Ja bi baš volio vidjeti nastavak te igre. Samo da naprave bolji vozni model, ubace nešto više staza i stave da su manji eksplozivi raspoređeni na randomized lokacijama na mapi (jer je igra previše lagana kad zapamtiš gdje će što eksplodirati).
Printable View
Ja bi baš volio vidjeti nastavak te igre. Samo da naprave bolji vozni model, ubace nešto više staza i stave da su manji eksplozivi raspoređeni na randomized lokacijama na mapi (jer je igra previše lagana kad zapamtiš gdje će što eksplodirati).
neka neka nek pada, pun k tih vrućina i sparina
Da si pol dana u kuhinji bez klime vidio bi te kako bitchaš po zahlađenju. ;(
A mene će naravno sve to zaobić, kao i ove zime snijeg. Regionalna strujanja zraka, nabijem vas.
Na kopnu će tijekom dana temperatura biti između 22 i 25 stupnjeva. U Dalmaciji će se zadržati vrlo toplo.
U Dalmaciji će se zadržati vrlo toplo.
zadržati vrlo toplo
vrlo toplo
http://i721.photobucket.com/albums/w...q/Okay_guy.jpg
I po čemu se tu ima bičati??? Zar postoji netko tko uživa na 38 stupnjeva?
Ima, oni koji idu na more, a inače uživaju u vedrini u kući hlađenoj od strane klime i ventilatora na krovu :DDDD
Pa ne uživaju na 38, nego su primorani hladiti se kao i ostatak normalnih ljudi, pobogu. Ne bi palili klimu da im odgovara temperatura, ovo ono.
Ne odgovara, ali kažem ti, upalim klimu i ugodan mi je osjećaj kad vidim da nema ni oblačka a mogu na more kad god mi se ide. Još su žene polugole http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png
To je zato što ne plaćaš ti struju, pizdo. :)
:)
Danas je bio savršen dan kaj se temperatura tiče, život bi bio najljepši na svijetu kada bi temperature kroz cijelu godinu bile ko današnja.
Meni je stan okrenut prema jugu \m/. Sunce mi grije sobu od 6 ujutro do 9 navecer, tako da je kad spavam ugodnih 32-33 u sobi
EDIT: Promet d.o.o pička ti materina. 11 kuna za 3 stanice u busu bez klime na +40 nije ni za cigane. Plus neka nova bagra u žutom sta mi prije koji dan nije dala da udjem u bus na srednja vrata neka jedu govna i umru najbolnijom smrcu.
flash je jebeno smece
Sad je super vrijeme već danima, paklene vrućine su prošle barem za sada.
Sprema se kiša :pray:
Bilo je i vrijeme, luk i krastavice su nam uništeni zbog suše
Sredim si more nakon 12godina , par mjeseci unaprijed i naravno da baš taj tjedan mora kiša padat, pa daj me nemoj...
Danas sam u sklopu posla radio na regulaciji semafora. Rekli su ''nemoj se minjat, bit će ti super, doće te pokupit u 4 i zajebavat ćeš se po gradu''.
Nisu došli. Naime, nisu zakasnili nego nisu došli uopće. Mislio sam si pošto je ostalim lokacijama radno vrijeme do 9 (tj. do tada se nalog treba predati u policijsku stanicu), da su valjda zauzeti ili da me ne trebaju premještati, da trebam stati.
Tata mi je došao u 8 i 45 i u stanici su mi rekli da su oni bili obavezni mene pokupiti u 4 ipo. Nisam jeo ništa cijelo vrijeme jer je lokacija (onaj nadvožnjak kad se ide za Solin, za upućene) vjerojatno najudaljenija točka od ičega ikad a i kad sam odlutao na pujanke i ušao u dućan, shvatio sam da mi je lova misteriozno nestala. Prodavačicu sam upilao da se nalokam na lavandin. I sad imam sunčanicu. I bole me noge. Jebo ih bog.
Gledam badminton na OI. Moj život je dosegao vrhunac :(
Ja sam to uspio gledati ravno jednu minutu.
Ne znam šta je gore - badminton ili hokej na travi? Moj glas ide badmintonu.
Begminton (tako svi izgovaraju, baš me briga) se igra kad se ide na piknik ili nešto.
I kul je i zabavan.
aaaaaaaaAAAAAA
Radim neku montažu 2 sata u After Effecstu za 6-sekundni logo na početku filma (Pekmez Productions Presents) i onda umjesto Save Project stisnem Close Project... i još se čudim kao zašto me pita hoću li sejvati kad sam ionako to odabrao (računam valjda neki file ostao od prije).
Stisnem "no".
....
....
di... di mi je video?
...
oh well idemo opet
:hangin: :hangin:
Ah, meni je najbolje u AE bilo kad pravim filmic cijeli dan, intro za frag movie, i onda ga nemogu renderirat, program jednostavno kresa zbog nedostatka resursa. Na kraju moram izbacit leyere ili izmisljat gluposti da se renda. Cak imam i SS tog videa.
http://i417.photobucket.com/albums/p.../Capture-4.jpg
The Bosnian diamond. :rotfl:
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Babitz
DZEKO :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
BOSNA VODI
Ljudi koji ne mogu ispravno linkati youtube video.
Nevjerojatno nešto.
i ljudi koji direkt linkaju s 4chana i funnyjunka
BIčam po jebenom prijenosu broja. Tri jebena tjedna.
Bičam po Criterionu i YT-u. Seronje, ukloniše mi video sa 30 000 viewova. A još je bio dobar video... :(
Jel bilo koprofilije? :D
Wat?
Valjda copyright infringementa.
Bičam po redukciji vode. Jebemti, jedva se istušira. :(
Komično mi to, vi tamo na kontinentu morate štedjet, a ja ovdje na otoku si svaki drugi dan mijenjam vodu u bazenu. Nije morska, jel.
u puli isto imaju redukciju
Bičam po imbecilnom provideru koji mi je blokirao piratebay... mislim ono, fakat?