeravao sam negdje otputovati ovo ljeto a černi mi je nekako najzanimljiviji ^^
Nego, vani je sparina, oblačno, ogromna vlaga i vrućina, mozak se topi i ne može se kretati, u stanu imam klimu, ali je okrenuta u drugu stranu pa mi je opet jebeno vruće -.-
Kao učim...
Ubijam Balthazara. :'( (BG2ToB) Prelazim po ko zna koji put,ali ovaj put s mage-0M.
Čovječe, što ti radiš sa životom :D
Iz tvojih postova zaključujem da nemaš niti jednu obavezu u životu
Pfff.Pa ne dolazim na forum da bitcham o zivotu i obavezama.Taj deo izostavljam. :D
Dobra odluka.
gejmanje s frendovima nakon pun kurac vremena :) dota haha xD
Jedem Nutellu zlicom i chillam.